Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:43 - 29/07/2021

Αιματολόγος δημοσιεύει ευρήματα που δείχνουν ότι τα εμβόλια της Moderna mRNA Covid μετατρέπουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια από στρογγυλά σε σωληνοειδή, με αποτέλεσμα να κολλάνε μεταξύ τους.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

γράφει ο SD Wells

Ναι, ήρθε η ώρα να γίνετε ο δικός σας «ιατρικός ερευνητής», επειδή αυτοί οι κατασκευαστές εμβολίων και οι ρυθμιστικές αρχές δεν έχουν το καλύτερο συμφέρον στο μυαλό μας. Θα θέλατε να μάθετε τι ακριβώς κάνουν τα εμβόλια mRNA στο αίμα σας που είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τον ιό Covid-19 ή οποιαδήποτε από τις παραλλαγές του;

Δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός για να μάθετε και να καταλάβετε πώς το βρώμικο λάδι μπορεί να καταστρέψει τον κινητήρα και δε χρειάζεται να είστε γιατρός ή επιστήμονας για να καταλάβετε πώς τα εμβόλια του mRNA Covid αλλάζουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια έτσι ώστε να κολλάνε μεταξύ τους. Αυτό εξηγεί τα φαινόμενα θρόμβων αίματος σε όλο τον κόσμο μετά τον εμβολιασμό για τον Covid. Αυτό εξηγεί την επιδημία της φλεγμονής της καρδιάς που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο μετά τον εμβολιασμό για τον Covid. Αυτό εξηγεί την έκρηξη περιπτώσεων νευρομυϊκών εκφυλιστικών καταστάσεων .
Γιατί χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι εμβολιασμένοι με Covid παραπονιούνται για αμείλικτο λήθαργο, ζάλη και θολή σκέψη;

Η μυοκαρδίτιδα είναι η κατάσταση μιας φλεγμονώδους καρδιάς, που είναι υπερβολικά καταπονημένη για διάφορους λόγους. Ένας κύριος λόγος για μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια είναι τα φραγμένα αιμοφόρα αγγεία, συμπεριλαμβανομένων των αρτηριών, των φλεβών και των τριχοειδών αγγείων, καθένα από τα οποία παίζει συγκεκριμένους ρόλους στη διαδικασία κυκλοφορίας οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών. Ακόμα και μερικοί από τους πιο υγιείς ανθρώπους στον πλανήτη Γη, τα στρατιωτικά μας μέλη, πάσχουν από μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό για τον Covid, και αυτό αποδεικνύεται από την επιστήμη σε κλινικές δοκιμές .

Κάτω από ένα κανονικό μικροσκόπιο, η εξέταση δειγμάτων αίματος (επιχρίσματα αίματος) από ασθενείς συγκεκριμένου γιατρού που έλαβαν το εμβόλιο της Moderna για τον Covid αποκαλύπτουν κύτταρα αίματος που έχουν καταστραφεί, έχουν μεταλλαγμένη σωληνοειδή εμφάνιση και συσσωρεύονται (συγκεντρωτικά). Αυτοί οι ασθενείς και ο γιατρός τους θέλουν να μάθουν ακριβώς τι ωθείται στην κυκλοφορία του αίματος τους και τι κυκλοφορεί τώρα σε όλο το σώμα τους;

Η παραπληροφόρηση προέρχεται από την Pfizer και τη Moderna σχετικά με το mRNA και την πραγματική του λειτουργία. Εκεί πηγάζει όλη η παραπληροφόρηση, όχι στις εναλλακτικές ειδήσεις, όπως το MSM όπως θα πίστευαν όλοι.

Αυτές οι εικόνες επιχρισμάτων αίματος από εμβολιασμένους ασθενείς με Covid φαίνονται σαν να πάσχουν από το σύνδρομο Guillain-Barre ή MS, αλλά δεν πάσχουν από αυτό. Πώς προκαλούν αυτό το αποτέλεσμα τα εμβόλια; Το εμβόλιο Moderna mRNA για τον Covid μεταλλάσσει το σχήμα και την κολλητικότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων, προκαλώντας τους θρόμβους. Το πρώτο διάγραμμα παρακάτω δείχνει υγιή αιμοσφαίρια που στη συνέχεια μετά τον εμβολιασμό για τον Covid, έχουν μεταλλαχθεί, παραμορφωθεί τα ερυθρά αιμοσφαίρια, σε πρωτεΐνες ακίδας και ο παράγοντας κολλητικότητας είναι εκείνος που προκαλεί θανατηφόρα μπλοκαρίσματα. Είναι σαν ένας σωρός εκατοντάδων αυτοκινήτων συντρίμμια στους αυτοκινητόδρομους και τους δρόμους όπου ταξιδεύει το αίμα σας, 24/7/365. Ρίξτε μια ματιά:

Η σοβαρή μυοκαρδίτιδα, που προκαλείται από εμβόλια Covid, αποδυναμώνει την καρδιά σας, ενώ εμποδίζει το υπόλοιπο σώμα σας να πάρει αρκετό αίμα

Τα εμβόλια Covid δεν είναι καθόλου εμβόλια. Είναι τοξικές ενέσεις που χειρίζονται γονίδια και φράζουν το ανθρώπινο αίμα. Συμπτωματικά, μια ιογενής λοίμωξη είναι η πιο κοινή αιτία μυοκαρδίτιδας, οπότε το Covid είναι η τέλεια κάλυψη για τα εμβόλια που προκαλούν φλεγμονή στην καρδιά και θρόμβους αίματος. Κατά τη διάρκεια μιας ιογενούς λοίμωξης, το σώμα σας παράγει κύτταρα για την καταπολέμηση του ιού, αλλά μετά από ένα εμβόλιο mRNA, τα κύτταρά σας παράγουν κολλώδεις πρωτεΐνες και ακίδες, που προκαλούν «εμπόδια» στα αιμοφόρα αγγεία σας και το αίμα σας φράζει ακόμη περισσότερο γύρω από αυτά τα εμπόδια. Το πρόβλημα επιδεινώνεται και γίνεται γρήγορα θανατηφόρο.

 

Ορισμένα θύματα εμβολιασμού για τον Covid υποφέρουν από θρόμβωση εγκεφαλικής φλέβας ή θρόμβωση βαθιάς φλέβας. Πρόκειται για θανάσιμους θρόμβους αίματος μέσα ή κοντά στον εγκέφαλο. Άλλα θύματα εμβολιασμού πάσχουν από πνευμονική εμβολή αμέσως μετά τη λήψη των ενέσεων για τον Covid. Αυτά συμβαίνουν λόγω μη φυσιολογικής πήξης, καθώς ολόκληρο το σύστημα πήξης του αίματος έχει «χακαριστεί» και λειτουργεί ανεξέλεγκτα, χάρη στην «τεχνολογία» mRNA. Τα εσωτερικά όργανα παθαίνουν επίσης ζημιά από τα εμβόλια.

Εάν αυτοί οι θρόμβοι που προκαλούνται από εμβόλιο αποκολληθούν από το σημείο που σχηματίζονται, μπορούν να μετακινηθούν σε ένα όργανο ή μια αρτηρία που είναι πολύ στενή για αυτά, εμποδίζοντας τη ροή του αίματος και οδηγώντας σε πνευμονική εμβολή, όπως αυτό που συμβαίνει στους πνεύμονες, το στομάχι και τον εγκέφαλο αυτών των θυμάτων (ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια).

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ασθενείς με Covid-19 έχουν επίσης σημαντικά αυξημένα επίπεδα μορίων πήξης του αίματος, βοηθώντας επίσης σε αγγειακές παθήσεις, οπότε το πρόβλημα επιδεινώνεται για τα άτομα που έπαθαν Covid και έλαβαν το εμβόλιο, αλλά το CDC δεν νοιάζεται . Κανείς δεν ελέγχεται για τίποτα πριν λάβει μία ένεση για τον Covid σε εγκαταλελειμμένα εμπορικά κέντρα, αθλητικές εκδηλώσεις και νυχτερινά κέντρα. Είναι δωρεάν για όλους, επειδή τα τρυπήματα mRNA είναι βρώμικα , βρώμικα, βρώμικα.

Τώρα, αν για κάποιο λόγο, έχετε ήδη εμβολιαστεί με τα εμβόλια για τον Covid που πήζουν το αίμα και υποφέρετε από  σύνδρομο CoVax ,  αναφέρετέ το στο VAERS . Επίσης, ελέγξτε το  Pandemic.news  για ενημερώσεις σχετικά με αυτά τα  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας  και το επερχόμενο ολοκαύτωμα εμβολίων.

Σημ. Καταχανά:

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το κέντρο καταγραφής θανάτων και παρενεργειών από εμβόλια είναι το addreports, ενώ για την Ελλάδα είναι στη σχετική ιστοσελίδα του ΕΟΦ.

kanenazori.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Έλληνας 07/29/2021 @ 11:34 ΜΜ

    Περίεργο ξένο σώμα και ο κυτταρικός εκφυλισμός σε γαλλικό βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους.

    https://www.bitchute.com/video/2HHolWUgLhgP/

  2. Ωραια! Εκανα το moderna..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*