Αεροπλάνο της Southwest Airlines εκκενώθηκε πριν την απογείωση.

Santa Ana California. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αεροπλάνο της southwest Airlines λίγο πριν την απογείωσή του σε αεροδρόμιο της νότιας Καλιφόρνιας τη Δευτέρα το βράδυ.

Το αεροπλάνο τύπου Boeing 737 εντοπίστηκε από το πλήρωμα καπνός εντός της καμπίνας καθώς ήταν έτοιμο για τροχοδρόμηση ,ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αποφάσισε την άμεση εκκένωση του αεροπλάνου.

Στο αεροπλάνο υπήρχαν 139 επιβάτες και πέντε μέλη του πληρώματος σύμφωνα με την federal aviation administration. Στην Εκκένωση του αεροσκάφους μερικοί επιβάτες υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς καθώς κατέβαιναν από τις εξόδους κινδύνου.

Ο εκπρόσωπος της FAA Άλεν Κένιτζερ αναφέρει ότι η φωτια ήταν στη βοηθητική μονάδα ισχύος του αεροπλάνου, η βοηθητική μονάδα ισχύος λειτουργει για την εκκίνηση των κυρίων κινητήρων του αεροσκάφους και χρησιμεύει ως εφεδρική ισχύε Σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το αεροδρόμιο John Wayne αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

2 thoughts on “Αεροπλάνο της Southwest Airlines εκκενώθηκε πριν την απογείωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *