Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:02 - 01/02/2023

Αξιωματούχος του CDC ζητά την γενοκτονία των λευκών που αντιστέκονται στα εμβόλια

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχει βγει στην επιφάνεια ένα βίντεο μιας αξιωματούχου του CDC (Σι Ντι Σι – Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Ασθενειών στις ΗΠΑ) που ζητά την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΛΕΥΚΩΝ ως μέτρο εξάλειψης όλων των λευκών αρνητών εμβολίων στην Αμερική. Η Δρ. Κάρολ Μπέικερ, αξιωματούχος που υπηρέτησε στην Συμβουλευτική Επιτροπή του CDC για την Ανοσοποίηση κατά την διάρκεια της θητείας του Ομπάμα, απαθανατίστηκε σε βίντεο, να καλεί για την γενοκτονία των λευκών στην Αμερική προκειμένου να εξαλειφθούν όλοι όσοι αντιστέκονται στα εμβόλια.

Ο γιατρός του Χιούστον συμμετείχε σε μια ομάδα «ειδικών» ειδικών που χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Ένωση Μηνιγγίτιδας στη Νέα Υόρκη στις 9 Μαΐου 2016 στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, ο γιατρός της άκρας αριστεράς έκανε ένα χτύπημα στον Ντόναλντ Τραμπ και στους λευκούς Αμερικανούς. Ο Δρ Μπέικερ είπε στο συγκεντρωμένο κοινό,

Η Εθνική Ένωση Μηνιγγίτιδας φιλοξένησε μια συζήτηση 90 λεπτών τον Μάιο του 2016, όπου έξι εμπειρογνώμονες εμβολιασμού στις ΗΠΑ συζήτησαν τις ανησυχίες τους σχετικά με τα εμβόλια. Θέματα όπως η αντίσταση γονέων και παρόχων υγειονομικής περίθαλψης, ανησυχίες για τα μέσα ενημέρωσης και νόμοι και εντολές καλύφθηκαν από την επιτροπή. Είχε τον τίτλο “Επίτευξη Επιτυχίας στον Παιδικό Εμβολιασμό στις ΗΠΑ” (Achieving Childhood Vaccination Success in the USA). Ο Συνασπισμός Δράσης Εμβολιασμού είναι υπεύθυνος για τη μεταφόρτωση ολόκληρης της συζήτησης στο κανάλι τους στο YouTube και μόλις φιλοξενούσε την πλήρη ομιλία στα αρχεία τους. Έκτοτε έχουν κάνει το βίντεό τους ιδιωτικό.

H γιατρός του Χιούστον συμμετείχε σε μια ομάδα «ειδικών» που χρηματοδοτήθηκε από την Εθνική Ένωση Μηνιγγίτιδας της Νέα Υόρκης, στις 9 Μαΐου 2016, στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Κατά την διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, η γιατρός της άκρας αριστεράς προσπάθησε να ένα χτύπημα στον Ντόναλντ Τραμπ και στους λευκούς Αμερικανούς. Ο Δρ Μπέικερ είπε στο συγκεντρωμένο κοινό, Το βίντεο παρακάτω, παρουσιάζει την Δρ. Κάρολ Μπέικερ να προσφέρει την «λύση» της στην κάμερα:

«Λοιπόν, έχω την λύση. Κάθε μελέτη που δημοσιεύτηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν εξετάζετε τους αρνητές εμβολίων… δεν μιλάω για… δισταγμό, οι περισσότεροι από αυτούς μπορούμε να συζητήσουμε για να συνεννοηθούμε. Αρνητές όμως. Απλώς θα απαλλαγούμε από όλους τους λευκούς στις Ηνωμένες Πολιτείες… Μαντέψτε ποιος θέλει να εμβολιαστεί περισσότερο; Οι μετανάστες».

Αυτή η ιστορία αναφέρθηκε από πολλά άλλα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Δεν είμαστε σίγουροι ποιος ανακάλυψε πρώτος αυτό το βίντεο κλιπ και θα χαρούμε να τους αναγνωρίσουμε.
Ο Δρ Μπέικερ φέρεται να έχει δεσμούς με την Pfizer καθώς και με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.
Συγκεκριμένα, η Δρ. Μπέικερ διορίστηκε Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του CDC για την Ανοσοποίηση από την Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Ομπάμα, Κάθλιν Σεμπέλιους, το 2009. Η γιατρός του Χιούστον τιμήθηκε επίσης με το χρυσό μετάλλιο Albert B. Sabin του Ινστιτούτου Εμβολίων Σαμπίν το 2019 σε τελετή στην Ουάσιγκτον DC εν μέρει από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και την Pfizer».

Η προφανής έκκληση της Δρ. Μπέικερ για την γενοκτονία των λευκών που αρνούνται τα εμβόλια στην Αμερική – είναι ότι όλοι οι λευκοί πρέπει να εξαλειφθούν και να αντικατασταθούν από μετανάστες – συνάδει με τους άθλιους στόχους τόσο του καθεστώτος Μπάιντεν όσο και των παγκοσμιοποιητών. Επιδιώκουν την πλήρη εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπινων όντων στον πλανήτη Γη και μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνά τις σκλαβωμένες, εξαθλιωμένες μάζες. Ενώ τα εμβόλια παρέχουν έναν εύκολο τρόπο εξάλειψης των ευκολόπιστων, υπάκουων, αδαών μαζών, όσοι αρνούνται να λάβουν τα εμβόλια υποβάλλονται τώρα σε άλλες μορφές απόπειρας γενοκτονίας.

Τώρα βλέπετε γιατί η αποφυγή των εμβολίων δεν σημαίνει ότι η υγείας σας δεν κινδυνεύει, αφορά επίσης την επιβίωση της γενοκτονίας του πληθυσμού της γης και της ερήμωσης του πλανήτη, τους στόχους πίσω από τα Ανοιχτά σύνορα και την υποκρισία της προπαγάνδας ενάντια των λευκών.

Οι υποδομές τροφίμων και ενέργειας καταστρέφονται και διαλύονται σκόπιμα για να επιτευχθεί η κατάρρευση τόσο της οικονομίας των ΗΠΑ και να οδηγηθούν οι μάζες στην εξαθλίωση και την πείνα.

Από την σκοπιά των αντι-ανθρώπινων παγκοσμιοποιητών, αυτή η τακτική παγιδεύει τους αρνητές εμβολίων που είναι πολύ έξυπνοι για να ξεγελαστούν εύκολα και να διαπράξουν αυτοκτονία με την βοήθεια των εμβολίων.

Δεδομένου ότι όλοι τρώνε, μια κατάρρευση της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων επηρεάζει όλους, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε με άλλο τρόπο.
Οι Δημοκρατικοί δουλεύουν πυρετωδώς να εξαπολύσουν μαζική βία στις πόλεις των ΗΠΑ ως έναν άλλο τρόπο να σκοτώσουν Αμερικανούς και να τους αντικαταστήσουν με μετανάστες. Αυτό επιτυγχάνεται με την αποχρηματοδότηση της αστυνομίας, την απελευθέρωση βίαιων εγκληματιών από τις φυλακές (κάτι που κάνουν επανειλημμένα οι Δημοκρατικοί) και την προετοιμασία μιας οικονομικής επαναφοράς που θα οδηγούσε σε σχεδόν στιγμιαία ανομία και χάος στους δρόμους καθώς οι τράπεζες, τα ΑΤΜ και τα κουπόνια σταματούν εργαζόμενος.
Το CDC, το FDA, το καθεστώς Μπάιντεν και οι ηγέτες της παγκοσμιοποίησης βρίσκονται ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ με την ανθρώπινη φυλή

Κατανοήστε ότι τα εμβόλια είναι μόνο ένας φορέας που αναπτύσσεται για την επίτευξη παγκόσμιας γενοκτονίας και ερήμωσης. Η κατάρρευση τροφίμων, η ενεργειακή κατάρρευση, η οικονομική κατάρρευση και τα σχέδια παγκόσμιου πολέμου περιλαμβάνουν άλλους φορείς.

ΠΗΓΕΣ: Natural News   The Gateway Pundit   Before it’s news   YouTube

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

Ετικέτες: #badhealth #badmedicine #badscience #CDC #Collapse #συνωμοσία #αποβιομηχανοποίηση #δαιμονική #ερήμωση #κακό #γενοκτονία #παραφροσύνη #μαζικές δολοφονίες #ρατσισμός #κίνδυνος #Twisted #Θάνατοι από εμβόλια #εμβόλια #λευκοί

 

Σας Ενδιαφερουν:

Eνισχύστε την ανοσίας ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ το CLEANFORTE
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
7 μη εμφανή σημάδια της παρουσίας παρασίτων στο σώμα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ζώντας με το διαβήτη: Πώς το INSUMED με βοήθησε να πάρω τον έλεγχο της υγείας μου
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η ιστορία μου για τη αντιμετώπιση της ψωρίασης
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από στις αιμορροΐδες σε 5 ημέρες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Διαβήτης: Πώς μπορείτε να μειώσετε το σάκχαρο στο αίμα σας και να βελτιώσετε την υγεία σας;
ΔΙΕΘΝΗΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...
Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΠΑΛΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ…..
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ..
    ΤΥΧΑΙΟ..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*