ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στο Πακιστάν

· Κατοχικά Νέα

Η κυβέρνηση του Πακιστάν, μιας χώρας που συνορεύει με την Κίνα και το Ιράν όπου έχουν καταγραφεί οι περισσότεροι θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό, ανακοίνωσε σήμερα τα δύο πρώτα κρούσματα του Covid-19.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω τα δύο πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στο Πακιστάν. Τα δύο κρούσματα υποβάλλονται σε αγωγή βάσει των επίσημων κλινικών πρωτοκόλλων και η κατάσταση της υγείας και των δύο ασθενών είναι σταθερή. Δεν υπάρχει λόγος πανικού, η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο», δήλωσε ο Ζαφάρ Μίρζα, σύμβουλος Δημόσιας Υγείας του πρωθυπουργού Ίμραν Καν στο Twitter.

Ένα από τα κρούσματα καταγράφηκε στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, το Καράτσι, έγινε γνωστό από έναν αξιωματούχο. Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια περιοχή εντοπίστηκε το δεύτερο κρούσμα.
powered by Rubicon Project

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δικαιοσύνη και φυλακή στις ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Μπλόκαρε την τελευταία στιγμή η εκτέλεση της Christa Pike στο Τενεσί

Κτίριο στο Βέλγιο με βελγική σημαίαΔΙΕΘΝΗ

Βέλγος υπουργός Άμυνας: «Θα είναι ένας μαύρος χειμώνας για την Ευρώπη» – Προειδοποίηση για περισσότερες υβριδικές απειλές

Ευρωπαϊκή Ένωση και οικονομίαΔΙΕΘΝΗ

Ευρωζώνη: Νέα άνοδος πληθωρισμού από την ενέργεια – Αυξάνεται η πίεση στην ΕΚΤ

Μία απάντηση στο “Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στο Πακιστάν”

  1. Και μετα αυτους τους 2 Πακιστανους θα τους φωρτοθουμε εδω στην Ελλαδα μαζι με περισοτερο κορωνοιο χωρις να τους βαλουν σε καραντινα ..Μπραβο σου Καρμακουλη..Μας καταδικασατε εις θανατον ..για να ζησουν οι φιλοι σας οι λαθρο και να σας ψηφιζουν[Ελληνας δεν θα υπαπρχει ουτε για δειγμα να σας ψηφισει ..αφου θα ψοφησουμε]…Θεε μου λυπησου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *