Αγγλία: Ο τυφώνας Ντέσμοντ προκαλεί πλημμύρες με βίντεο (δείτε το όνομα του)

ντεσμοντ
Orkaan Desmond_.html
Αγγλία: Ο τυφώνας Ντέσμοντ προκαλεί πλημμύρες (δείτε το όνομα του)

Μεγάλος τυφώνας με την ονομασία Ντέσμοντ έπληξε την Αγγλία. Στα βορειοδυτικά της Αγγλίας ισχύει βάσει των καιρικών συνθηκών ο κώδικας κόκκινο… σε περισσότερες από 90 περιοχές υπάρχει τεράστιος κίνδυνος πλημμυρών. Ο τυφώνας Ντέσμοντ μαστίζει την περιοχή και ένα μεγάλο μέρος της Σκωτίας και της βόρειας Αγγλίας είναι πολύ πιθανό να πλημμυρίσουν. Η ταχύτητα του τυφώνα έχει αυξηθεί σε περίπου 130 χλμ/ώρα.
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή σε ορισμένες περιοχές, και οι άνθρωποι εκεί έχουν προειδοποιηθεί για τον μεγάλο κίνδυνο. Αρκετά ποτάμια στην Cumbria και Tyne στο Northumberland αναμένεται ότι θα υπερχειλίσουν οι όχθες τους.
Στην Cumbria έχει πέσει εντός 24 ωρών 133-250 χιλιοστά βροχής… επίσης δημοσιεύονται φωτογραφίες από χαοτικές καταστάσεις που προέκυψαν λόγω των καιρικών συνθηκών. Χιλιάδες άνθρωποι έμειναν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Δείτε επισης τι ονομασία έδωσαν στον τυφώνα…σε τέτοιες περιπτώσεις οι ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες αυτού του κόσμου όταν είναι να πεθάνουν άνθρωποι τους αρέσει να βάζουν τους κώδικές τους:

Desmond in Jewish Gematria Equals: 223

220px-Bones_logo
Βιντεο:Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


https://www.youtube.com/watch?v=F-WiVDQtey8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *