Αγγλία: Ο τυφώνας Ντέσμοντ προκαλεί πλημμύρες με βίντεο (δείτε το όνομα του)

ντεσμοντ
Orkaan Desmond_.html
Αγγλία: Ο τυφώνας Ντέσμοντ προκαλεί πλημμύρες (δείτε το όνομα του)

Μεγάλος τυφώνας με την ονομασία Ντέσμοντ έπληξε την Αγγλία. Στα βορειοδυτικά της Αγγλίας ισχύει βάσει των καιρικών συνθηκών ο κώδικας κόκκινο… σε περισσότερες από 90 περιοχές υπάρχει τεράστιος κίνδυνος πλημμυρών. Ο τυφώνας Ντέσμοντ μαστίζει την περιοχή και ένα μεγάλο μέρος της Σκωτίας και της βόρειας Αγγλίας είναι πολύ πιθανό να πλημμυρίσουν. Η ταχύτητα του τυφώνα έχει αυξηθεί σε περίπου 130 χλμ/ώρα.
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή σε ορισμένες περιοχές, και οι άνθρωποι εκεί έχουν προειδοποιηθεί για τον μεγάλο κίνδυνο. Αρκετά ποτάμια στην Cumbria και Tyne στο Northumberland αναμένεται ότι θα υπερχειλίσουν οι όχθες τους.
Στην Cumbria έχει πέσει εντός 24 ωρών 133-250 χιλιοστά βροχής… επίσης δημοσιεύονται φωτογραφίες από χαοτικές καταστάσεις που προέκυψαν λόγω των καιρικών συνθηκών. Χιλιάδες άνθρωποι έμειναν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Δείτε επισης τι ονομασία έδωσαν στον τυφώνα…σε τέτοιες περιπτώσεις οι ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες αυτού του κόσμου όταν είναι να πεθάνουν άνθρωποι τους αρέσει να βάζουν τους κώδικές τους:

Desmond in Jewish Gematria Equals: 223

220px-Bones_logo
Βιντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=F-WiVDQtey8


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *