Αεροπορικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και της Βρετανίας σε δυο επαρχίες της Υεμένης

0
10

Σειρά αεροπορικών βομβαρδισμών στοχοποίησε τοποθεσίες στις επαρχίες Αμράν και Σαάντα της Υεμένης, μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, το οποίο πρόσκειται στο κίνημα των ανταρτών Χούθι, αποδίδοντας τα πλήγματα στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη νύχτα αεροπορικών βομβαρδισμών των ΗΠΑ στην Υεμένη. Τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, επλήγησαν αποθήκες προηγμένων όπλων των Χούθι, επιβεβαίωσε ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου.

Το Αλ Μασίρα έκανε λόγο για τρεις βομβαρδισμούς σε προάστια της πρωτεύουσας Σανάα.

ezoic
Προηγούμενο άρθροΧιόνισε στη Σαουδική Αραβία!
Επόμενο άρθροΣτις ΗΠΑ καλύπτουν τις Αγίες Τράπεζες στους ναούς με τη σημαία των LGTBQ!
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ