in

Από τα βάθη της Γης άρχισε να ξεχωρίζει ένα ισχυρό ρεύμα νετρίνων, το οποίο μπορεί να σχηματιστεί μόνο στο διάστημα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πριν από πέντε ημέρες, οι επιστήμονες στην Ανταρκτική παρατήρησαν ένα ανώμαλο φαινόμενο.

Από τα βάθη της Γης άρχισε να ξεχωρίζει ένα ισχυρό ρεύμα νετρίνων.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι αυτή η ακτινοβολία δεν είναι χαρακτηριστική του πλανήτη μας, μπορεί να σχηματιστεί μόνο στο διάστημα.

Οι επιστήμονες λένε ότι τον Οκτώβριο του 2018, ο κώνος νετρίνων αυξήθηκε σημαντικά σε σύγκριση με τον Αύγουστο. Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι μια τέτοια ανωμαλία μπορεί να οδηγήσει σε μια επανάσταση της Γης .

 

Αυτό όχι μόνο θα οδηγήσει σε χάος, αλλά και θα επηρεάσει τη ζωή των ανθρώπων. Υπάρχει μια θεωρία ότι ένα στοιχείο έχει βρεθεί στον πυρήνα του πλανήτη μας , το οποίο ξεκίνησε μια τέτοια ταχεία απελευθέρωση νετρίνων.

Ήταν δυνατή η ανίχνευση αυτών των ροών κατά τη διάρκεια μιας τακτικής εξερεύνησης των νότιων πόλων του πλανήτη , όταν οι ειδικοί πήγαν στη μονάδα του McMurdo.

Την εποχή της επόμενης εκτόξευσης της συσκευής ANITA , οι ειδικοί ήθελαν να ανιχνεύσουν ίχνη νετρίνων στο διάστημα. Ωστόσο, τα όργανα έδειξαν ότι η ισχυρή υπερβολική ενέργεια απελευθερώνεται από τα βαθύτερα στρώματα της Γης . Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο, καθώς με επιστημονικά πρότυπα δεν πρέπει να υπάρχει.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ
ΠΗΓΗ: https://zen.yandex.ru

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Το πιο πιθανο ειναι διαρροη απο το DUNE (Deep Underground Neutrino Experiment):
  http://www.dunescience.org/
  Το πειραμα απο οτι λεει ο Quinn Michaels:
  https://www.youtube.com/watch?v=Jsu2mA3ZKHU
  ειναι μερος του ετοιμαζομενου Global
  Neutrino Network που θα χρησιμοποιηθει
  για την συνδεση ολων των Κβαντικων
  Υπολογιστων:
  https://tyler.team/the-global-neutrino-network/
  Η εκτιμηση ειναι για 2020 με 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οι 11 μεγαλύτεροι θησαυροί στην Ελλάδα που όλοι προσπαθούν να ανακαλύψουν

Ο Τζον Πόλσον σήμερα, είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην τράπεζα Πειραιώς, στην Άλφα Μπανκ και στις μεγάλες ΔΕΚΟ, ΕΥΔΑΠ κλπ…