22:09 - 19/11/2016

Απόδειξη ότι οι εξωγήινοι είναι στην πραγματικότητα δαίμονες

Διηγείται ο γνωστός Ρουμάνος γέροντας Κλεόπας Ήλιε:

«Μια νύκτα, μετά τα μεσάνυκτα ήμουν στην σπηλιά και είχα τελειώσει την ακολουθία του Μεσονυκτικού. Εφθασα στο τέλος του όρθρου, όταν ξαφνικά άκουσα: Μπούφ, μπούφ, μπούφ…

Ενόμιζα ότι έτρεμε όλη η γή. Βγήκα έξω να ιδώ τι είναι αυτό πού ακούγεται, αλλά, όταν άνοιξα την πόρτα της σπηλιάς μου, είδα έξω ένα δυνατό φώς και μέσα σ΄αυτό ένα χάλκινο τάνκς με πολλούς τροχούς. Από αυτό κατέβηκε ένας ψηλός άνθρωπος με μεγάλα μάτια, με μαύρο αγριωπό πρόσωπο και μ΄ ερώτησε κοφτά :

« Τι ζητάς εσύ εδώ; ».

Τότε θυμήθηκα τί λέγουν οι Άγιοι Πατέρες μας.¨Ότι, αν έχεις τά Άγια Μυστήρια, έχεις τον Χριστό ολοζώντανο! Είχα τήν Αγία Κοινωνία, φυλαγμένη σε θήκη, στην κουφάλα ενός ελάτου, μέσα στην σπηλιά μου. Όταν είδα αυτή την δαιμονική σκηνή ( και το τάνκς μέσα στα έλατα ), μπήκα γρήγορα μέσα, πήρα στα χέρια μου τά Αγια Δώρα, και μόνο μ΄αυτά είπα:

«Κύριε Ιησού Χριστέ, μή μέ εγκαταλείπης!».

Νά ιδείς εσύ τι προσευχή γίνεται, όταν βλέπεις τόν δράκοντα στην πόρτα σου! Όταν εκύτταξα πάλι έξω, είδα ότι απεμακρύνοντο με την δύναμι του Χριστού. Δίπλα στην σπηλιά μου ήταν μια βαθειά χαράδρα όπου έπεσε μέσα σ΄αυτή, το ακάθαρτο εκείνο πνεύμα.

Αλλά πώς έπεσε;

Φθάνοντας στο χείλος της χαράδρας, έκανε τρείς κύκλους γύρω από τον εαυτό του μαζί με το τάνκς, και μετά έπεσε μέσα με φοβερό κρότο. Αυτός ο κρότος ακουγόταν στα αυτιά μου μέχρι και την άλλη νύκτα, δηλαδή επί 24 ώρες».

Φυσικά, δεν βρέθηκε κανένα τάνκς…

Μια άλλη φορά, διηγείται πάλι ο Ρουμάνος ασκητής, άκουσε πάλι θόρυβο. Βγαίνοντας έξω, είδε να γίνεται ένας αληθινός πόλεμος. Εβλεπε τάνκς να έρχονται προς το μέρος του, και στρατιώτες αρματωμένους να τρέχουν προσπαθώντας να τον συλλάβουν. Προσευχήθηκε στον Χριστό και η δαιμονική φαντασία εξαφανίσθηκε! Πηγή: « Η ζωή και οι αγώνες του Γέροντος Κλεόπα Ηλίε ».εκδόσεις « Ορθόδ. Κυψέλη». Θεσ/κη

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

 1. Ανώνυμος 11/19/2016 @ 10:22 ΜΜ

  ΌΛΟΙ ?

 2. Ανώνυμος 11/19/2016 @ 10:55 ΜΜ

  Απο που βγαινει το συμπερασμα για εξωγηινους;

 3. Προφητης 11/19/2016 @ 11:10 ΜΜ

  Το χασισακι φταίει…α ρε πάτερ…

 4. aeraσσσs d1unatos2 11/19/2016 @ 11:14 ΜΜ

  Όταν οι μπάφοι καίνε το μυαλό. Ρε κόψτε το ριμάδι

 5. Και τώρα αυτό είναι απόδειξη!?!?
  Ότι να ναι αρκεί να έχει Χριστό μέσα για να είναι ευκολοπεπτο! Αα ρε κουφάλες, μετά λέτε για τον Καραγεωργιου

  • Αυτά που λέει ο Καραγεωργίου τα θεωρείς τάχα πιο σοβαρά μόνο και μόνο επειδή είσαι δωδαικαθεϊστής και σου αρέσουν , και όχι γιατί τα πιστεύεις . Kαι επί πλέον επειδή τα λέει ένας Μασόνος και βολεύουν εσένα . Όσο για τα παραπάνω είσαι τόσο χοντροκέφαλος και κάνεις πάλι ότι δεν καταλαβαίνεις , πως ούτε και αυτοί που αφηγούνται τα παραπάνω δεν τα θεωρούν αληθινά . Και εφιστούν την προσοχή του κάθε ανθρώπου να μην ξεγελιέται και πιστεύει με ευκολία ότι βλέπει ξύπνιος ή κοιμισμένος , γιατί τις περισσότερες φορές τα πράγματα είναι δαιμονικές φαντασίες και δεν είναι ούτε όπως νομίζουμε ούτε όπως μας αρέσουν , ειδικά τώρα κιόλας με την τεχνολογία του BLUE BEAM. Αυτό είναι το νόημα του παραπάνω άρθρου .

 6. Διαβάστε για την Σχιζοφρένεια και μετά συγκρίνετε τα λόγια του γέροντα με την ασθένεια. Περαστικά του, αν ζει ακόμη.
  https://www.youtube.com/watch?v=j4dycEMQaLw

  • Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εκατομμύρια άνθρωποι που είδαν ούφο , φαντάσματα κλπ είναι σχιζοφρενείς.Απλά οι δαίμονες (που είναι υπαρκτά όντα) όταν διαπιστώνουν αδυναμία του ανθρώπου, έρχονται για τους εξής λόγους:1) ενασχόληση με τον αποκρυφισμό (μαντεία, μαγεία, πίνακας ouija, χαρτομαντεία, επικλήσεις, διάφορες ενεργειακές θεραπείες κλπ και για να πλανήσουν 2) αν διαπιστώσουν αδυναμίες και πάθη, εκεί χτυπάνε και 3) στους αγίους ανθρώπους για να τους τρομάξουν και να τους πολεμήσουν, από τον θυμό τους. Έτσι είναι η πραγματικότηα και ας κοροιδεύετε οι υπόλοιποι….

 7. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. 11/20/2016 @ 12:47 ΠΜ

  είδα έξω ένα δυνατό φώς και μέσα σ΄αυτό ένα χάλκινο τάνκς με πολλούς τροχούς. Από αυτό κατέβηκε ένας ψηλός άνθρωπος με μεγάλα μάτια, με μαύρο αγριωπό πρόσωπο και μ΄ ερώτησε κοφτά :

  « Τι ζητάς εσύ εδώ; ».
  ΑΦΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΚΤΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΝΚΣ ΗΤΑΝ ΧΑΛΚΙΝΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΙΧΕ ΑΓΡΙΩΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΑΝΚΣ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΜΕΝΩ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ.

  • ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ.. 11/20/2016 @ 10:34 ΠΜ

   ή όνειρο με φαντάρια εμα του τσαουσέσκου σε νυχτερινή εκπαίδευση είδε ο πάτερ ή από φόβο παραλίγο να δει το χριστό φαντάρο..πάτερ φτιάχνε εργόχειρα παράτα το αστρικό δεν είναι για χόρταση

 8. Ανώνυμος 11/20/2016 @ 3:49 ΠΜ

  NA GINEI KAI SENARIO GIA TON KARAGKIOZH

 9. εκείνοι που κοροϊδεύουν να δούμε πια βοήθεια θα επικαλεστούν όταν από το φόβο τους τα κάνουν επάνω τους

  • Θα ερχόντουσαν οι Ανδρομέδιοι με τον καπετάν Δία , για να τους σώσουν , αλλά έπαθαν λάστιχο όταν περνούσαν δίπλα από τον Κρόνο , και έστειλαν πίσω μία άκατο για να τους φέρει μια ρεζέρβα γιατί δεν είχαν μαζί τους . Μόλις βάλουν την ρεζέρβα θα συνεχίσουν το δρομολόγιο για την γη . Σε 20 χρόνια θα είναι εδώ ( αν υπολογίσετε και το πάνε έλα ) με την προϋπόθεση να μην τους τύχει πάλι κανένα απρόοπτο .
   ΠΗΓΗ : Εφημερίς ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΣΤΗΡ – Ανταπόκριση απευθείας από ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ – πίσω δεξιά από το ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Έδρα : ΠΟΝΤΟΚΟΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
   Συντάκτης : Κωστίκας Κανακαρίδης πόντιος δημοσιογράφος ειδικός στο διαστημικό ρεπορτάζ .

 10. Παιδιά. Κύριοι φιλοιασχολουμαι πάρα πολλά χρόνια με τους εξωγήινοους από την Τετάρτη δημοτικού το πρώτο βιβλίο που πήρα ειχε σχέση με τον φον ντενεκενκαι του οπαδούς των αρχαίων αστροναυτών.Πραγματικα γοητεύεται.πεπλο μυστιριου.υπαρχουν η όχι από έρχονται μας παροκολουθου χρόνια? Ξέρουν τα πάντα για μας τους ανθρώπους ότι και να πω μία ερώτηση πάντα με απασχολούσε ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ αποκαλύπτονται ΓΙΑΤΙ? Γιατί κρύβονται ενώ οι εμφανίσεις τους είναι ναι άπειρες? Ποιος. Αρχέγονος εχθρός σύμφωνα με τους χριστιανούς αν θέλουμε τους δεχομασται,αλλά πρέπει να ειμασται ανοιχτοί να εξετάζουμε του παντες’ επιβουλεύεται την όμορφη ψυχή μας? Κάποιος που δεν μας γούσταρει,, κάποιος που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του αλλά εκμεταλλεύεται τη φαντασία μας το ποθο μας να ανέβουμε στα αστέρια.Ηαληθια είναι ότι δεν θέλει να μας βοηθήσει αλλά να μας κατακτήσει .Ερωτώ?Με την τεχνολογία που φαίνεται να έχει μήπως του είναι αδύνατο αλλά τι ζητά την πλήρη υποταγή.Σωματική και ψυχικη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh