Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:39 - 30/12/2021

Alix Mayer – Dr. Mercola: «Ο πραγματικός λόγος που θέλουν να κάνουν στα παιδιά εμβόλια κατά του COVID είναι για να ενταχθούν αυτά στο πρόγραμμα εμβολιασμών της παιδικής ηλικίας»…!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο λόγος που τα παιδιά μας στοχοποιούνται είναι επειδή οι κατασκευαστές εμβολίων θέλουν να εντάξουν τα εμβόλια στο πρόγραμμα εμβολιασμών της παιδικής ηλικίας.

Μόλις προστεθεί ένα εμβόλιο στο πρόγραμμα παιδικής ηλικίας, ο παρασκευαστής του εμβολίου προστατεύεται από την οικονομική ευθύνη για παρενέργειες, εκτός εάν ο κατασκευαστής γνωρίζει για θέματα ασφάλειας του εμβολίου και αποκρύπτει αυτές τις πληροφορίες.

Πηγή: Articles.mercola

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Alix Mayer στον Dr. Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Τα προϊόντα πρέπει να πληρούν τέσσερα κριτήρια για να λάβουν άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης: Πρέπει να υπάρχει έκτακτη ανάγκη. ένα εμβόλιο πρέπει να είναι τουλάχιστον 30% έως 50% αποτελεσματικό. τα γνωστά και τα πιθανά οφέλη του προϊόντος πρέπει να υπερτερούν των γνωστών και των πιθανών κινδύνων του προϊόντος· και δεν μπορεί να υπάρχουν επαρκείς, εγκεκριμένες και διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες (φάρμακα ή εμβόλια). Εάν δεν πληρούνται και τα τέσσερα κριτήρια, η EUA δεν μπορεί να χορηγηθεί ή να διατηρηθεί

Σύμφωνα με απόφαση ομοσπονδιακού δικαστηρίου των ΗΠΑ, το shot Pfizer και το Comirnaty της BioNTech δεν είναι εναλλάξιμα

Η Comirnaty δεν είναι πλήρως εγκεκριμένη και αδειοδοτημένη. Είναι μόνο «έτοιμο για έγκριση». Η Comirnaty έχει άδεια κατασκευής, εισαγωγής στο κρατικό εμπόριο και εμπορίας, αλλά δεν έχει άδεια να δοθεί σε κανέναν και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περιμένουν να προστεθεί στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, για να πάρουν την ασπίδα ευθύνης

Σε αυτή τη συνέντευξη, το βίντεο της οποίας βρίσκεται προς το τέλος του άρθρου, η Alix Mayer εξηγεί γιατί τα παιδιά μας στοχοποιούνται τόσο επιθετικά για την ένεση COVID-19, παρόλο που δεν κινδυνεύουν από σοβαρή μόλυνση από SARS-CoV-2, και διευκρινίζει το καθεστώς του Comirnaty.

Η Mayer, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Children’s Health Defense — Κεφάλαιο Καλιφόρνια, είναι η ίδια τραυματισμένη από το εμβόλιο. όχι από το εμβόλιο του COVID, αλλά από μια σειρά εμβολίων που έλαβε πριν από 20 χρόνια. (Παρεμπιπτόντως, η Mayer μεγάλωσε στην οικογένεια Oscar Mayer στην 5η γενιά που προέρχεται από τον αρχικό Oscar Mayer, έναν Γερμανό μετανάστη που ξεκίνησε ως χασάπης. Παρά τον τραυματισμό της Mayer από το εμβόλιο, η οικογένειά της δεν συμμερίζεται τις απόψεις της για θέματα ασφάλειας των εμβολίων.)

Η Mayer αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Duke με πτυχίο και από το Πανεπιστήμιο Northwestern με MBA στα οικονομικά και τη στρατηγική διαχείρισης. Εργάστηκε για την Apple στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Όταν ήταν 29 ετών, η Apple την προώθησε σε διευθύντρια διεθνούς έρευνας πελατών.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα οικογενειακό ταξίδι στο Μπαλί, ο γιατρός της συνέστησε να κάνει έξι εμβόλια: εμβόλιο ηπατίτιδας Α, εμβόλιο ηπατίτιδας Β, διφθερίτιδας, τετάνου, πολιομυελίτιδας και στοματικού τύφου, όπως έκανε. Τελικά, 13 χρόνια αργότερα, συνειδητοποίησε τελικά ότι αυτές οι λήψεις ήταν που πυροδότησαν τα προβλήματα υγείας της.

«Μου προκάλεσαν εγκεφαλική βλάβη και πλήρη αναπηρία» , λέει . «Πέρασα τρία χρόνια στις αρχές των 30 μου όντας 80% περιορισμένος στο σπίτι και πραγματικά δεν ήξερα αν θα γινόμουν ποτέ καλύτερα.

Πέρασα από ένα σωρό διαγνώσεις: λύκο, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, νόσο του Lyme. Τελικά, κανένα από αυτά δεν είχε νόημα και καμία από τις θεραπείες δεν με έκανε καλύτερο, μέχρι που ενώσαμε τα κομμάτια και καταλάβαμε ότι ήμουν πραγματικά τραυματισμένος από το εμβόλιο.

Είναι κυριολεκτικά απλώς μια αιτία και αποτέλεσμα. Αν κοιτάξετε πίσω στο ιστορικό μου και παρουσιάσετε το πρόγραμμα των εμβολίων μου, μπορείτε να δείτε ότι η υγεία μου επιδεινώθηκε δύο εβδομάδες αφότου έκανα τα εμβόλια.

Είχα εγκεφαλίτιδα και εγκεφαλοπάθεια … πεπτικά προβλήματα, υπερυπνία — ύπνος 16 ώρες την ημέρα — συμπτώματα γρίπης, ημικρανία 24/7, πόνος στις αρθρώσεις. Πραγματικά δεν είχα καθόλου ζωή στις αρχές των 30 μου μέχρι που έκανα μια δίαιτα χωρίς γλουτένη. Αυτό ξεκίνησε την ανάκαμψη της υγείας μου.

Έγινα τότε βραβευμένος ιατρικός δημοσιογράφος με ένα σωρό διαφορετικά ιστολόγια και μετά σύμβουλος υγείας. Το 2018, αποσύρθηκα από όλα αυτά και εντάχθηκα στην Παιδική Υγεία Άμυνας».

Η τραγωδία του εμβολίου κατά του COVID

Ενώ πολλά εμβόλια έχουν αμφισβητούμενο προφίλ ασφάλειας, ειδικά όταν συνδυάζονται, δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) υποδηλώνουν ότι ποτέ δεν υπήρξε εμβόλιο τόσο επικίνδυνο όσο οι πειραματικές ενέσεις μεταφοράς γονιδίων mRNA για τον COVID.

Επιπλέον, ενώ η έλλειψη διαφάνειας και λογοδοσίας ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα στον κλάδο των εμβολίων, οι προφανείς κίνδυνοι που σχετίζονται με τα εμβόλια υπογραμμίζονται πραγματικά από τα εμβόλια για τον COVID.

Πολλοί γνωρίζουν τώρα κάποιον που έχει τραυματιστεί από το τρύπημα του COVID, και οι περισσότεροι τραυματίστηκαν τόσο λίγο μετά τον πυροβολισμό που είναι δύσκολο να αρνηθούμε μια συσχέτιση. Ο εκπληκτικός αριθμός των τραυματισμών που αναφέρθηκαν μεταξύ των ενηλίκων που έχουν λάβει το εμβόλιο COVID με τη σειρά του υπογραμμίζει την παράνοια της διάδοσης του σε μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τον Mayer, ο λόγος που προσπαθούν να επιβάλουν το εμβόλιο για τα παιδιά είναι για να αποφύγουν την ευθύνη για τραυματισμούς, επειδή από τη στιγμή που ένα εμβόλιο είναι στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν ασυλία έναντι μηνύσεων για τραυματισμούς.

Οι κατασκευαστές εμβολίων θέλουν μηδενική ευθύνη

Τα εμβόλια για τον COVID έχουν επί του παρόντος νομική ασυλία έναντι της ευθύνης, επειδή εξακολουθούν να υπόκεινται σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA). Εάν πιστεύετε ότι η Comirnaty της BioNTech έχει λάβει πλήρη άδεια χρήσης, θα κάνετε λάθος. Η Mayer εξηγεί:

«Έφτιαξα ένα slide deck σχετικά με την Εξουσιοδότηση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (την οποία μπορείτε να δείτε στην παραπάνω συνέντευξη βίντεο) επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη σύγχυση σχετικά με αυτό και τι πραγματικά συμβαίνει. Μόλις κατανοήσετε τη γένεση των EUA και τα πρότυπα που πρέπει να πληρούν για να διατηρηθούν αυτά τα προϊόντα στην αγορά, τότε καταλαβαίνετε τις συμπεριφορές [που βλέπουμε τώρα].

Καταστρέφονται για να προστατεύσουν τις EUA για αυτά τα προϊόντα και επίσης εισάγουν άλλα πολύ συγκεχυμένα είδη έγκρισης για να ξεφύγουν από πράγματα. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να αρχίσω να το διευκρινίζω τώρα.

Αυτή η παρουσίαση έχει να κάνει με αυτά τα τρία ασφυκτικά που οι κατασκευαστές εμβολίων και η κυβέρνησή μας δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν… Αυτά είναι τα πράγματα που προστατεύουν με τη ζωή τους.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να φυλάξουν την επείγουσα ανάγκη … έτσι δεν μπορούν να κάνουν έγκαιρες θεραπείες. Αυτά δεν μπορούν να υπάρχουν. Προβαίνουν επίσης για πλήρη προστασία έναντι της ευθύνης και τα παιδιά θα χρησιμοποιηθούν ως πιόνια για να τους εξασφαλίσουν πλήρη προστασία από την ευθύνη.

Οι κατασκευαστές εμβολίων αγαπούν τα προϊόντα EUA επειδή έχουν αυτήν την τεράστια ασπίδα ευθύνης. Εάν τραυματιστείτε από ένα εμβόλιο EUA, δεν μπορείτε να μηνύσετε τον κατασκευαστή, δεν μπορείτε να μηνύσετε το άτομο που σας το έδωσε, δεν μπορείτε να μηνύσετε το ίδρυμα όπου κάνατε το εμβόλιο.

Πρέπει να περάσετε από κάτι που ονομάζεται CICP, το Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυμάτων Αντιμέτρων, όπου θα καλύπτουν μόνο απλήρωτα ιατρικά έξοδα και πιθανώς μόνο για φαρμακευτικά προϊόντα και χαμένους μισθούς.

Τώρα, εάν έχετε τραυματιστεί από το εμβόλιο, επιτρέψτε μου να σας πω αμέσως ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε φαρμακευτικά προϊόντα επειδή δεν λειτουργούν για τον τραυματισμό του εμβολίου. Θα σε κάνουν πιο άρρωστο. Θα παίρνετε δώδεκα φαρμακευτικά προϊόντα πριν το καταλάβετε και θα αρρωστήσετε από αυτά. Δεν δουλεύουν. Το μόνο πράγμα που θα σας κάνει καλύτερους εάν τραυματιστείτε από το εμβόλιο είναι οι φυσικές θεραπείες…

Αυτό είναι το είδος της θεραπείας που θα χρειαστείτε, και αυτό δεν καλύπτεται καν, ακόμα κι αν επρόκειτο να λάβετε αποζημίωση. Όλοι όσοι γνωρίζω με χρόνιες ασθένειες, είτε είναι παιδί είτε ενήλικας που έχουν σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, τραυματισμό από εμβόλιο, νόσο του Lyme, πληρώνουν 50.000 $ από την τσέπη τους ετησίως.

Αν δεν μπορείς να δουλέψεις και πρέπει να πληρώσεις τη θεραπεία σου από την τσέπη σου, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλεις πέρα. Οι άνθρωποι υποφέρουν σαν τρελοί, χάνουν σπίτια, πέφτουν σε χρεοκοπία».

Από την έναρξή του, το Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Εμβολίων (VICP), το οποίο πληρώνει για τραυματισμούς που προκαλούνται από εμβόλια στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας, έχει εξοφλήσει περίπου το ένα τρίτο των αξιώσεων. Είναι μια μακρά, επίπονη διαδικασία που πολλές φορές διαρκεί χρόνια και στο τέλος σπάνια παρέχει επαρκή αποζημίωση.

«Αν καταλήξετε να λάβετε αποζημίωση… δεν την πληρώνουν εφάπαξ, την πληρώνουν χρόνο με τον χρόνο και ελπίζουν σχεδόν ότι όποιος τραυματιστεί θα πεθάνει από τα τραύματά του πριν λάβετε αποζημίωση.

Αυτό μου το έχουν πει πολλές φορές άνθρωποι που έχουν περάσει από αυτή τη φρικτή διαδικασία. Τώρα, ο CICP έχει αποζημιώσει μόνο το 3% των απαιτήσεων. Και μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει εγκρίσεις για [αποζημίωση] για τραυματισμούς από πυροβολισμούς COVID», λέει ο Mayer. [Σημείωση του συντάκτη: Η πρώτη περίπτωση COVID κρίθηκε πρόσφατα «επιλέξιμη» για αποζημίωση, αλλά η υπόθεση δεν έχει ακόμη εκδικαστεί. 1 ]

Στάδια ευθύνης: EUA

Στην παρουσίαση της, η Mayer εξετάζει καθένα από τα στάδια ευθύνης του προϊόντος και αν μπορούν να απαιτηθούν οι λήψεις mRNA. Όπως αναφέρθηκε, οι κατασκευαστές εμβολίων δεν φέρουν καμία ευθύνη εφόσον το προϊόν τους είναι υπό καθεστώς EUA, καθώς το προϊόν είναι υπό έρευνα.

«Το διερευνητικό είναι συνώνυμο του πειραματικού», λέει ο Mayer. «Και η λέξη πειραματικό το συνδέει άμεσα με τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος λέει ότι δεν μπορούμε να πειραματιστούμε [χωρίς συγκατάθεση]. Έχουμε πάντα το δικαίωμα να δεχτούμε ή να αρνηθούμε μια ιατρική θεραπεία.

[Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης] δεν είναι νόμος, αλλά είναι ένας κώδικας βάσει του οποίου υποτίθεται ότι λειτουργεί ολόκληρος ο κόσμος. Και στην πραγματικότητα είναι κωδικοποιημένη σε ορισμένους τοπικούς και ομοσπονδιακούς νόμους επίσης… Έτσι, αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι ότι ο εξαναγκασμός και ο καταναγκασμός θεωρούνται de facto εντολές και παράνομες. De facto σημαίνει ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο με μια απόλυτη εντολή.

Είναι παράνομος ιατρικός διαχωρισμός, ιατρικό απαρτχάιντ [γιατί αυτό είναι μια μορφή εξαναγκασμού ή εξαναγκασμού.] Έτσι, αν πάτε σε ένα εστιατόριο και ζητήσουν το διαβατήριό σας για το εμβόλιο, σας αφήνουν να φάτε μόνο έξω και μπορεί να μην σας αφήσουν να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο, αυτό είναι ιατρικός διαχωρισμός.

Αυτό είναι παράνομο και δεν υποστηρίζω τις επιχειρήσεις που το κάνουν και ούτε εσείς πρέπει να το κάνετε. Τυχόν προνόμια πρόσβασης που διαφέρουν μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων είναι παράνομα, και οποιαδήποτε οπτική ένδειξη της κατάστασης του εμβολίου, όπως ένα αυτοκόλλητο ή ένα βραχιόλι … είναι επίσης παράνομο επειδή δημιουργεί διαχωρισμό και ιατρικό απαρτχάιντ, [καθώς όλα είναι μορφές εξαναγκασμού ή απειλή.]”

Είναι σημαντικό ότι η μαζική παραβίαση του νόμου δεν κάνει κάτι νόμιμο.

«Αν όλοι οδηγούσαμε 100 μίλια την ώρα στο Interstate 80, θα βλέπαμε τις πινακίδες ορίου ταχύτητας να αλλάζουν ξαφνικά σε 100 μίλια την ώρα; Όχι, δεν πρόκειται να συμβεί. Η μαζική παραβίαση του νόμου δεν έκανε ποτέ τίποτα νόμιμο. Και μόνο και μόνο επειδή τα σχολεία και οι επιχειρήσεις και η κυβέρνησή μας επιβάλλουν αυτές τις βολές, δεν το καθιστά νόμιμο. Είναι όλα παράνομα…

Τώρα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι παράνομο να επιβάλλονται αυτές οι [βολές για τον COVID]. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν γνωρίζει ότι είναι παράνομο. Αλλά αυτό στο οποίο βασίζονται είναι ότι οι δικαστικές υποθέσεις που ανατρέπουν τις παράνομες εντολές τους θα διαρκέσουν λίγο, και στο ενδιάμεσο αυτό, οι άνθρωποι θα φοβηθούν αρκετά για να δεχτούν τους πυροβολισμούς. Και δυστυχώς, πέτυχε».

Στάδια Ευθύνης: Πλήρης Αδειοδότηση και Προγραμματισμός Παιδικής Ηλικίας

Το επόμενο στάδιο είναι η πλήρης άδεια (έγκριση FDA). Μόλις ένα προϊόν αδειοδοτηθεί πλήρως, η εταιρεία καθίσταται υπεύθυνη για τραυματισμούς. Σε αυτό το σημείο, το προϊόν μπορεί να έχει νομική εντολή. Φυσικά, γνωρίζοντας πόσο επικίνδυνα είναι τα εμβόλια του COVID, κανένας κατασκευαστής δεν θέλει να είναι οικονομικά υπεύθυνος για τραυματισμούς. Θα τους μηνυθούν εκτός επιχείρησης.

Αυτό είναι το ιερό δισκοπότηρο εάν είστε κατασκευαστής εμβολίου για τον COVID αυτή τη στιγμή. Θέλετε να είναι πλήρως αδειοδοτημένο, αλλά να μην διατεθεί στην αγορά μέχρι να το βάλετε στο πρόγραμμα των παιδιών. ~ Άλιξ Μάγιερ

Για να αποκτήσουν ξανά ανοσία έναντι της ευθύνης, οι κατασκευαστές εμβολίων πρέπει να βάλουν το προϊόν τους στο πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας. Αυτό θα επιτρέψει επίσης στην κυβέρνηση να επιβάλει τις βολές. Όπως σημειώνει ο Mayer:

«Αυτό είναι το ιερό δισκοπότηρο εάν είστε κατασκευαστής εμβολίων ενός εμβολίου για τον COVID αυτή τη στιγμή. Θέλετε να έχει πλήρη άδεια, αλλά να μην το βάζετε στην αγορά μέχρι να το βάλετε στο πρόγραμμα των παιδιών».

Το DOJ επαναπροσδιορίζει την ιατρική «συνέπεια»

Στην υπόθεση Doe v. Rumsfeld, 2, το δικαστήριο έκρινε ότι τα μέλη της υπηρεσίας μπορούσαν να αρνηθούν ένα προϊόν EUA χωρίς τιμωρητικές συνέπειες, όπως άτιμη απαλλαγή ή άλλες τιμωρίες. Επομένως, δεν υπήρχαν συνέπειες στην άρνηση ενός προϊόντος EUA, εκτός από τη φυσική συνέπεια της πιθανής εμφάνισης της νόσου.

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2021, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ προσπάθησε να επαναπροσδιορίσει τον όρο «συνέπειες» μόνο για το εμβόλιο του COVID, για να υποδείξει ότι οι τιμωρητικές συνέπειες, όπως η απώλεια εργασίας ή ο διαχωρισμός από την τοποθεσία εργασίας ή μάθησής σας, είναι νόμιμες όταν ένα άτομο αρνείται ένα εμβόλιο EUA.

«Αλλά αυτού του είδους η συνέπεια, μια τιμωρητική συνέπεια, δεν έχει κριθεί ποτέ», λέει ο Mayer . «Αυτό δεν είναι σε κανένα νόμο. Αυτή είναι απλώς μια γνώμη από το DOJ. Και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, εκτός από το ότι προήλθε από το DOJ μας, οπότε οι άνθρωποι του δίνουν μεγάλη εξουσία.

Δήλωσαν επίσης δύο φορές — και αυτό είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό γιατί είναι απλώς πέρα ​​από κάθε λογική — ότι το δικαίωμα αποδοχής ή άρνησης ενός προϊόντος EUA είναι «καθαρά ενημερωτικό».

Κυριολεκτικά, μπορείτε να διαβάσετε ότι θα μπορούσατε να πεθάνετε παίρνοντας το, αλλά είναι καθαρά ενημερωτικό. Δεν μπορείτε να ενεργήσετε σε αυτό. Αυτό λέει το DOJ. Και πάλι δεν εκδικάζεται, άρα δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια άποψη. Δεν έχει κανένα νομικό βάρος. Έτσι, όπως είπαμε και πριν, αυτές οι εντολές αρχίζουν να ανατρέπονται».

Τέσσερα πρότυπα για την EUA

Υπάρχουν τέσσερα πρότυπα που πρέπει να πληρούνται για μια EUA. Εάν κάποιο από αυτά τα κριτήρια δεν πληρούται, η EUA δεν μπορεί να χορηγηθεί ή να διατηρηθεί. Πρώτον, ο γραμματέας Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών πρέπει να κηρύξει και να διατηρήσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εάν η κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαφανιζόταν, όλα τα προϊόντα EUA θα έπρεπε να βγουν από την αγορά. Και αυτό δεν σημαίνει μόνο εμβόλια. Περιλαμβάνει επίσης τις εξετάσεις PCR και ακόμη και χειρουργικές μάσκες.

Το δεύτερο πρότυπο είναι απόδειξη αποτελεσματικότητας. Ιστορικά, τα εμβόλια έπρεπε να έχουν 70% ή μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, όπως μετράται με τετραπλάσια αύξηση των επιπέδων αντισωμάτων, προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις. Για ένα εμβόλιο EUA, το όριο αποτελεσματικότητας είναι μόνο 30% έως 50%. Σε μια άλλη απόκλιση από προηγούμενες εγκρίσεις εμβολίων, οι κλινικές δοκιμές εμβολίων για τον COVID βασίστηκαν στη δοκιμή RT-PCR, όχι στα αντισώματα, για να αποδείξουν την αποτελεσματικότητα στη μικρή «φάση πρόκλησης» των δοκιμών.

Τώρα, πιθανότατα ακούσατε ότι η λήψη της Pfizer ήταν 95% αποτελεσματική όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, αλλά αυτό ήταν μείωση του σχετικού κινδύνου, όχι απόλυτη μείωση του κινδύνου. Η σύγχυση αυτών των δύο παραμέτρων είναι μια κοινή στρατηγική που χρησιμοποιείται για να κάνει ένα προϊόν να ακούγεται πολύ καλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Η απόλυτη μείωση του κινδύνου για το σουτ της Pfizer ήταν μόλις 0,84%. 3

Για παράδειγμα, εάν μια μελέτη χώριζε τα άτομα σε δύο ομάδες των 1.000 και δύο άτομα στην ομάδα που δεν έκαναν ένα φανταστικό εμβόλιο μολύνθηκαν, ενώ μόνο ένα στην ομάδα που εμβολιάστηκε μολύνθηκε, η σχετική μείωση του κινδύνου θα αναφερόταν ως 100%. . Όσον αφορά τη μείωση του απόλυτου κινδύνου, το φανταστικό εμβόλιο απέτρεψε μόνο 1 στους 1.000 από τη μόλυνση — μια πολύ κακή μείωση του απόλυτου κινδύνου.

Το μήνυμα εδώ είναι ότι, παρόλο που το ελάχιστο όριο αποτελεσματικότητας είναι γελοία χαμηλό, από την άποψη της απόλυτης μείωσης του κινδύνου, αυτές οι λήψεις εξακολουθούν να μην ανταποκρίνονται. Μέσα σε έξι μήνες, ακόμη και η μείωση του σχετικού κινδύνου πέφτει στο μηδέν. Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι και οι κλινικές δοκιμές παραποιήθηκαν επίσης.

«Θυμάμαι μια ανάλυση πολύ νωρίς στα lockdowns [που έδειξε] εάν προσέθετε ξανά όλες τις πιθανές περιπτώσεις COVID στην κλινική δοκιμή [δεδομένα], η αποτελεσματικότητα έφτασε από 90% σε 19% έως 29%», λέει ο 4 Mayer.

Το τρίτο πρότυπο είναι ότι τα γνωστά και πιθανά οφέλη του προϊόντος πρέπει να υπερτερούν των γνωστών και των πιθανών κινδύνων του προϊόντος. Στην περίπτωση των εμβόλων COVID, υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που δείχνουν ότι κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Το τέταρτο και τελευταίο πρότυπο που πρέπει να πληρούται είναι ότι δεν μπορεί να υπάρχουν επαρκείς, εγκεκριμένες και διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες (φάρμακα ή εμβόλια). «Αυτός είναι ο λόγος που η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη καταργήθηκαν», λέει ο Mayer. Αυτός είναι επίσης ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Comirnaty δεν αντιμετωπίζεται ως πλήρως εγκεκριμένο προϊόν στις ΗΠΑ, γιατί αν ήταν, τότε όλα τα άλλα εμβόλια COVID που είναι υπό EUA θα έπρεπε να αφαιρεθούν από την αγορά.

“Αυτό είναι ένα σκαμνί με τέσσερα πόδια”, λέει ο Mayer . «Εάν κάποιο από αυτά τα πόδια φύγει, πρέπει να βγάλετε τα προϊόντα EUA σας από την αγορά … βάσει νόμου. Έβαλα [κατάσταση έκτακτης ανάγκης] και [θεραπεία] εναλλακτικές με κόκκινο χρώμα, γιατί αυτά είναι δύο από τα πράγματα που έχουν ασφυξία. αυτά είναι πράγματα που τα φυλάνε σαν τρελοί.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε παραλλαγή που βγαίνει, πρέπει να την κάνουν να ακούγεται εξαιρετικά τρομακτική για να κρατήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Άρα, οι παραλλαγές εξυπηρετούν έναν σκοπό. Πρέπει να σκεφτείτε αυτές τις παραλλαγές στο πλαίσιο αυτού του εγκλήματος, όπου πρέπει να διατηρήσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να διατηρήσουν τα προϊόντα τους στην αγορά.

Θα νόμιζες ότι αυτή η έκτακτη ανάγκη θα σταματούσε ίσως όταν φτάσουμε στην ανοσία της αγέλης, ίσως εάν λάβουμε 90% πρόσληψη εμβολιασμού, ίσως ο COVID απλώς θα εξαφανιστεί, όπως έκανε η ευλογιά στις αρχές του 1900 [παρόλο που] μόνο το 5% των ανθρώπων ήταν εμβολιασμένα. [Αλλά δεν θα εξαφανιστεί [μέχρι] να λάβουν πλήρη έγκριση οι λήψεις και οι κατασκευαστές λάβουν πλήρη ασπίδα ευθύνης».

Οιονεί έγκριση της Comirnaty

Όσον αφορά το Comirnaty, είναι ή δεν είναι πλήρως εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο; Η απάντηση είναι πιο σύνθετη από ένα απλό ναι ή όχι. Ο Mayer εξηγεί:

«Η σχεδόν έγκριση της Comirnaty είναι μόνο για την BioNTech. Δεν έχει να κάνει με την Pfizer, και αυτός είναι ο λόγος που κάνω αυτήν την παρουσίαση γιατί θα εξηγήσω τι συμβαίνει με αυτό.

Αυτός είναι ο αγώνας για την απόκτηση προστασίας αστικής ευθύνης. Θυμηθείτε, αυτό είναι το άλλο ασφυκτικό που θέλουν. Θέλουν πραγματικά να λάβουν αυτή την προστασία ευθύνης. Μόλις εγκριθούν πλήρως τα εμβόλια για τον COVID, ο κατασκευαστής έχει πλήρη ευθύνη.

Υπάρχει όλη αυτή η σύγχυση σχετικά με το Comirnaty. Εγκρίθηκε πλήρως; Υπάρχει στην αγορά; Είναι εναλλάξιμα με τη λήψη της Pfizer; Και καθιστά νόμιμη την εντολή λήψης COVID; Είναι η ίδια απάντηση. Οχι όχι όχι όχι.

Η FDA εξέδωσε μια σκόπιμα σύγχυση έγκριση αίτησης βιολογικής άδειας για την Comirnaty. Ήταν μια άνευ προηγουμένου έγκριση και για την αδειοδότηση της βολής της Comirnaty, λέγοντας ότι είναι «ανταλλάξιμα» με τη βολή της Pfizer. Αλλά είπαν επίσης ότι είναι «νομικά διακριτό».

Στην ίδια έγκριση, διατηρούν την ασπίδα ευθύνης του εμβολίου ορίζοντας το επίσης EUA. Θέλουν να εγκριθεί πλήρως, αλλά θέλουν την προστασία ευθύνης, έτσι έκαναν αυτή τη διπλή έγκριση BS.

Έτσι, η [Comirnaty] έχει άδεια να κατασκευαστεί, να εισαχθεί στο κρατικό εμπόριο και να διατεθεί στην αγορά, αλλά δεν έχει άδεια να δοθεί σε κανέναν και δεν είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νέα Ζηλανδία και άλλα μέρη, αλλά δεν είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή φοβούνται πραγματικά την ευθύνη.

Τώρα, είστε έτοιμοι για αυτό; Το BLA στην πραγματικότητα δηλώνει ότι η Comirnaty είναι μόνο «έτοιμη για έγκριση». 5 Δεν λέει ότι έχει εγκριθεί πουθενά στο έγγραφο. Και έθαψαν αυτή τη γλώσσα σε ένα παιδιατρικό τμήμα για να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Να τι είπαν? “Αναβάλλουμε την υποβολή των παιδιατρικών σας μελετών για ηλικίες μικρότερες των 16 ετών. Για αυτήν την αίτηση, επειδή αυτό το προϊόν είναι έτοιμο για έγκριση για χρήση σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, καθώς οι παιδιατρικές μελέτες για μικρότερες ηλικίες δεν έχουν ολοκληρωθεί.”

Γιατί το έκαναν αυτό; Το δεκαέξι είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός. Θα νομίζατε ότι το διάλειμμα ηλικίας θα ήταν 18. Αυτό είναι ένα πολύ τυπικό διάλειμμα ηλικίας για οτιδήποτε άλλο κάνουμε σε αυτή τη χώρα. Γιατί 16;

Ο λόγος που έκαναν τα 16 είναι γιατί τα παιδιά ηλικίας 16 και 17 είναι ακόμα στο πρόγραμμα εμβολιασμού των παιδιών. Και τότε ο κατασκευαστής λαμβάνει πλήρη προστασία ευθύνης. Γι’ αυτό είναι έτοιμο να εγκριθεί για 16 και πάνω, όχι για 18 και πάνω».

Η Comirnaty δεν είναι πλήρως αδειοδοτημένη

Αυτή η σύγχυση είναι σαφώς σκόπιμη. Από τη μία πλευρά, η FDA ισχυρίζεται ότι το Comirnaty είναι εναλλάξιμα με το shot Pfizer, αλλά είναι επίσης νομικά διακριτό. Τα δικαστήρια έπρεπε να σταθμίσουν το θέμα και ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε πρόσφατα τον ισχυρισμό του Υπουργείου Άμυνας ότι οι δύο πυροβολισμοί είναι εναλλάξιμοι. Δεν είναι εναλλάξιμα. Αυτό σημαίνει ότι το εμβόλιο Comirnaty εξακολουθεί να είναι EUA. Δεν έχει πλήρη έγκριση και δεν κυκλοφορεί στην αγορά.

«Στρατιωτικά μέλη που εμπλέκονται σε αγωγές αμφισβητούν την εντολή του στρατού για το εμβόλιο κατά του COVID. Υπέβαλαν μια τροποποιημένη καταγγελία ζητώντας νέα ασφαλιστικά μέτρα, αφού ο δικαστής τον περασμένο μήνα απέρριψε τον ισχυρισμό ότι το εμβόλιο της Pfizer COVID και το Comirnaty της BioNTech είναι εναλλάξιμα. Επομένως, εξακολουθούμε να το παλεύουμε νομικά, αλλά ένα δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν είναι εναλλάξιμα.

[Σημείωση του συντάκτη: Αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς τη στιγμή της συνέντευξης, αλλά οι νομικές προκλήσεις συνεχίζονται και τα δικαστήρια ενδέχεται να εκδώσουν νέες αποφάσεις. Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανακοίνωσε στις 6 ότι όρισε στις 7 Ιανουαρίου 2022 να ακούσει επιχειρήματα που αμφισβητούν τις εντολές εμβολίου και δοκιμών του Μπάιντεν.]

Λοιπόν, πώς γνωρίζουμε ότι η Comirnaty δεν αντιμετωπίζεται ως πλήρως εγκεκριμένη; Πρώτον, η έγκριση δηλώνει ότι έχετε το δικαίωμα να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε το προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι είναι EUA. Δεύτερον, δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ επειδή η Comirnaty δεν διαθέτει προστασία αστικής ευθύνης. Τρίτον, εάν ήταν διαθέσιμο, είναι μια εναλλακτική [θεραπεία] και όλες οι άλλες λήψεις EUA θα έπρεπε να βγουν από την αγορά.

Νο. 4, η Συμβουλευτική Επιτροπή του CDC για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης (ACIP) θα έπρεπε να το συστήσει για ηλικίες 16 έως 18 ετών και το CDC θα το είχε προσθέσει στο προτεινόμενο πρόγραμμα για τα παιδιά. Έτσι γνωρίζουμε ότι δεν είναι πλήρως εγκεκριμένο και κυκλοφορεί στην αγορά.

Εδώ είναι η ετικέτα για το Comirnaty. Λέει ότι είναι εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης. Δεν λέει ότι έχει εγκριθεί πλήρως, γιατί δεν είναι. Αλλά κοιτάξτε τις πληροφορίες ασφαλείας που αναγνωρίζουν: Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα έχουν εμφανιστεί σε ορισμένα άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο, πιο συχνά σε άνδρες ηλικίας κάτω των 40 ετών παρά σε γυναίκες και σε μεγαλύτερους άνδρες.

Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι οι νεαροί άνδρες παθαίνουν φλεγμονή της καρδιάς. Και αυτό που γνωρίζουμε από όλες τις ανέκδοτες αναφορές είναι ότι 300 αθλητές έχουν πεθάνει ή έχουν καταρρεύσει στο γήπεδο, και παιδιά στα σχολεία έχουν πεθάνει από καρδιακή προσβολή. Αυτό συμβαίνει εδώ.

Και ο λόγος που πρέπει να το δηλώσουν είναι γιατί το ξέρουν. Ξέρουν ότι συμβαίνει. Και ο μόνος τρόπος να μηνυθούν είναι αν γνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα με το εμβόλιο τους και δεν το δηλώσουν. Λοιπόν, το δηλώνουν εδώ, με πολύ ήπια γλώσσα σαν να μην είναι τόσο μεγάλη υπόθεση, αλλά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Νεαροί άνθρωποι πεθαίνουν [από τους πυροβολισμούς] που έχουν 99,9973% πιθανότητες να αναρρώσουν από τον COVID…

Το ιερό δισκοπότηρο είναι να ληφθεί η βολή στο συνιστώμενο πρόγραμμα του CDC για τα παιδιά, επειδή τότε λαμβάνει πλήρη προστασία ευθύνης σύμφωνα με τον νόμο του 1986. Αυτός είναι ο λόγος που κυνηγούν τα παιδιά μας όταν έχουν ποσοστό ανάρρωσης 99,9973%.

Κάθε ιατρική παρέμβαση είναι μια εξίσωση οφέλους κινδύνου και δεν υπολογίζεται καθόλου για τα παιδιά. Δεν πρέπει ποτέ να κάνουν εμβόλια για τον COVID. Οι βολές δεν εμποδίζουν τη μετάδοση. Δεν προλαμβάνουν περιπτώσεις. Δεν αποτρέπουν τη νοσηλεία ή τον θάνατο».


ellinikiafipnisis

Σας Ενδιαφερουν:Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/31/2021 @ 5:13 ΠΜ

    Ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης των εμβολίων mRna, ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο που εξηγούσε από τα δεδομένα τις βλάβες από το εμβόλιο Pfizer και τα προβλήματα με τις κλινικές δοκιμές του. Για αυτό @Κελάδημα
    ανέστειλε τον λογαριασμό του! Αυτό είναι το επίπεδο λογοκρισίας στο twitter! Απλά προπαγάνδα Vax

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*