Αξιωματούχος του ΝΑΤΟ που ερευνούσε την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας βρέθηκε νεκρός!!!Λίγες μέρες πριν την επίθεση με το φορτηγό στο Βερολίνο!!!

Ο αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, που ήταν υπεύθυνος για την έρευνα της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας στην Ευρωπή βρέθηκε με μια «τρύπα» στο κεφάλι. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε σε μια απόσταση 140 χιλιομέτρων από το γραφείο του. Η δολοφονία του συνέβη λίγες ημέρες πριν την επίθεση στο Βερολίνο, και για αυτό ο θανατός του συνδέεται με την απάτη του Βερολίνου!!!

Οι δολοφόνοι της βαθιάς κυβέρνησης και των ευρωπαικών λεσχών φαίνεται οτι τρομοκρατήθηκαν με τις έρευνες του Βέλγου αξιωματούχου!!! Ετσι έσπειραν την δική τους εξήγηση της «αυτοκτονίας» του με ακόλουθο μήνυμα στις βελγικές εφημερίδες λίγες μέρες πριν στο Βέλγιο:

Ο βέλγος Yves Chandelon κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ (62) βρέθηκε νεκρός υπο ύποπτες συνθήκες. Συμμετείχε σε έρευνες για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας στην ευρώπη και άλλων μυστικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες του Sudpresse, ο Chandelon βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην ορεινή περιοχή Andenne (140 χιλιόμετρα από το χώρο εργασίας του) με μια σφαίρα στο κεφάλι. Το θύμα είχε ένα όπλο στο χέρι. Ωστόσο η οικογένεια του δεν πιστεύει στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Ο Chandelon, ανάφερε πρόσφατα στους συγγενείς και φίλους του ότι τον παρακολουθούσαν και λάμβανε περίεργα τηλεφωνήματα. Η αστυνομία διέταξε την αυτοψία και έρευνα, επειδή ο Chandelon εργαζόταν στο ΝΑΤΟ στο κέντρο του Λουξεμβούργου, επάνω σε πολύ ύποπτες υποθέσεις επάνω στην χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Ως γενικός ελεγκτής ο Chandelon, ήταν μεταξύ άλλων, υπεύθυνος εσωτερικού λογιστικού ελέγχου, αλλά επίσης συμμετείχε ως εμπειρογνώμονας σε εξωτερικές έρευνες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και την τρομοκρατία.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η οικογένειά του δήλωσε οτί ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε, επειδή ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την ζωή και την διασκέδαση.

Το άλλο περίεργο γεγονός και επίσης ύποπτο είναι η τρομερή σιωπή των ΜΜΕ για τον θάνατο ενός σημαντικού βέλγου αξιωματούχου του ΝΑΤΟ.

Μια αγγλική ιστοσελίδα που ερευνά εις βαθος την δολοφονία του δηλώνει: There was a very large hole in his head….but not as big as the holes in the “official” story. «Υπήρχε μια πολύ μεγάλη τρύπα στο κεφάλι του…, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι τρύπες στην «επίσημη» ιστορία.»

Και όπως πάντα οι διαχειριστές της ΕΙΔΗΣΗΣ άρχησαν να προυσιάζουν τον Chandelon σαν ένα ελεγκτή της καρπαζιάς που ασχολείται με την έρευνα και την ροή μαυρου χρήματος για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Για να μαρκάρουν την δολοφονία σαν αυτοκτονία τον έβγαλαν καταχρεωμένο. Λόγω των μεγάλων χρεών που είχε, επομένως, αυτοκτόνησε.

Το σύνολο του χρέους του έφτανε τα 43.000. Σύμφωνα με τους συναδέλφους, του το θύμα είχε την καλύτερη δουλειά και αμειβόταν πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους στον κλάδο του. Εκτός αυτού έπαιρνε τεράστια μπόνους και σίγουρα ένα ποσο μερικών χιλιάδων σε χρέος για έναν άνθρωπο στη θέση του είναι μια γελοία αιτια για να αυτοκτονήσει, όπως προσπαθούν να μας πείσουν.

Το μοιραίο τραύμα στο κεφάλι υποδεικνύει έναν πυροβολισμό που ενεργοποιείται από ένα όπλο που πιέζεται ενάντια στο κρανίο. Ωστόσο, ο Chandelon βρίσκονται με όπλο στο χέρι κατι που είναι αδύνατο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Σύμφωνα με ανώνυμους ειδικούς της αστυνομίας στο Λονδίνο αν ο Chandelon είναι ο ίδιος πίσω απο την αυτοκτονία και το ειχε κανει με αυτόν τον τρόπο, το όπλο δεν βρισκόταν στα χέρια του αλλά λίγα μέτρα μακριά από το χέρι του, λόγω της ανάκρουσης του όπλου.

Σύμφωνα με την αστυνομία επιβεβαιώνεται ότι το όπλο που βρέθηκε στο χέρι του είναι η αιτία του θανάτου του, παρά το γεγονός ότι το όπλο δεν ήταν δηλωμένο στο όνομα του Chandelon.

Επίσης το όπλο βρέθηκε στο δεξί χέρι του Chandelon, ενώ ο άτυχος άνδρας ήταν αριστερόχειρας!!!

Και έτσι, φτάνουμε στο συμπέρασμα οτι ένα διευθυντικό στέλεχος του ΝΑΤΟ που είχε τις τάσεις να δηλώσει την αλήθεια προς στον έξω κόσμο σχετικά με το πώς ακριβώς χρηματοδοτούνται με λεφτά οι ισλαμιστές, τον βρήσκουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα κάπου στις Αρδέννες με μια τρύπα στο κεφάλι!

Τη στιγμή που οι «τρομοκρατικές επιθέσεις» στην Ευρώπη φαίνεται να οργανώνονται καθημερινά.

Η απάτη του Βερολίνου όπως σας δείξαμε είναι μια μεγάλη κομπίνα απο τους ίδιους που δημιούργησαν την ΙΣΙΣ για να σπείρουν την τρομοκρατία στην ευρώπη και το χάος! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να ελέγξουν καλύτερα τους λαούς με όλα περισσότερα μέτρα την επιβολή μόνιμου στρατιωτικού ΝΟΜΟΥ και το τέλος της ατομικής μας ελευθερίας…

Ο μακελάρης του Βερολίνου αν προσέξατε, δεν μπορούσε να βρεθεί, πρώτα βρέθηκε ένας άλλος, ένας Πακιστανός αλλά επειδη δεν τους έβγαινε η απατη το γύρισαν σε Αλγερινό ή οτιδήποτε έχει ισλαμική προέλευση….και ο τρομοκράτης έκανε τον γύρω της ευρώπης σαν πεινασμένος που ήταν. Ταξίδευε σε όλες τις δυτικές χώρες με όπλα και έπαιρνε το τρένο προς όλε τις κατευθύνσεις!!!

Τώρα που τα έβρισκε όλα αυτά τα λεφτά δεν μας είπαν. Μήπως είναι η ροή χρημάτων που ερευνούσε ο έντιμος Βέλγος αξιωματούχος που τελικά αυτοκτόνησε απο την κατάθλιψη;;;

Τίμιοι άνθρωποι σαν τον βέλγο που ερεύνησαν την ροή επιδοτήσεων της τρομοκρατίας δέχονται μια σφαίρα στο κεφάλι για να σιωπήσουν μια για πάντα…σε ενα κόσμο που όλα λειτουργούν εναντίων σας!!!

Και όταν λέω όλα… το εννοώ στην κυριολεξία!!!

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *