Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

08:36 - 07/02/2022

Αλβανία: Πτυχία σε νέους ιμάμηδες με τουρκική χρηματοδότηση και ένταξη στους «Illuminati»

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων για την προετοιμασία νέων ιμάμηδων στην Αλβανία, τα οποία διοργανώθηκαν από ίδρυμα που χρηματοδοτεί η τουρκική κυβέρνηση, ενώ έγινε γνωστό ότι με ειδικό διάταγμα της «Μεγάλης Συνέλευσης της Αδελφότητας του Φωτός» εγκρίθηκε η ίδρυση των Illuminati στη χώρα.

«Μετά από δέκα μέρες γεμάτες με διαλέξεις για ιμάμηδες, το σεμινάριο προετοιμασίας τους στο Πόγραδετς έκλεισε με την τελετή της απονομής των πιστοποιητικών» (φωτογραφίες, επάνω και κάτω).

Χρηματοδοτείται από την Τουρκία

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων ήταν παρόντες οι ιμάμηδες που παρακολούθησαν το μάθημα, οι διδάσκοντες και οι διοργανωτές αυτής της δραστηριότητας, μεταδίδει το echedoros-a.gr, επικαλούμενο τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Η τελετή έγινε παρουσία του προέδρου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Ιδρύματος «Η ανθρωπιστική εναλλακτική και το μέλλον», Μεχντί Γκούρα, και του αντιπροέδρου του χορηγού της εκδήλωσης Menar, Μεχμέτ Νταλ.

Στην εναρκτήρια ομιλία της τελετής, ο Μεχντί Γκούρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον συνεργαζόμενο οργανισμό για αυτήν την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους ομιλητές και ευχήθηκε επιτυχία στους συμμετέχοντες του προπαρασκευαστικού και αναπτυξιακού μαθήματος.

Τα πιστοποιητικά φέρουν την αλβανική και την τουρκική σημαία, αφού το Μορφωτικό – Θρησκευτικό ίδρυμα χρηματοδοτείται από την τουρκική κυβέρνηση.

Μέρος των Παγκόσμιων «Illuminati»

Οπως αναφέρεται, επίσης, στην gazetaexpress.com, η Αλβανία έγινε επίσημα μέλος των Παγκόσμιων «Illuminati» με την ίδρυση του παραρτήματος τους στις 29 Ιανουαρίου.

Με ειδικό διάταγμα της «Μεγάλης Συνέλευσης της Αδελφότητας του Φωτός» εγκρίθηκε η ίδρυση των Illuminati στην Αλβανία, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνεδρίαση σε πανηγυρική τελετή στο Κολλέγιο «Karl Gega», στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από την περιοχή και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αλβανικές προσωπικότητες, που μέχρι τώρα ήταν μέρος των παγκόσμιων Illuminati, είναι πλέον ιδρυτές και μέλη των Αλβανών Πεφωτισμένων- Illuminati.

Η Στοά Karl Gega, πραγματοποιεί το όνειρο πολλών επιφανών ανθρώπων και τίμιων πατριωτών, που κατά τη διάρκεια των δεκαετιών έχουν αγωνιστεί για να φέρουν το αληθινό φως των Illuminati στην Αλβανία.

Η αποστολή της Στοάς

Η αποστολή αυτής της Στοάς είναι να συνεισφέρει περισσότερο στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανάπτυξη, την ευρωατλαντική ολοκλήρωση της χώρας και την περαιτέρω προβολή της εθνικής ιστορίας και πολιτισμού μας.

Ο Karl Gega ήταν και παραμένει ένας μεγάλος Αλβανός, ένας ιδιοφυής αρχιτέκτονας και ένας πυρσός φωτός, που μας εμπνέει στο νέο μονοπάτι του Διαφωτισμού.

Στη σύνθεση των Αλβανών «πεφωτισμένων», υπάρχουν εξέχουσες προσωπικότητες που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όντας υποδειγματικοί στην εφαρμογή των νόμων της χώρας και στην καλύτερη διατήρηση των οικογενειακών αξιών, σημειώνεται στο δημοσίευμα της gazetaexpress.com.

(Φωτογραφία από gazetaexpress.com)

in.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Ειμαι σε πολυ καλο δρομο ...για να "βαψω" μια πανοπλια ..!
STRANGER-VOICE
ΑναΚάλυψη: 10 χρόνια ταλαιπωρίας λόγω εμβοών. Άκουγε ήχους που δεν υπήρχαν. Δεν θα πιστέψετε τι τη β...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η σπονδυλική στήλη είναι η δεύτερη καρδιά του σώματος. Πώς μπορείς να αποκαταστήσεις μόνος σου την υ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Veneers Snap-On Smile Χαρίστε στον εαυτό σας ένα τέλειο χαμόγελο!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να θεραπεύσετε τον μύκητα των νυχιών
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ



Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ονειρευτης 02/07/2022 @ 8:48 ΠΜ

    Η αποστολή αυτής της Στοάς είναι να συνεισφέρει περισσότερο στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανάπτυξη, την ευρωατλαντική ολοκλήρωση της χώρας και την περαιτέρω προβολή της εθνικής ιστορίας και πολιτισμού μας.
    ΜΑΛΙΣΤΑ τωρα θα εκπολιτιστουν κι οι αλβανοι!!!….

  2. ΠάνοςΓέριμου 02/07/2022 @ 11:12 ΠΜ

    Θυμάστε όσα γράψαμε διά τό i pet goat iii που παρουσιάζει ώς παγκόσμια θρησκεία τών ιλλουμινάντων τήν Κορανική τήν οποία προανάφερε ό σατανοσιωνιστής Χίτλερ, συνάμα σέ σπίτια τους οί ροθτσιηλντ και άλλοι έχουν μοναρέδες, νά μάστα…. ό δαιμονισμός συνενώνεται…

  3. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 02/07/2022 @ 12:34 ΜΜ

    πεφωτισμενοι χωρις φως ενδιαφερον μονο το 11.1 τιμανε αλλα κι αυτο δεν αξιζει να το τιμανε αν δεν εχουν φως μεσα τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*