Αυστραλία: Απαγόρεψαν στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν τον Ήλιο της Βεργίνας

Οι αυστραλιανές αρχές απαγόρευσαν στους Αυστραλούς πολίτες των Σκοπίων, να χρησιμοποιήσουν τον Ήλιο της Βεργίνας ως εμπορικό σήμα στο λογότυπό τους, με την αιτιολογία ότι αυτό είναι εθνικό σύμβολο της Ελλάδας

Πυρ και μανία οι Αυστραλοί πολίτες καταγόμενοι από τα Σκόπια με τις αυστραλιανές αρχές που τους απαγορεύουν να «κλέψουν» τον Ήλιο της Βεργίνας.

Οι αυστραλιανές αρχές απαγόρευσαν στους Αυστραλούς πολίτες των Σκοπίων, να χρησιμοποιήσουν τον Ήλιο της Βεργίνας ως εμπορικό σήμα στο λογότυπό τους, με την αιτιολογία ότι αυτό είναι εθνικό σύμβολο της Ελλάδας. Την ίδια ώρα, το αυτοαποκαλούμενο “World Macedonian Congress Αυστραλίας” (WMC-A) κάνει λόγο για μια πράξη διάκρισης απέναντί τους.

«Το εμπορικό σας σήμα είναι εθνικό σύμβολο της Ελλάδας. Σύμφωνα με τη Σύμβαση των Παρισίων, η Αυστραλία πρέπει να απαγορεύσει την καταχώρηση εμπορικών σημάτων που περιέχουν τέτοια σύμβολα. Αυτό σημαίνει ότι το εμπορικό σας σήμα δεν μπορεί να εγγραφεί χωρίς την έγκριση της αρμόδιας αρχής» ανέφεραν σχετικά οι αυστραλιανές αρχές. Και η αρμόδια αρχή είναι η Ελληνική Πρεσβεία στην Καμπέρα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της Σκοπιανής κοινότητας, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερα υποτιμητική τοποθέτηση. «Ο Μακεδονικός Ήλιος ήταν η διεθνώς αναγνωρισμένη εθνική σημαία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας από το 1991 έως το 1995. Το εμπορικό εμπάργκο που τέθηκε στα Σκόπια τον Φεβρουάριο του 1994 ήταν μια προσπάθεια της Ελλάδας να αναγκάσει τον τότε πρόεδρο, Κίρο Γκλιγκόροφ, να αλλάξει το όνομα της Μακεδονίας, τα εθνικά σύμβολα, να επαναπροσδιορίσει τη γλώσσα του και να τροποποιήσει το Σύνταγμα για να αφαιρέσει Άρθρα που υποστήριζαν την εθνοτική μακεδονική μειονότητα που ζει σήμερα στην Ελλάδα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το WMC-A και προσθέτει ότι τα Σκόπια δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να αλλάξει τη σημαία και το Σύνταγμά της.

Όπως υποστηρίζει το World Macedonian Congress Αυστραλίας, ο «Μακεδονικός Ήλιος» δεν έχει εγγραφεί από κανέναν οργανισμό στη χώρα. «Η μακεδονική κοινότητα ανέχτηκε αρκετά τις συνεχείς αντιμακεδονικές θέσεις της αυστραλιανής κυβέρνησης και έχει εκφράσει τακτικά τις ανησυχίες της επίσημα, αλλά έχουν πέσει στο κενό λόγω ενός καλά συνδεδεμένου και πολιτικά συμφέροντος ελληνικού λόμπι που είναι εδραιωμένο στις μηχανορραφίες της αυστραλιανής πολιτικής» σημειώνεται.

Το WMC-A καλεί όλους τους καταγόμενους τους Σκοπιανούς στην Αυστραλία και τις οργανώσεις τους, να συμπορευτούν σε αυτή τη μάχη της διεκδίκησης του εμπορικού σήματος του Ηλίου της Βεργίνας στο λογότυπό τους.

neoskosmos, blueskytv.gr

thesecretrealtruth


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

One thought on “Αυστραλία: Απαγόρεψαν στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν τον Ήλιο της Βεργίνας

  1. Ιασονας says:

    Oι βουλγαρορουμανοκουμανοπετσενεγκοκουτροβηροι ουννοι ταταραιοισκυθες ουγγροι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΑΓΕΛΑΙΟΙ και ΦΕΡΕΟΙΚΟΙ ”’τι δουλεια εχουν με τον ηλιο της βεργινας που αυτοι κατεστρεψαν?”’ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *