ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε»

Ο ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ, «ΠΕΤΑΕΙ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ» ΤΟ ‘ΔΝΤ’ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ! (ΑΚΟΥΤΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» …»ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΟΓΑ»;;;)

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» ΣΤΟ ‘ΤΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ’….

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ… Η Βολιβία φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια της Ρωσίας και της Ουγγαρίας, οπότε και αποφάσισε να περιορίσει την δυνατότητα σε Τραπεζικούς ομίλους που ελέγχουν οι …Ρότσιλδς, να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα τους…

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα1

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα2

Σύμφωνα με μία εξόχως ασυνήθιστη, όσο και πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που έχει κάνει την εμφάνιση της στο εξωτερικό, εδώ και μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, «δ ι ώ χ ν ε ι» τους τραπεζικούς ομίλους, που ελέγχονται από την οικογένεια Ρότσιλδς, καθώς και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Παγκόσμια Τράπεζα!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα3

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των Anonymous, αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί, αποτελούν την κύρια πηγή βοηθείας προς τις αναπτυσσόμενες χώρες και που τους υποβάλλουν σε …ακραία λιτότητα, με αποτέλεσμα την δεινή οικονομική κατάσταση τους.

Δάνεια από τους οργανισμούς αυτούς, χορηγούνται με σκληρούς όρους αποπληρωμής (ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…) και υποχρεώνουν την χώρα που λαμβάνει το δάνειο, σε πλήρη αναμόρφωση του οικονομικού της συστήματος.

Αυτά τα σκληρά μέτρα, συνεπάγονται την επιβολή των πολιτικών λιτότητος και της ιδιωτικοποιήσεως των εθνικών βιομηχανιών!

Αυτό αφήνει τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας ΑΚΡΩΣ ΕΥΑΛΩΤΑ σε «α ρ π α κ τ ι κ ά», όπως είναι οι μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, με μια από αυτές να είναι και ο τραπεζικός όμιλος Ρότσιλδς.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα4 Generated by IJG JPEG Library

Με τα χρόνια έχει γίνει όλο και πιο σαφές, ότι αυτές οι πολιτικές αποσκοπούν περισσότερο στον πλουτισμό αυτών των μεγάλων εταιρειών και λιγότερο στην βελτίωση του απλού λαού… Πριν από την εκλογή του Έβο Μοράλες, η Βολιβία ήταν η φτωχότερη χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Όταν ο Μοράλες ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2006, όλα αυτά άλλαξαν, σύμφωνα πάντα με το άρθρο. Ο Μοράλες, ο οποίος είναι ο πρώτος ιθαγενής πρόεδρος της Βολιβίας, έχει μεταμορφώσει την χώρα σε μια υγιές αναπτυσσόμενη οικονομία.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα5

Η ατζέντα του Μοράλες, έχει επικεντρωθεί στην μείωση της φτώχειας και την οικονομική αυτάρκεια της χώρας και, μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες του ήταν άκρως επιτυχημένες. Για παράδειγμα, οι ξένες εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου, που λειτουργούν στην χώρα, ΠΡΕΠΕΙ να ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ το 82% των κερδών τους, σε φόρους! ! !

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα6

Τα έσοδα που προκύπτουν από αυτή την πολιτική πηγαίνουν σε κοινωνικά προγράμματα, που στοχεύουν στην μείωση της φτώχειας και στην εκπαίδευση… Η δύναμη της Βολιβιανής οικονομίας, κατά την παρούσα στιγμή, έδωσε το θάρρος στον Μοράλες, να Α Π Ο Ρ Ρ Ι Ψ Ε Ι την «βοήθεια» των οργανισμών, όπως το ‘ΔΝΤ’ και της Παγκοσμίου Τραπέζης συνολικά.

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα7

Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας επισκέψεως στη Tarija, στο νότιο τμήμα της χώρας ο Μοράλες είπε, «προκειμένου να πάρουμε βοήθεια από το ΔΝΤ, που θα μας ανάγκαζε να απωλέσουμε μέρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, έχουμε απελευθερωθεί από αυτούς, οικονομικά και πολιτικά, και πλέον δεν εξαρτώμεθα από άλλες χώρες, ή οργανισμούς.»

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε» - Εικόνα8

Η μεταμόρφωση της Βολιβίας από τον Μοράλες, δίνει ελπίδα σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Η βολιβιανή κυβέρνηση έχει αποδείξει, ότι ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, να μετατρέψει θετικά μια οικονομία, χωρίς να ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ στην επιρροή του ‘ΔΝΤ’, της Παγκοσμίου Τραπέζης και των εταίρων τους, στον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα…

[Ο «ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ» ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑΛΕΣ, ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ! ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΕ, «ΠΩΣ» ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΛΙΒΙΑΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ …»ΞΕΧΑΣΕ»… ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΡΕΑ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ! ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ΣΤΟΝ …»ΑΓΥΡΙΣΤΟ» ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΔΝΤ’ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ …»ΞΕΧΑΣΕ»…

ΗΤΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ», ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ …ΟΜΠΑΜΑ…]

hellasforce.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ …»Χ Α Θ Η Κ Ε»

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Ηγέτης με @@ που νοιάζεται πρώτα και πάνω από όλα για την ευημερία του λαού του κι όχι πως να τα αρπάξει. Δεν φοβάται να χτυπηθεί με το ντόπιο και διεθνές κατεστημένο που καταπίεζε και εξαθλίωνε την πατρίδα του. Εύγε!

   • ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Το γνωρίζω αυτό που λες. Άλλωστε ο ίδιος ο Μοράλες πριν πολιτικοποιηθεί ήταν μικρο-παραγωγός φύλλων κοκαΐνης. Οι Ινδιάνοι της Βολιβίας και του Περού είναι -αν δεν κάνω λάθος- οι αρχαιότεροι καλλιεργητές και χρήστες της. Κατά την γνωμη μου, αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Η κοκαΐνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ναρκωτικό. Όπως ακριβώς το μαχαίρι: μπορεί να το χρησιμοποιήσεις για να κόψεις σε φέτες το ψωμί, ή για να κόψεις σε φέτες έναν άνθρωπο. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. Όπως και να’χει μια απλή σύγκριση να κάνεις το πως ζούσαν οι Βολιβιανοί πριν τον Μοράλες και πως ζουν επί κυβερνήσεώς του μιλάει από μόνη της.

   • Μητσος εξ Αγγλιας says:

    Αν σου ελεγα με αποδειξεις οτι ειμαστε η πρωτη χωρα παραγωγης σε εκκολαπτομενους μαλακες τι θα ελεγες.
    Αντι να δουμε τα χαλια μας κοιταμε τι κανουν οι αλλοι.
    Βαζουν 80% φορο στις ξενες εταιριες γιατι ο προεδρος.δεν τα παιρνει για να συνηγορησει στο ξεπουλημα.

    • Γιώργος Γλυφάδα says:

     Να συμπληρώσω ότι έχουν πετρέλαια (που ο Πάγκαλος στην Βουλή έλεγε ότι είναι παραμύθια αυτά), ΔΕΝ έχουν Ευρώ αλλά τυπώνουν δικό τους νόμισμα και οι τράπεζές τους δεν ανήκουν στην ΕΚΤ ώστε να σταματούν τη ρευστότητα και να σε πνίγουν! Όταν βγάλουμε τα πετρέλαια και το αέριο, αποκτήσουμε δικό μας νόμισμα και δικές μας τράπεζες, τότε θα δούμε τί θα γίνει! Αλλά αυτό θέλει δυστυχώς πολύ μα πάρα πολύ χρόνο πλέον!!!!

  • Ανώνυμος says:

   εχουνε και χιουμορ, οι θεσμοι : το ετος 2060 θα γινει… ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , κατα τους υπολογισμους του Νευτωνα !!! skai.gr/news/technology/article/51417/%CE%A4%CE%BF-2060-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85/ kazam.gr/online/node/48739 tanea.gr/news/world/article/4272213/?iid=2

 2. ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ? says:

  Την Αριστερά της Λατινικής Αμερικής οι δικοί μας αριστεροί με τις δεξιες τσέπες που στηρίζουν το σύστημα καθημερινα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΌΜΑΖΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

 3. δημητριος πολιτης says:

  το αρθρο εξηγει σαφεστατα γιατι πετυχε!! ειναι ο πρωτος ΙΘΑΓΕΝΗΣ προεδρος της Βολιβιας , οταν θα αποκτισουμε και εμεις ιθαγενεις αρχοντες ,τοτε τα ξαναλεμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *