ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ανακοίνωση-σοκ από γνωστό Έλληνα πολιτικό – Διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο, «ο αποχαιρετισμός είναι κοντά»

· Κατοχικά Νέα

Η συγκλονιστική ανακοίνωση του δικηγόρου του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ανακοινώνει, μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου.

«Δεν είναι πολύ μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού» αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην οποία σημειώνεται ότι είναι «βάλσαμο στις πληγές η ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, ως δημόσιο πρόσωπο και πρώην Υπουργός, αισθάνεται την ανάγκη να ανακοινώσει στους συμπολίτες του, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια από θέσεις ευθύνης, ότι δεν είναι πολύ μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού.

Ο Γιάννος προσεβλήθη από επιθετικό καρκίνο του προστάτη, που συνδυάστηκε με σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, το οποίο τον οδήγησε σε πολύωρες διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σε αναπηρική καρέκλα, ελπίζουμε προσωρινά.Αναλγητικό στους πόνους του είναι η σκέψη ότι κατέρρευσε η πολιτικά χειραγωγούμενη ποινική δίωξη σε βάρος του, το 2017. Βάλσαμο στις πληγές η ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Η ιστορία θα γράψει ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου ήταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, όταν η χώρα μας υιοθέτησε ως εθνικό νόμισμα το Ευρώ, που θωράκισε ιστορικά την οικονομία μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε τους πολιτικούς καθοδηγητές των ποινικών διώξεων εκείνης της ζοφερής περιόδου. Η άφθονη πολιτική λάσπη εκείνης της εποχής εξαφάνισε τους παραγωγούς της».

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κτίριο στο Παρίσι – φωτογραφία αρχείου, όχι το φερόμενο καταφύγιοΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΡΟΝ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Βιομηχανικές δεξαμενές – συμβολική φωτογραφία, όχι συγκεκριμένη ευρωπαϊκή εγκατάσταση αερίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕ ΜΟΛΙΣ 73% ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 59,5%

Λεωφορείο σε δρόμο – συμβολική φωτογραφία, όχι το δυστύχημα στην ΚροατίαΔΙΕΘΝΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 33 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΝ Α3 – ΕΞΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *