Η απειλή της ανθρωπότητας…

Μέσα στην πόλη του Λονδίνου υπάρχει μία περιοχή ενός τετραγωνικού μιλίου που αναφέρεται ως the city η πόλη αυτή η περιοχή είναι τα κεντρικά των Rothschild της εβραϊκής οικογενειακής δυναστείας και της εβραϊκής της κλίκας μιας παρεούλας που της ανήκει η παροχή χρήματος μέσω των κεντρικών τραπεζών σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο.

Το 1913 ο πρόεδρος των ΗΠΑ woodrow Wilson συνέβαλε στην προσπάθεια να περάσει μία τροπολογία στο κογκρέσο όπου παρέδωσε τον οικονομικό έλεγχο της χώρας σε χέρια ιδιωτών τραπεζιτών οι οποίοι δουλεύουν για τους ροθτσαιλντ και τη βρετανική ελίτ αυτοί ονομάζονται σαν the federal reserve η κεντρική αμερικανική τράπεζα.

Ο Wilson θα γράψει αργότερα …»επομένως η ανάπτυξη του έθνους και όλες οι δραστηριότητες μας βρίσκονται στα χέρια μερικών ανθρώπων ,οι οποίοι έστω και αν η δράση τους είναι ειλικρινής και προορίζονται για το Δημόσιο συμφέρον, επικεντρώνονται απαραίτητα στις μεγάλες επιχειρήσεις στις οποίες εμπλέκονται τα χρήματά τους και οι οποίοι αναγκαστικά λόγω των δικών τους περιορισμων παγώνουν ελέγχουν και καταστρέφουν την πραγματική οικονομική Ελευθερία.»..

Ο Ααρων Ρούσο παραγωγός ταινιών και πολιτικός ακτιβιστής δήλωσε «…η όλη ιστορία είναι να δημιουργήσουν μία παγκόσμια διακυβέρνηση και οι στόχοι της τραπεζικής βιομηχανίας δεν είναι να μας πετάξει μόνο έξω από το σύστημα μας, αλλά ιδιωτικές τράπεζες στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο να δουλεύουν μαζί μέσω των κεντρικών τραπεζών, είναι όλες μέρος του Κομμουνιστικού μανιφέστου.

Και να ξέρετε ότι το κεντρικό τραπεζικό σύστημα είναι η κύρια σανιδά του Κομμουνιστικού μανιφέστου.. λέμε ότι η Αμερική Είναι μία καπιταλιστική χώρα αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει μία κεντρική τράπεζα που σχεδιάζει τα πάντα για εμάς σωστά; και η σταδιακή αύξηση του φόρου εισοδήματος είναι άλλη μία σανίδα για το κομμουνιστικό μανιφέστο σωστά; άρα μπροστά σου Υπάρχουν δύο κυρίες σανίδες για το κομμουνιστικό μανιφέστο το οποίο διερευνήθηκε αφήνοντας το να μπει στο σύστημά μας εντάξει;;

Και ο τελικός σκοπός που έχουν στο μυαλό τους αυτοί οι άνθρωποι είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση έτσι Έχουν στο χέρι όλες τις κυβερνήσεις μας και τις δύο γιατί και οι ρεπουμπλικάνοι και οι δημοκράτες δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.

Ελέγχουν και τα δύο κόμματα και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα νικήσει Και ποιος θα είναι ο πρόεδρος γιατί θα είναι κάποιος που θα αφήσουν αυτοι, αν είναι η Χίλαρι και ο john mccain υποψήφιοι για την προεδρία του χρόνου όποιος και να βγει από τους δύο θα υπάρξουν ανθρωποι που θα τους πουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για αυτούς, και είναι γεγονός ότι για να κερδίσει κάποιος τις εκλογές πρέπει να διαθέτει και το απαραίτητο χρήμα για να νικήσει ..και αυτοι συμβουλεύουν πού ακριβώς θα πάει το χρήμα… ήταν απαραίτητο για αυτούς να ελέγχουν την Αμερική αλλά σκέφτονται ότι έχουμε δικαιώμα στα όπλα για να προασπίσουμε την ελευθερία μας και έτσι δημιουργούν μία χωρα που εμείς θα γίνουμε σκλάβοι και αν καταφέρουν να πάρουν την Αμερική τότε ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι εύκολος για αυτούς..»

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του εικοστού αιώνα μία σειρά από νίκες κατά της αμερικανικής κυριαρχίας είχαν ήδη κερδίθει απο το τραπεζικό καρτέλ των Ριθτσαιλντ, Γουορκμπουκ, Ροκφέλερ είχαν καταφέρει να θέσουν τους πρώτους σοβαρούς λίθους για τη νέα τάξη πραγμάτων τους!

Το ομοσπονδιακό σύστημα αποθεμάτων 1913- λεγεώνα των Εθνών 1920 βασιλικό Ινστιτούτο διεθνών υποθέσεων και συμβούλιο για τις εξωτερικές σχέσεις 1920-21 το κραχ της χρηματοπιστωτικής αγοράς το 1929 το 1933 .

Ο Αδόλφος Χίτλερ εκλέχτηκε καγκελάριος σε μία φτωχή και προσβεβλημένη Γερμανία μετά το ξήλωμα της οικονομικής δύναμης των Εβραίων τραπεζιτών,η Γερμανία μέσα σε μόλις τρία χρόνια έγινε η οικονομική δύναμη της Ευρώπης όταν ο υπόλοιπος κόσμος ακομα βρισκόταν σε ύφεση.

Ο χιτλερ συλλαμβάνει τον βαρώνο Ροθτσιαλντ …μη θέλοντας τις άλλες χώρες να προσπαθήσουν να μιμηθούν το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας πανίσχυροι Εβραίοι με επιρροή από όλο τον κόσμο είχαν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την αποπομπή του αδόλφου Χίτλερ Αν και υπήρξαν νωρίτερα μερικές απόπειρες δολοφονίας του Χίτλερ οι οποίες απέτυχαν Τελικά οι Εβραίοι οδήγησαν τις στρατιωτικές δυνάμεις του δυτικού καπιταλισμού και του συνδετικού κομμουνισμού για να αφανίσουν πλήρως την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.

Αυτα ειναι λιγα απο ολα οσα θα δειτε απο μια διαφορετικη ιστορια του κοσμου μας …διαφορετικη ακομα και απο εμας τους συνομωσιολογους που ετσι και αλλιως ειχαμε διαφορετικη ιστορια απο ολους τους υπολοιπους !

Αν και εμεις ειχαμε σαν ιστορια οτι ο Χιτλερ χρηματοδοτηθηκε απο τους ιδιους τους ροθτσαιλντ και οτι τελικα ηταν ενα δικο τους πιονι …εδω θα δουμε σε αυτο το βιντεο τα πραγματα λιγο εως και παρα πολυ διαφορετικα … αλλα η ερευνα και το κυνηγι της αληθειας δεν ειναι ενας δρομος μονο σε πραγματα που αποδεχεσαι αλλα ισως και πιο πολυ σε μονοπατια και ιστοριες που λεει η αντιθετη πλευρα …η μια απο αυτες !

Ερευνηστε το βιντεο λοιπον με τα νεα στοιχεια και ενωστε το προσωπικο σας παζλ ο καθενας αναλογα με το που εχει φτασει στην ερευνα του!

KATOXIKA NEA

Loading...

4 thoughts on “Η απειλή της ανθρωπότητας…

  1. filarianna says:

    Ουσιαστικά ο Τόμας Γουίλσον: υπογράφει το νόμο περί ομοσπονδιακού αποθεματικού, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του, εντάσσει τις ΗΠΑ στον ΑΠΠ, προτείνει τα «14 Σημεία», στα οποία στηρίχθηκαν, η συνθήκη ανακωχής της Κομπιέν που φυσικά οδήγησε στο ΒΠΠ και η δημιουργία της Κοινωνίας των Εθνών –πρόδρομος του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ says:

    Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερωθεί στον διάβολο,ο οποίος τους καθοδιγεί πως να καθιποτάξουν όλη την ανθρωπότητα.Έτσι,μέσω αυτών,κυβερνά αυτός.Δεν μπορεί να τα βαλει απευθείας με τον ΘΕΟ,διότι είναι ενα τίποτα μπροστά ΤΟΥ,γιυτό και χτυπά το δημιούργημα ΤΟΥ,δηλαδή τα παιδιά ΤΟΥ.Μέσα στη Αγια Γραφή αναφέρεται,οτι ο διάβολος,στα έσχατα χρόνια,θα πάρει σάρκα και οστά και θα επικοινωνεί με τον άνθρωπο.Αυτό γίνεται,με τους αναφερώμενους του βίντεο.Τόση δύναμη απο που νομίζετε την αντλούν;

  3. Π says:

    Ο Χιτλερ ο,τι έκανε, το έκανε για την Γερμανια; Ο Κενεντυ για την Αμερικη; Ο Κωνσταντίνος Καρανανλης θείος για την Ελλαδα; Χάχαχα. Ευθυμησαμε πάλι…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *