Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

11:55 - 26/10/2022

Aμερικανοί Εισαγγελείς αντιμετωπίζουν πλέον τον Φάουτσι ως κατηγορούμενο για τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού COVID-19!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Fauci: Σκάνε διαρκώς νέες βόμβες για την εργαστηριακή προέλευση του ιού COVID-19 οι αποκαλύψεις γύρω από την οποία θα “σκοτώσουν” πολλές κυβερνήσεις και πολλούς ηγέτες του δυτικού κόσμου οι οποίοι εκούσια ή ακούσια ενεπλάκησαν σε μία πανδημία με έντονα πλέον τα ποινικά στοιχεία που δείχνουν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Έτσι Αμερικανοί Εισαγγελείς και δικαστές υποστηρίζουν ότι οι Φάουτσι και ο Ζάκερμπεργκ «συνεργάστηκαν» για να υποβαθμίσουν εσκεμμένα τη θεωρία διαρροής εργαστηριακού κορωνοϊού.

Ομοσπονδιακός δικαστής λέει ότι ο Φάουτσι θα απαντήσει ενόρκως για το ρόλο του στην «επιχείρηση λογοκρισίας» με την Big Tech!

Οι Γενικοί Εισαγγελείς στο Μιζούρι και τη Λουϊζιάνα έχουν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία που λένε ότι δείχνουν ότι ο Δρ. Άντονι Φάουτσι συνεργάστηκε απευθείας με εταιρείες Big Tech για να καθοδηγήσει τη δημόσια συζήτηση για τον COVID-19 και να κλείσει τις συζητήσεις για την προέλευσή του, έργο που περιλαμβάνει άμεσες συνομιλίες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Fauci Gate ή Fauci Gates: emails διαπλοκής με Β. Gates και Mark Zuckerberg για προώθηση του πανεμβολιασμού!

Την Παρασκευή, ένας ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας της Λουιζιάνα, Τζεφ Λάντρι και ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι, Έρικ Σμιτ, θα έχουν την ευκαιρία να καθαιρέσουν τον Φάουτσι και άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης Μπάιντεν για αυτές τις συνεργασίες καθώς προχωρά η υπόθεσή τους. Ένα βασικό γεγονός που θέλουν να αποδείξουν είναι ότι ο Φάουτσι συνεργάστηκε με το Facebook και άλλους, για να περιορίσει τη συζήτηση ότι ο ιός προήλθε από ένα εργαστήριο στην πόλη Γουχάν της Κίνας.

«Ο κατηγορούμενος Άντονι Φάουτσι, ανώτερος αξιωματούχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, συντονίζοντας με άλλους, ενορχήστρωσε μια εκστρατεία για να δυσφημήσει την υπόθεση της διαρροής εργαστηρίου στις αρχές του 2020», αναφέρουν οι Λάντρι και Σμιτ στη συνέντευξή τους. «Ως διευθυντής του NIAID, ο Δρ. Φάουτσι, είχε χρηματοδοτήσει επικίνδυνη έρευνα «κέρδους-λειτουργίας» στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν μέσω διαμεσολαβητών όπως η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Δρ. Πίτερ Ντάσζακ».

«Επομένως, εάν καθιερωνόταν η θεωρία της διαρροής εργαστηρίου, ο Δρ Φάουτσι και ο Δρ. Ντάσζακ θα μπορούσαν ενδεχομένως να εμπλακούν στη χρηματοδότηση της έρευνας για τους ιούς που προκάλεσαν την πανδημία COVID19 και σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπαν.

Η υπόθεση που ανέπτυξαν οι δύο εισαγγελείς εξηγεί αρκετές περιπτώσεις στις οποίες ο Φάουτσι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το Facebook για να ελέγξει-λογοκρίνει το εκάστοτε μήνυμα.

Για παράδειγμα, κατηγορούν ότι οι προσπάθειες του Φάουτσι να λογοκρίνει τη θεωρία της «διαρροής εργαστηρίου» ξεκίνησαν στα τέλη Ιανουαρίου 2020, όταν φέρεται να έλαβε πληροφορίες από συναδέλφους που υποδηλώνουν ότι ο ιός COVID-19 μπορεί να προήλθε από ένα εργαστήριο της Γουχάν.

«Σύντομα μετά, ο Δρ. Φάουτσι συμμετείχε σε μια τηλεδιάσκεψη με επιστήμονες και αρχές χρηματοδότησης της επιστήμης με σκοπό να δυσφημήσουν και να καταστείλουν αυτή τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου», αναφέρουν οι Λάντρι και Σμιτ στη συνέντευξή τους. «Μετά την τηλεδιάσκεψη, άτομα με επιρροή υπέγραψαν δημόσιες δηλώσεις που τοποθετήθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά σε μια προσπάθεια να δυσφημήσουν τη θεωρία των εργαστηριακών διαρροών».

Περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο Φάουτσι φέρεται να «επικοινωνούσε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Mark Zuckerberg, απευθείας σχετικά με τα δημόσια μηνύματα και τη ροή πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την απάντηση της κυβέρνησης για τον COVID-19».

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Ζάκερμπεργκ, κάλεσε τον Φάουτσι να συντονιστεί για τα μηνύματα COVID-19 για να «βεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν έγκυρες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές» και πρότεινε να συμπεριληφθεί ένα μήνυμα βίντεο από τον Φάουτσι επειδή «οι άνθρωποι εμπιστεύονται και θέλουν να ακούσουν από ειδικούς».

Ο Ζάκερμπεργκ πρότεινε να συμπεριληφθεί αυτό το περιεχόμενο σε ένα «κόμβο» που «θα βάλουμε στην κορυφή του Facebook» για να προσεγγίσουμε «200+ εκατομμύρια Αμερικανούς, 2,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», κάτι που ο Φάουτσι είπε ότι ήταν μια «πολύ συναρπαστική» προοπτική, σύμφωνα με σε ένα email που αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα των γενικών εισαγγελέων.

Περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα που τα email Ζάκερμπεργκ-Φάουτσι το Facebook και άλλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης λογοκρίνουν και κατέστειλαν ομιλητές και ομιλίες που υποστήριζαν τη θεωρία της εργαστηριακής διαρροής της προέλευσης του COVID-19, παρά τα συντριπτικά περιστασιακά στοιχεία που ευνοούν αυτή τη θεωρία, ισχυρίζονται οι εισαγγελείς .

«Αυτή η λογοκρισία εφάρμοσε άμεσα το σχέδιο, που ενορχηστρώθηκε από τον Φάουτσι και άλλους στις αρχές του 2020, για την απαξίωση και την καταστολή της θεωρίας των εργαστηριακών διαρροών», αναφέρουν στη συνέντευξή τους.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, εκτός του Facebook και άλλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης «ξεκίνησαν μια ολοένα αυξανόμενη εκστρατεία παρακολούθησης, λογοκρισίας και καταστολής του λόγου και των ομιλητών σχετικά με τον COVID-19 και ζητήματα που σχετίζονται με τον COVID-19», σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Είπαν ότι αυτή η καταστολή θα «κλιμακωθεί δραματικά» όταν ανέλαβε η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Η υπόθεση ισχυρίζεται επίσης ότι ο Φάουτσι, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, είχε άμεση επιρροή στο πώς το Facebook θα λογοκρίνει πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID-19.

Σύμφωνα με τις δικαστικές καταθέσεις, η «Πολιτική για τον COVID-19 και τα εμβόλια» του Facebook αναφέρει ότι το Facebook «δεν επιτρέπει ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια ή τα προγράμματα εμβολιασμού που μας έχουν συμβουλεύσει οι ειδικοί δημόσιας υγείας ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απόρριψη του εμβολίου COVID-19».

«Ο Φάουτσι και οι αξιωματούχοι του CDC περιλαμβάνονται μεταξύ εκείνων των «ειδικών στη δημόσια υγεία» που «συμβουλεύουν» το Facebook για το τι να λογοκρίνει», ανέφεραν οι AGs στη συνέντευξή τους.

Η καταγγελία ανέφερε ότι ο Φάουτσι βοήθησε επίσης το Facebook να περιηγηθεί στον τρόπο λογοκρισίας της ομιλίας σχετικά με τον COVID-19 γενικά, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρημάτων που θα απαγορευθούν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το Facebook χαρακτηρίζει τις πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19 ως “ψευδείς”, όχι με βάση την πραγματική αλήθεια ή το ψέμα, αλλά με βάση το εάν ο ισχυρισμός έρχεται σε αντίθεση ή αμφισβητεί τις δηλώσεις του Φάουτσι και του CDC.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι η συμπαιγνία μεταξύ αξιωματούχων των Υπηρεσιών Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) και πλατφορμών Big Tech σχετικά με τη λογοκρισία των δυσαρεστημένων ομιλητών και της ομιλίας “επιταχύνθηκε μόλις ανέλαβε η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Σημειώνουν στην καταγγελία τους ότι «λίγες μέρες» αφότου ο Φάουτσι χαρακτήρισε τον εξέχοντα επικριτή του lockdown και των εμβολίων Άλεξ Μπέρενσον ως «κίνδυνο» επειδή υποδηλώνει ότι οι νέοι μπορούν «εύλογα να αρνηθούν» το εμβόλιο για τον COVID-19, το Twitter «υποχώρησε στην ομοσπονδιακή πίεση και ανέστειλε οριστικά τον λογαριασμό του δημοσιογράφου».

Ο Φάουτσι και άλλοι αξιωματούχοι αναμένεται να καταθέσουν τους επόμενους μήνες.

primenews.pressΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Μαντης ( traveller 10/26/2022 @ 12:11 ΜΜ

    Βασικα λογω μιας μετεωρης προς το παρον ανωμαλιας ζουμε το 2020 σε αναποδους ρυθμους.
    Αν εξαιρεσουμε τους συνδετικους κρικους της δικιας μου της ζωης τοτε μπορουμε να το δουμε και σε διεθνες επιπεδο.
    Η κυβερνηση της Ελλαδας λοιπον εχει στοχο να μειωνει( κλεινει το ρευμα για 5 ωρες την ημερα. 24 – 5 = 19 τι θυμιζει το 19 κατι για καραντινα το 2020 σχεδια κτλπ.
    Το 19 ειναι ενα κρυφο 7

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*