Αυτό που περιμένουν να συμβεί τέλη 2018 με αρχές 2019 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όσοι ασχολούνται με τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά ειδικότερα παγκοσμίως, θα έχουν ενδεχομένως αντιληφθεί ότι κάτι δεν στέκει και πολύ καλά στη θέση του.

Μπορεί αυτό που ακολουθεί παρακάτω να εκληφθεί ως μία θεωρία συνωμοσίας, αλλά είναι στο χέρι του καθενός να κρίνει και να ψάξει.

Το 2017, ο Bill Gross, δήλωσε ότι «το οικονομικό μας σύστημα είναι σαν ένα φορτηγό νιτρογλυκερίνης σε ανώμαλο δρόμο», ενώ το Epic Economist φαίνεται να συμπληρώνει ότι «Ένα παραπάτημα θα μπορούσε να ανατινάξει τα πάντα».

Σύμφωνα με τους Financial Times, «είναι όλο και πιο σαφές ότι η παγκόσμια νομισματική πολιτική έχει βρεθεί σε μια παγίδα ως αποτέλεσμα του χρέους (που είναι) δικής της δημιουργίας. Η συνέχιση της τρέχουσας νομισματικής πορείας είναι αναποτελεσματική και όλο και πιο επικίνδυνη».

Τον Αύγουστο του 2018 ο Λόρδος Jacob Rothschild, ο πατριάρχης της οικογένειας των των τραπεζών υπό την εξουσία του, φαίνεται επίσης να ανησυχεί όταν αναφέρεται στα επίπεδα των «δυνητικά καταστροφικών» προβλημάτων της παγκόσμιας οικονομίας και φαίνεται να προειδοποίησε ότι μπορεί να συνεχίσει να επιδεινώνονται από την άνοδο των επιτοκίων και της νομισματικής πολιτικής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία έχει εξαντλήσει τη ρευστότητα του δολαρίου παγκοσμίως.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τον Μάρτιο του 2015 σε μια συγκλονιστική ομιλία του, πρώην αξιωματούχος του Καναδά, ο Paul Hellyer προειδοποίησε με ανησυχία ότι το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ένα γιγαντιαίο σύστημα που υλοποιείται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ή όπως ο ίδιος την αποκαλεί: Η «Μαφία των Χρημάτων» (The Money Mafia: A World in Crisis).

Σύμφωνα με τoν Hellyer, οι ΗΠΑ πρέπει να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να τερματίσουν τους ιδιωτικούς τραπεζίτες και στο μονοπώλιό τους να εκτυπώνουν ψεύτικα χρήματα. Αντ’ αυτού θα πρέπει να επιστρέψουν τη δύναμη η οποία ανήκει στους ανθρώπους.

«Πλούσιοι και φτωχοί, έχουμε μερικούς μήνες, όχι χρόνια, για να αλλάξουμε την πορεία πριν είναι πολύ αργά. Η επιλογή είναι δική μας. Είμαστε αυτοί που προορίζονται να γράψουν τη δική μας ιστορία».

Στο βιβλίο In the Shadows of a Presidency του Daniel Estulin, που βγήκε τον Ιούλιο του 2018, φαίνεται να υποστηρίζεται ότι είμαστε προ των πυλών μιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης και ότι υπάρχουν δύο ανταγωνιστικά μπλοκ που «ανταγωνίζονται» για να επιτευχθεί η ηγεμονία της παγκόσμιας δύναμης.

Μέχρι στιγμής αυτές οι δύο ομάδες μοιράζονταν τον κόσμο μεταξύ τους επειδή υπήρχαν αρκετοί πόροι για όλους. Αλλά τώρα, με την κατάρρευση που βλέπουμε, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για όλους και μόνο μία ομάδα μπορεί να επιβιώσει.

Είναι ολοφάνερο, για όσους θέλουν να καταλάβουν, ότι υπάρχει κάποιο παιχνίδι που παίζεται και συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Είναι καιρός η ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να τα σταματήσει όλα αυτά.

Το πρόβλημα του χρέους είναι τόσο μεγάλο που θα οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση πρωτοφανών διαστάσεων. Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από μερικά οικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτή η κατάρρευση θα μπορούσε να συμβεί έως τα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.

Πέρα από τα καθησυχαστικά λόγια που μπορεί να ακούμε, ή τις τυχών διαψεύσεις, μόνο αυτοί που γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, ξέρουν πότε ακριβώς θα γίνει αυτή η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση – εφόσον, φυσικά, γίνει όπως όλα δείχνουν είτε γιατί συμβαίνει πραγματικά, είτε γιατί θέλουν να φοβίσουν τον κόσμο, μέσα από τις καταστάσεις που δημιουργούν και δημιουργούνται.

diadrastika.com

Loading...

9 thoughts on “Αυτό που περιμένουν να συμβεί τέλη 2018 με αρχές 2019 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

 1. ο τρελός του χωριού says:

  Γνωρίζουν ,αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα και έχουν αποφασίσει πότε , πως και αν θα το λύσουν! Ένα είναι το σίγουρο ! Όποια κι αν είναι η “λύση” , θα είναι προς όφελος τους!

  • xaxaxaxaxaxaxaxaxa says:

   Εχει ακουστει για επικειμενη δολοφονια Ερτογαν απο Κεμαλικους,
   οπου μετα θα αρχισουν ολα σαν χιονοστιβαδα :

   Επισημο ΚΡΑΧ μια Παρασκευη πρωι με μηδενισμο καταθεσεων
   ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΗΤΟ, αρα θα μας αρπαξουνε τις καταθεσεις
   ( των επιχειρησεων δηλαδη, για να τις φαληρισουνε,
   διοτι ο κοσμακης ειτε δεν εχει για να καταθεσει, ειτε τα εβγακε και τα εκανε τροφιμα και εφοδια και οι πιο τυχεροι χρυσες λιρες ) για να το πληρωσουνε…. ταχα μου – ταχα μου….
   Εισβολη στο Αιγαιο,
   Φασαρια στη Βορειο Ηπειρο ( με επιδραση και στην Ελλαδα ) ,
   Φασαρια στα Σκοπια ( με επιδραση και στην Ελλαδα ) ,

 2. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Αληθεια, σε ποιον χρωστάνε όλες οι χωρες ρου κόσμου;;;; Ποιος εχει τοοοσα λεφτά ωςτε να δανείσει ολον τον κοσμο;;;; Κανένας και κανένας δεν εχει δανείσει κανεναν. Ολα χρωματιστά χαρτάκια ειναι που καποιοι τυπώνουν και λενε πως ειναι νόμιμο χρήμα. Αλλες φορές παλι ειναι απλοί αριθμοί στους Η-Υ. Με αλλα λόγια αέρας κοπανιστός. Ακομα δηλαδη και αν διαγραφούν τα χρέη, κανένας δεν προκειται να φαλίρισει, αφου δεν ειναι πραγματικό χρήμα. Κανω λαθος;;;; Αν θελουν μια παγκόσμια οικονομική κρίση, θα την κανουν επειδη το θελουν σκοπίμως και οχι επειδη θα ειναι πραγματικη. Τα λεφτά αυτα δεν προκειται να λείψουν απο κανεναν. Αν κανω λαθος ας με διορθώσει καποιος.

 3. ΣΤΙΛΙΟΣ says:

  Αν υπήρχε αντίδραση ή υπάρξει αντίδραση δεν θα υπάρχει τίποτα “κακό”… Όλα γίνονται για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει αντίδραση, αντίσταση. Μας κάνουν το πείραμα με τον βάτραχο και το βραστό νερό. Όποιος /α δεν το γνωρίζει ας φροντίσει να το μάθει και να δει πόσο απλά μας δοκιμάζουν.. Είμαστε μια μάζα από κρέας αυτη είναι η άποψη μου.. Ανάξιοι να φέρουμε τίτλους όπως Έλληνες, Ελλάδα κτλ. Μας αξίζει ότι ζούμε λόγο τις ανέχειας και τις εξάρτησης που έχουμε από το σύστημα.

 4. Κροίσος says:

  Τι λέει το προλεταριάτο των γκοΐμ δεν με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω τα 100 σπίτια μου ανά τον κόσμο να τα διατηρήσω. Και γιατί δηλαδή να μην φτιάξω κι άλλα?! Τα χιλιάδες στρέμματα γής ανα τον κόσμο θέλω να τα κάνω δεκάδες χιλιάδες. Τα προσωπικά αεροπλάνα μου θέλουν καύσιμα και έχουν έξοδα. Τα ελικόπτερα μου και η συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, επίσης. Εγώ δεν έχω έξοδα?! Η συλλογή απο ρολόγια μου είναι λειψή, έχω μόνον 179. Η γυναίκα μου η καημένη έχει μια ντουλάπα 88 τςτραγωνικά και πρέπει να γεμίσει. Και μόνο στο ένα σπίτι, στα άλλα?! Τα παιδιά μου για τα κολλέγια και τα έξοδά τους θέλουν καθημερινά όσο το μηνιάτικό σας αλλά θα τους χαλάσω το χατήρι?! Τα μπαστούνια μου του γκόλφ είναι ειδική παραγγελία χειροποίητα αλλά έχω συνηθίσει να παίζω γκόλφ με τέτοια. Τι!! Να μην παίζω γκόλφ? Οι πλαστικές της γυναίκας μου την έχουν μετατρέψει σε πλαστική κούκλα του σέξ αλλά την προτιμώ έτσι(και ας την προτιμούνε κι άλλοι). Ο μικρός μου γιός θέλει να κάνει ακριβά δώρα στο αγόρι του. Καλώς ή κακώς έχει πολλά αγόρια, όπως και οι κόρες μου αλλά ουδείς αναμάρτητος. Ο μεσαίος μου γιός ήθελε αγωνιστικό αεροπλάνο, να μην του το πάρω δηλαδή? Ο μεγάλος μου γιός θέλει μόνο για την κοκαίνη του μια περιουσία, και άλλα τόσα για τους γιατρούς αλλά για να την κόψει πρέπει να την κόψω πρώτα εγώ! Οι παρτούζες που διοργανώνει η γυναίκα μου με τις κόρες μου ξέρετε πόσο κοστίζουν? Οι χορευταράδες νεαροί με το ωραίο σώμα που χορεύουν γυμνοί και τους παίρνουν πίπα απο δω κι απο κεί οι παρευρισκόμενες καβλωμένες κοστίζουν. Εντάξει όμως τους καλούμαι εγώ και οι φίλοι μου οπότε τι να πώ?! Αμ το άλλο? Η προσωπική μου φρουρά δεν κοστίζει? Το προσωπικό μου? Τα γιώτ τα ανέφερα? Τώρα τι λέτς εσείς πόπολο, χέστηκα. Όλοι οι πλούσιοι χεστήκαμε για εσάς. Σας χρησιμοποιούμε για να γελάσουμε ως ανέκδοτο. Δε πά να αυτοκτονάτε και να πεινάτε και να βυθίζεστε στην απελπισία και στο σκοτάδι, εμείς καλά περνάμε. Ζάχαρη.

 5. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Α ντε κλασε την ουρα σου ροτσιλντ,κατ ΄’αρχην ο γιακομπ δεν υπαρχει πια, η μεταβαση θα γινη απο τα ψευτικα χαρτακια σε πραγματικα νομισματα και αντικρυσμα σε χρυσο και ασημι, τουτεστιν ,καμπαλα και μαυρα ιερατεια ,τελος.Οσες τραπεζες δεν συμμορφωθουν θα κλεισουν,Αυτο ειναι το πρωτο βημα οτι χρηματα υπαρχουν θα μετατραπουν με την καινουργια ισοτιμια ,εμεις δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε ,αυτοι ξερουν οτι το τερματισαν και εχασαν .Τα χρηματιστηρια θα παψουν να υφιστανται,ειναι δικοι τους μηχανισμοι.Κλεινοντας τις τραπεζες τους και αρπαζοντας ολα τα χαρτακια για μετατροπη ,παλι δεν θα βγουν κερδισμενοι ;΄χαχαχα !αμ δεν σφαξανε !τα παντα ειναι ετοιμα για το μεγαλο ρεσετ και ξεκινημα προς οφελος της ανθρωποτητας ,τον ακριβη χρονο δεν τον ξερω εγω.Τα αλλα ,θα ελθουν σταδιακα και για ομαλοτητα .προσπαθουν ακομα να μας χειραγωγησουν και να μας πανικοβαλουν,ενω ειναι οι ιδιοι σε πανικο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *