11:18 - 02/02/2022

Απλά δείτε αυτό το βίντεο…

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Δεν θέλω να έρθει ποτέ αυτή η ώρα και να σκέφτομαι ότι το γνώριζα από τότε και δεν το δημοσίευσα.

Δεν θα πάρω θέση αυτή τη στιγμή, ποτέ δεν το κάνω αν προηγουμένως δεν μιλήσω με πολλούς επιστήμονες.

Όμως, καταλαβαίνω τη λογική του πράγματος. Ξέρω ότι τα εμβόλια προκαλούν τρομερές παρενέργειες, ξέρω, και το έχω αποδείξει, ότι υπάρχει τεράστια προσπάθεια απόκρυψής τους, γεγονός που αποκλείει και την τελευταία αμφιβολία που θα μπορούσε να έχει κανείς για τις προθέσεις αυτών που επιβάλλουν τον μαζικό εμβολιασμό. Έναν μαζικό εμβολιασμό άλλωστε που έχω επίσης αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρακτικό και ουσιαστικό νόημα. Οι τελευταίες ομολογίες άλλωστε των κυβερνητικών “ειδικών” (Νίκος Τζανάκης, Μίνα Γκάγκα) έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν αυτό που αποδεικνύω είκοσι μήνες τώρα, ότι δηλαδή η λίστα των θανάτων “από κορωνοϊό” του ΕΟΔΥ είναι πλασματική. Ότι χρέωσαν στον κορωνοϊό χιλιάδες άσχετους με αυτόν θανάτους. Σε αυτή την κατηγορία των θανάτων “από κορωνοϊό” έχω προσθέσει και αυτούς που σκόπιμα προκάλεσαν δεκάδες νοσοκομεία αναφοράς με την εφαρμογή του φριχτού πρωτοκόλλου του θανάτου με τα 14 στοιχεία που εκθέτω, περιγράφω και αποδεικνύω κατά τη διάρκεια του τιτάνιου αυτού αγώνα που δίνω ενάντια στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, μεγάλο μέρος δε των περιπτώσεων της εφαρμογής του πρωτοκόλλου έχω συμπεριλάβει στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου 2021 στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Εκτός και αν ήταν απλά μία ομάδα ψυχοπαθών, η κατασκευή της πλασματικής αυτής λίστας κανένα άλλο σκοπό δεν εξυπηρετούσε από την πρώτη στιγμή παρά να δικαιολογήσει και να αποδείξει την ύπαρξη μίας τρομερής πανδημίας, με έναν θανατηφόρο ιό ο οποίος παρουσιάστηκε στον πληθυσμό ως κάτι περίπου σαν τον ιό Έμπολα, στο πλαίσιο δε αυτό άλλωστε εφαρμόστηκε και το “πρωτόκολλο Έμπολα” π.χ. στη διαδικασία μετά το θάνατο των ασθενών που πέθαναν “από κορωνοϊό”, με τις γνωστές εικόνες των νεκρών μέσα σε σακούλες, τα σφραγισμένα φέρετρα και τους τάφους ειδικού σκοπού.

Και δεν αναφέρω καν εδώ την αποδεδειγμένη πλέον αναποτελεσματικότητα των εμβολιασμών, οι οποίοι έγινα εν μέσω πανδημίας για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία (τι έλεγαν π.χ. για το εμβόλιο της γρίπης; “Μέχρι να αρχίσει η έξαρση της γρίπης, μετά δεν έχει νόημα. Ξαφνικά, απέκτησε νόημα). Μία αναποτελεσματικότητα η οποία καθρεπτίζεται στις λίστες των υγειονομικών περιφερειών, με τις γεμάτες με εμβολιασμένους κλινικές και ΜΕΘ Covid-19 και τους θανάτους εμβολιασμένων συνανθρώπων μας από κορωνοϊό, ή στους αριθμούς των εμβολιασμένων υγειονομικών που νοσούν. Τα παραδείγματα είναι πολλά.

Δεν αναφέρω ούτε την απάτη της “ανοσίας της αγέλης”, ούτε την απάτη της επιχείρησης “ελευθερία”.

Πολύ γρήγορα έγινε φανερό γιατί κατασκευάστηκε μία πανδημία πάνω στην κατασκευή της λίστας των νεκρών, ταυτόχρονα βεβαίως με τα εκατοντάδες χιλιάδες “κρούσματα” στον πρώτο επίσης στην παγκόσμια ιστορία διαγνωστικό έλεγχο του υγιούς πληθυσμού, τα περιοριστικά μέτρα και τα lock downs.

Για το μαζικό εμβολιασμό, με εμβόλια τα οποία κατασκευάστηκαν με αστρονομική ταχύτητα, ειδικά για έναν ιό ο οποίος υποτίθεται ήταν νέος και άγνωστος στην ιατρική κοινότητα. Με παρενέργειες για τις οποίες στήθηκε μία ασύλληπτου μεγέθους επιχείρηση απόκρυψής τους, γεγονός που όπως έγραψα και παραπάνω απέκλεισε και την τελευταία αμφιβολία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει για τις πραγματικές προθέσεις αυτών που επέβαλαν το μαζικό αυτό εμβολιασμό, αρχικά με την πειθώ, πάντα ταυτόχρονα με την προπαγάνδα από όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε., εν συνεχεία με εκβιαστικές πρακτικές και πολύ γρήγορα με την υποχρεωτικότητα (με άλλη λέξη ο εκβιασμός), ο οποίος μάλιστα στη χώρα μας νομοθετήθηκε πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ.

Έχοντας συνεχή επαφή από τις αρχές του καλοκαιριού με τους πραγματικά ειδικούς για τα εμβόλια επιστήμονες, μοριακούς βιολόγους και γενετιστές, η οποία επαφή και οι καθημερινές επικοινωνίες και συνεννοήσεις κατέληξαν στο κείμενο της 5ης Αυγούστου, το οποίο παραμένει αναπάντητο από τους αποδέκτες του μέχρι και σήμερα (και ούτε ποτέ θα απαντηθεί), κατάλαβα ότι ο βασικός στόχος των εμβολίων ήταν οι μακροπρόθεσμες συνέπειές του. Όσο πιο μακριά από την πηγή τόσο πιο καλά. Για τις άμεσες συνέπειες φρόντισαν με τη συστηματική απόκρυψη των παρενεργειών, στο πλαίσιο της οποίας η κίτρινη κάρτα έγινε το ανέκδοτο του αιώνα. Οι μεσοπρόθεσμες θα αντιμετωπίζονταν με τον ίδιο τρόπο, ο οποίος γίνεται πολύ απλός με τη στήριξη Μ.Μ.Ε. και Δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα οι συνεχείς δόσεις δημιουργούν και την αναγκαία σχετική χρονική σύγχυση, ώστε το μεγάλο ζήτημα είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες. Τι θα κάνουν όταν η “ξαφνιτίτιδα” αποκτήσει διαστάσεις …παννδημίας;

Η πιο “λογική” λύση θα ήταν να αποδοθεί σε μία πραγματική πανδημία. Να δώσουν όνομα στη “ξαφνιτίτιδα”. Να αποδοθούν δηλαδή οι συνέπειες των εμβολιασμών για την Covid-19 στα συμπτώματα ενός νέου ιού στο πλαίσιο μίας νέας πανδημίας.

Στο βίντεο που δημοσιεύω εδώ λέγονται πάνω κάτω αυτά που γράφω.

Ελπίζω να μη βγει αληθινό…

makeleio.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 02/02/2022 @ 4:18 ΜΜ

    Μεχρι το 19 οι ανθρωποι ηταν “αθανατοι” απο το 20 κι επειτα αρχισαν να πεθαινουν απο τον αορατο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*