Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:20 - 29/07/2023

Αυστραλιανή έρευνα σοκάρει: Τα εμβόλια COVID εμφανίζουν 24 φορές περισσότερες παρενέργειες από όλα τα άλλα μαζί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Για όλους τους άλλους εμβολιασμούς, καταγράφηκαν 11,1 AEFI, γεγονός που καθιστά τα εμβόλια για τον COVID-19 23,8 φορές πιο πιθανό από τα εμβόλια εκτός COVID-19 να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες, παρατήρησε η Αυστραλιανή έρευνα

Η τελευταία έκθεση σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια στη Δυτική Αυστραλία αποκάλυψε ότι οι εμβολιασμοί κατά του COVID-19 έχουν 24 φορές το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια.

Σύμφωνα με την Έκθεση Παρακολούθησης της Ασφάλειας Εμβολίων της πολιτείας (pdf), και μεταφέρει το The Epoch Times, τα εμβόλια κατά του COVID-19 έδειξαν ότι για κάθε 100.000 χορηγούμενα εμβόλια COVID-19, καταγράφηκαν 264 ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από ανοσοποιήσεις (AEFIs).

Περισσότερες από όλα τα άλλα εμβόλια μαζί

Για όλους τους άλλους εμβολιασμούς, καταγράφηκαν 11,1 AEFI, γεγονός που καθιστά τα εμβόλια για τον COVID-19 23,8 φορές πιο πιθανό από τα εμβόλια εκτός COVID-19 να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών διέφερε μεταξύ των διαφορετικών τύπων εμβολίων COVID-19.

– Το εμβόλιο Spikevax (Moderna) κατέγραψε 281,4 AEFIs ανά 100.000 δόσεις,
– το Comirnaty (Pfizer) κατέγραψε 244,8 και,
– το εμβόλιο Vaxzevria (AstraZeneca), το οποίο αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα εμβολίων μετά από αναφορές που καταγράφηκαν για πήξη αίματος σε 30 νεαρότερα άτομα.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό μπορεί να κυμαίνονται από ήπιες, όπως πονόλαιμος, έως σοβαρές καταστάσεις, όπως αναφυλαξία, αλλεργία, θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας (TTS), σύνδρομο Guillain-Barré (GBS), μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα.

Η συνεργασία συνεχίζεται με το 3-σε-1 Super Εμβόλιο

Εν τω μεταξύ, παρά αυτές τις ανησυχίες, η συνεργασία της αυστραλιανής κυβέρνησης με τη Moderna για την παραγωγή εμβολίων χρησιμοποιώντας πειραματική τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA για την προετοιμασία για την επόμενη πανδημία σημαίνει ότι αυτά τα εμβόλια ήρθαν για να μείνουν.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα trifecta jab για να αντιμετωπίσει τους κύριους ιούς του αναπνευστικού – τη γρίπη, τον COVID-19 και τον RSV για να διατηρήσει το μερίδιο αγοράς της εν μέσω της πτώσης των εσόδων των εταιρειών εμβολίων καθώς υποχωρεί η κρίση υγείας.

Οι πωλήσεις εμβολίου της Moderna για τον COVID-19 ύψους 18,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2022 αναμένεται να μειωθούν στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος.

Πρόσφατα, έλαβε ταχεία έγκριση από την αρχή της Αυστραλίας για φάρμακα για το mRNA-1345 (εμβόλιο RSV), που σημαίνει ότι η εταιρεία θα μπορεί να κυκλοφορήσει τα εμβόλια στην Αυστραλία πριν από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.

Fast track εγκρίσεις

Ένας εκπρόσωπος από τη Διοίκηση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας είπε στους Epoch Times ότι η Moderna πως έλαβε μια ταχεία διαδικασία έγκρισης στις 30 Μαρτίου αφού πληρούσε όλα τα ακόλουθα κριτήρια:

– Tο φάρμακο είναι καινούργιο
– Το φάρμακο προορίζεται για τη θεραπεία, την πρόληψη ή τη διάγνωση μιας απειλητικής για τη ζωή κατάστασης,
– δεν υπάρχει κανένα άλλο φάρμακο που να προορίζεται για τη θεραπεία, την πρόληψη ή τη διάγνωση της πάθησης που να περιλαμβάνεται στο αυστραλιανό μητρώο φαρμάκων ή υπάρχουν ουσιαστικές ενδείξεις ότι αυτό το φάρμακο παρέχει σημαντική βελτίωση στην αποτελεσματικότητα ή την ασφάλεια της θεραπείας, πρόληψης ή διάγνωσης της πάθησης σε σύγκριση με αυτά εμπορεύματα που περιλαμβάνονται ήδη στο μητρώο
– υπάρχουν ουσιαστικές ενδείξεις ότι το φάρμακο παρέχει σημαντική θεραπευτική πρόοδο.

Ωστόσο, οι κλινικές δοκιμές φάσης 3 για έκδοση mRNA εμβολίου κατά της εποχικής γρίπης της Moderna υπήρξαν ανεπαρκείς, δείχνοντας υψηλό ποσοστό παρενεργειών.

Αν και το εμβόλιο δημιουργεί μια ισχυρή ανοσολογική απόκριση κατά των στελεχών Α της γρίπης, η αποτελεσματικότητά του έναντι των στελεχών Β δεν είναι καλύτερη από τα υπάρχοντα εγκεκριμένα εμβόλια.
Επιπλέον, το 70% των συμμετεχόντων στη δοκιμή που έλαβαν το εμβόλιο ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες όπως πονοκεφάλους, πρήξιμο και κόπωση σε σύγκριση με το 48% για το συμβατικό εμβόλιο της γρίπης.

bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*