Αντιμέτωπη με την κατάρρευση και την ισλαμοποίηση η Γερμανία – Το τέλος του Ράιχ

Η επίθεση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στο Βερολίνο στις 19 Δεκεμβρίου ήταν «προβλέψιμη», γράφει σε άρθρο του στο Ινστιτούτο Gatestone ο Γκι Μιλιέρ (Guy Millière), καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού και συγγραφέας 27 βιβλίων.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δημιούργησε τις συνθήκες που την επέτρεψαν, συνεχίζει ο Γκι Μιλιέρ και την κατηγορεί ότι αυτή «φέρει τη συντριπτική ευθύνη. Ο Ολλανδός βουλευτής Γκέερτ Βίλντερς την κατηγόρησε ότι έχει αίμα στα χέρια της και έχει δίκιο».

Όταν αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες της Γερμανίας σε εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους από τη Μέση Ανατολή αλλά κι ακόμα πιο μακρινές χώρες, έπρεπε να γνώριζε ότι οι τζιχαντιστές κρύβονταν ανάμεσα στους ανθρώπους που κατέφθαναν, τονίζει ο Μιλιέρ.

Έπρεπε επίσης να γνωρίζει ότι η γερμανική Αστυνομία δεν είχε τρόπο να ελέγξει τις μάζες που εισέρχονταν και σύντομα θα κατακλύζονταν από τον αριθμό των ανθρώπων που έπρεπε να θέσουν υπό έλεγχο. Εκείνη το έκανε ούτως ή άλλως.

Όταν εκατοντάδες βιασμοί και σεξουαλικές επιθέσεις συνέβησαν στην Κολωνία και σε άλλες γερμανικές πόλεις την Πρωτοχρονιά [του 2016], δήλωσε ότι οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν «ανεξάρτητα από την καταγωγή τους», αλλά δεν άλλαξε την πολιτική της.

Όταν έγιναν οι επιθέσεις στο Ανόβερο, στο Έσσεν, στο Βίρτσμπουργκ και στο Μόναχο, καθυστέρησε να σχολιάσει και στη συνέχεια μίλησε για την ανάγκη καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας. Ούτε τότε άλλαξε την πολιτική της.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άλλαξε τη θέση της μόνο πρόσφατα, επειδή θέλει να είναι υποψήφια ξανά το 2017 και βλέπει τη δημοτικότητά της να πέφτει.

Τα σχόλια που έκανε αμέσως μετά το χτύπημα της 19ης Δεκεμβρίου ήταν εξωφρενικά. Δήλωσε ότι «εάν ο δράστης είναι πρόσφυγας», θα είναι κάτι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο και θα είναι «ιδιαίτερα απεχθές για όλους τους Γερμανούς που βοηθούν πρόσφυγες σε ημερήσια βάση».

Σχόλια σαν κι αυτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν αφελή κι από άνθρωπο απληροφόρητο, αλλά η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει αυτή τη δικαιολογία.

Δεν μπορούσε να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις από τις γερμανικές και τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών που ανέφεραν ότι οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους κρύβονταν ανάμεσα στους πρόσφυγες και σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν φορτηγά για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις μέσα στα Χριστούγεννα.

Η κατάσταση που υπομένουν οι Γερμανοί για περισσότερο από έναν χρόνο είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Η εγκληματικότητα εκτινάχθηκε στα ύψη, εισήχθησαν ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες δίχως να υπάρχουν εμβόλια, επειδή είχε διακοπεί εδώ και καιρό η παρασκευή τους, για να τις αντιμετωπίσουν.

Δεύτερες κατοικίες καταλήφθηκαν από τη γερμανική κυβέρνηση δίχως να καταβληθούν αποζημιώσεις για να στεγάσουν μετανάστες.

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αποκαλυφθεί ότι ο κύριος ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο είχε αιτηθεί ασύλου και ζούσε σε προσφυγική στέγη.

Σε άλλη χώρα η Μέρκελ θα είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση, στη Γερμανία διεκδικεί την επανεκλογή της.

Ο γερμανικός πληθυσμός είναι γηρασμένος και οι γεννήσεις είναι επικίνδυνα χαμηλές. 1,38 παιδιά ανά γυναίκα.

Οι μετανάστες αντικαθιστούν τον γερμανικό πληθυσμό, ο οποίος σιγά σιγά εξαφανίζεται.

Οι Γερμανοί που πεθαίνουν είναι χριστιανοί ή άθρησκοι κοσμικοί. Όπως παντού στην Ευρώπη ο χριστιανισμός χάνεται. Οι μετανάστες που αντικαθιστούν τους Γερμανούς είναι μουσουλμάνοι.

Η γερμανική οικονομία είναι ακόμα ισχυρή αλλά έχει αρχίσει να ξεμένει από… ατμό.

Σε μια εποχή που το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι η κυρίως πηγή κερδών, το γερμανικό ανθρώπινο κεφάλαιο καταρρέει.

Οι άνθρωποι από μη αναπτυγμένες χώρες δεν μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τους υψηλά μορφωμένους Γερμανούς.

Οι περισσότεροι δεν έχουν δεξιότητες. Οι νεοαφιχθέντες παραμένουν μακροχρόνια άνεργοι και εξαρτημένοι.

Από τους 1.200.000 μετανάστες που έφτασαν στη Γερμανία τα έτη 2014 και 2015 μόνο 34.000 βρήκαν εργασία.

Η «πολιτικά ορθή» προπαγάνδα στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη ποτέ δεν αναφέρεται στα δημογραφικά.

Διαψεύδουν κάθε στοιχείο που αποδεικνύει ότι η γερμανική οικονομία δεν πάει καλά.

Οι ίδιοι [οι «πολιτικά ορθοί»] ισχυρίζονται ότι το Ισλάμ και ο χριστιανισμός είναι ταυτόσημα.

Πεισματικά κλείνουν τα μάτια στο γεγονός ότι το Ισλάμ είναι κάτι περισσότερο από θρησκεία: είναι πολιτικό, οικονομικό και ηθικό σύστημα που περιβάλλει όλες τις πτυχές της ζωής και δεν συνυπήρξε για καιρό ή ειρηνικά με μια κουλτούρα διαφορετική από αυτό.

Αγνοούν σχεδόν ολοκληρωτικά [οι «πολιτικά ορθοί»] την άνοδο του ριζοσπαστικού Ισλάμ και της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, ισχυρίζονται ότι το ριζοσπαστικό Ισλάμ είναι μια περιθωριακή σέχτα και ότι η τζιχαντιστική τρομοκρατία στρατολογεί μόνο μοναχόλυκους και ψυχασθενείς.

Και συνεχώς επαναλαμβάνουν ότι οποιαδήποτε κριτική στη μετανάστευση ή στο Ισλάμ είναι αισχρή και ρατσιστική.

Ο γερμανικός λαός εκφοβίζεται, τόσο από την αντικοινωνική συμπεριφορά πολλών μεταναστών όσο και από τη λογοκρισία που του επιβάλλεται από τους κυβερνώντες του. Πολλοί Γερμανοί δεν τολμούν ούτε να μιλήσουν.

Όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπομένουν συχνά προσβολές. Σκύβουν τα κεφάλια τους και τρέχουν να κρυφτούν στα σπίτια τους.

Loading...

3 thoughts on “Αντιμέτωπη με την κατάρρευση και την ισλαμοποίηση η Γερμανία – Το τέλος του Ράιχ

  1. Ανώνυμος says:

    Οι πνευματικοί νόμοι δουλεύουν θέλετε δεν θέλετε. Όλοι όσοι έφεραν την ανθρωπότητα σε αυτά τα χάλια θα πληρώσουν . Και αλίμονο αν εξακολουθούσε να ήταν αλλιώς. Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος αλλά και της ανάληψης των ευθηνών του καθενός .

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    ΤΙΚ ΤΟΚ ΤΙΚ ΤΟΚ……ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…..ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ Κ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΝΤΑΜΠΛΑΣ…..ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ…..ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΟΝ ΚΟΙΝΟ….

  3. Ανώνυμος says:

    ΤΙΚ ΤΟΚ ΤΙΚ ΤΟΚ…… πολιτειακη ανωμαλια…. ακυβερνησια…. τα 120 δις κανουνε φτερα…. πλιατσικο, ταραχες στους δρομους…. εισβολη τουρκιας στο Αιγαιο…. οι πολιτικοι θα φευγουνε με τα ελικοπτερα… ΤΙΚ ΤΟΚ ΤΙΚ ΤΟΚ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *