Αεροπλάνο της Southwest Airlines εκκενώθηκε πριν την απογείωση.

Santa Ana California. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αεροπλάνο της southwest Airlines λίγο πριν την απογείωσή του σε αεροδρόμιο της νότιας Καλιφόρνιας τη Δευτέρα το βράδυ.

Το αεροπλάνο τύπου Boeing 737 εντοπίστηκε από το πλήρωμα καπνός εντός της καμπίνας καθώς ήταν έτοιμο για τροχοδρόμηση ,ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αποφάσισε την άμεση εκκένωση του αεροπλάνου.

Στο αεροπλάνο υπήρχαν 139 επιβάτες και πέντε μέλη του πληρώματος σύμφωνα με την federal aviation administration. Στην Εκκένωση του αεροσκάφους μερικοί επιβάτες υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς καθώς κατέβαιναν από τις εξόδους κινδύνου.

Ο εκπρόσωπος της FAA Άλεν Κένιτζερ αναφέρει ότι η φωτια ήταν στη βοηθητική μονάδα ισχύος του αεροπλάνου, η βοηθητική μονάδα ισχύος λειτουργει για την εκκίνηση των κυρίων κινητήρων του αεροσκάφους και χρησιμεύει ως εφεδρική ισχύε Σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το αεροδρόμιο John Wayne αυτή τη στιγμή λειτουργεί κανονικά.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Οι Διδασκαλίες του Δον Κάρλος

Μέσω των μοναδικών βιβλίων του Κάρλος Καστανέντα εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο έχουν απολαύσει τις απίστευτες διδασκαλίες του δον Χουάν Μάτους -του θρυλικού σαμάνου Γιακί του Βορείου Μεξικού. Ωστόσο, κοινός προβληματισμός όλων ήταν το πώς θα μπορούσαν να τις εφαρμόσουν στην πράξη, ξεχωρίζοντας τις σημαντικότερες ασκήσεις -που παραθέτει ο Καστανέντα- μέσα από έναν αληθινό κυκεώνα αφηγήσεων και περιστατικών.

Επίσης, πολλές πρακτικές δεν δίνονται από τον Καστανέντα στην πλήρη μορφή τους σε κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά ο αναγνώστης καλείται να τις «συμπληρώσει» μόνος του συλλέγοντας στοιχεία από όλα τα βιβλία της συγκεκριμένης σειράς.

Τώρα, επιτέλους, χάρη στο εκπληκτικό αυτό έργο του ναγκουάλ Victor Sanchez, έχουμε στα χέρια μας έναν εύχρηστο, πλήρη και βιωματικά έγκυρο οδηγό, με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να εφαρμόσουμε ολόκληρη τη διδασκαλία του δον Χουάν και μάλιστα μέσα στις συνθήκες της καθημερινότητας!

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

2 thoughts on “Αεροπλάνο της Southwest Airlines εκκενώθηκε πριν την απογείωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *