in

6μηνιαίο Video – review.. Απο ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Επειδή έχει επέλθει αποχαύνωση και γενική φίμωση… Σας υπενθυμίζουμε για να μην λέτε ότι δεν τα θυμάστε….

Όπως μάχονται οι φυλές μεταξύ τους Σύριοι – Αφγανοί – Πακιστανοί… , έτσι θα ενωθούν και θα μάχονται εναντίων σου Ελληνάκο…. και όταν θα πας με το καλό να διαμαρτυρηθείς για τα δικαιώματά σου τότε θα γίνει αυτό…


https://www.facebook.com/eimasteellinesfonajtetopantou/videos/807020966075934/

 

Υπομονή… είπαμε 3w 3d 3h απο τις 25… έρχεται ξανά η 25η και … θα είναι η τυχερή η Black ??  ή πάμε για ακόμα ΜΙΑ ΠΑΡΆΤΑΣΗ….

Report

What do you think?

Written by D.P.

Comments

Leave a Reply
 1. Ας γράψουμε την γνώμη μας…

  Από ότι φαίνεται η εμμονή των εξαθλιωμένων προς Ειδομένη είναι καθοδηγούμενη από ξένα κέντρα… δίδονται εντολές μέσω κινητών.

  Αυτό παρουσιάζει μια ενδιαφέρον τάση γεωπολιτικών προεκτάσεων.

  έτσι α) Είτε οι εξαθλιωμένοι καθοδηγούνται εσκεμμένα, ώστε αργά η γρήγορα να επιβάλλουν μια νέα τάξη Βαλκανικά κράτη, με σκοπό να επιφέρουν ένα νέο Βαλκανικό πόλεμο για τα συμφέροντα των Η.Π.Α. – Τουρκίας, (εξ΄άλλου τα Βαλκάνια έχουν μουσουλμανικούς σουνίτικους πληθυσμούς), η β) αυτή η καθοδηγούμενη τάση να αποτύχει προς τον αρχικό σκοπό της, δηλαδή να θέσουν τα Βαλκάνια στην σφαίρα της νεότερης Οθωμανικής αυτοκρατορίας, και όλο αυτό να γυρίσει μπούμερανγκ στο εσωτερικό της Ελλάδος.

  Οι συνοριοφύλακες και οι στρατοί που έχουν συσσωρευτεί στα βόρεια σύνορα μας, αυτό δεικνύουν, ότι η όλη επιχείρηση οθωμανοποίησης των Βαλκανίων με εισροή νέου αίματος θα αποτύχει, με αποτέλεσμα η οργή των εξαθλιωμένων να γυρίσει εναντίων των αποβλακωμένων κάτοικων της χώρας των Ελλήνων.

  Ήδη οι κάτοικοι της Ειδομένης είναι υπό ομηρία… και βεβαίως κανείς από τους υποτίθεται “αντιρατσιστές”, “ακτιβιστές” κ.λ.π. δεν νοιάζεται για αυτή την πλέον δεδομένη κατάσταση Made in U.S.A. and Turkey.

  Έχουμε επισημάνει ότι αναλόγως την ροή των εξαθλιωμένων, θα εξαρτηθεί το χρονικό σημείο οργής… και αυτό γιατί η δύναμη των εξαθλιωμένων, είναι η μάζα τους. Όσο μεγαλύτερη μάζα – πλήθος, τόσο ποιο δυνατή μια γενικευμένη αναταραχή.

  Αυτά.

  • Αυτό δεν θα το ρωτούσες εάν και εφόσον γνώριζες από ψυχολογία της μάζας. Αρχικά και οι κάτοικοι της Ειδομένης ήταν έτσι… τώρα λόγο συμφέροντος (έχουν φοβικά σύνδρομα για την κωλοτρυπίδα τους) έχουν αλλάξει γνώμη.

   Ένα χαρακτηριστικό των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, μέσα στον μικρόκοσμο της πάρτι τους, είναι η τύφλωση και η κώφωση, σε όλα αυτά που είτε δεν αντέχουν, είτε δεν τους συμφέρει να δουν, η να ακούσουν.

   …”Ήδη οι κάτοικοι της Ειδομένης είναι υπό ομηρία… και βεβαίως κανείς από τους υποτίθεται «αντιρατσιστές», «ακτιβιστές» κ.λ.π. δεν νοιάζεται για αυτή την πλέον δεδομένη κατάσταση Made in U.S.A. and Turkey”…

   Αυτά.

  • Δυστυχώς δεν κάνεις τις σωστές ερωτήσεις… όπως:
   – Αφού οι περισσότεροι έχουν γίνει πάνω απο μια φορά λούτσα… πως έχουν κινητά που λειτουργούν..? ή
   – Με τι σύνδεση δουλεύουν αυτά τα κινητά στην Ελλάδα..? ή
   – Ποιος πληρώνει τις συνδέσεις αυτές που χρησιμοποιούν τόσοι χιλιάδες λαθρόμετανάστες…? ή
   -Τι θα γίνει όταν όλοι αυτοί λάβουν sms την λέξη “jihad” …?

   Σκέψου και άνοιξε τα μάτια σου… Δες το δάσος… είναι μπροστά σου… !!

    • Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων ζητούν και έγγραφα ταυτοποίησης στοιχείων, τύπου Διαβατήριο/άδεια παραμονής ή Ελληνική Ταυτότητα. .. Πόσοι απο όλους αυτούς τους χιλιάδες τα είχαν αγαπητή θαλασσινή…??
     Ουδείς πλην των Σύριων προσφύγων…. Οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες καταγωγής Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο, Αίγυπτο, Αφρική κλπ που είναι και οι Λαθρομετανάστες με το όνομα ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ κανένα Νόμιμο έγγραφο πιστοποίησης γιαυτό και δυσκολεύεται η ταυτοποίηση τους απο τις Ελληνικές αρχές… Πλέον αυτών μιλάς για καλοκαίρι που το promotion παίζει απο μέχρι τις 10 Αυγούστου και απο 20 Αυγούστου έως και μέσα Σεπτέμβρη.. Τυγχάνει να συνεργάζομαι και εγώ με τις εταιρείες αυτές για το λόγο αυτό και σε ενημερώνω ότι τα promo στα νησιά παύουν με την τουριστική σαιζόν δλδ. Μέσα Αυγούστου.. Σπάνια τα promo σε νησί Σεπτέμβρη, γιαυτό και κράτησα την ημερομηνία λήξης στα μέσα του Σεπτέμβρη.. Όπως κατανοείς Δεν βγαίνουν τα νούμερα παρόλο που κάποιο θα το ήθελαν πολύ. Απο Οκτώβριο έως σήμερα έχουμε είσοδο πάνω απο 40.000 λαθρομεταναστών οι οποίοι και είναι αποκλεισμένοι στην Ελλάδα. Αυτοί που αναφέρεις εσύ, που πιθανότατα να είναι περι τα 1000 άτομα maximum, χρονικά και μόνο αν το δεις θα είναι ήδη στην Γερμανία/ Αυστρία ή άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, διότι τότε τα σύνορα ήταν ακόμα ανοιχτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Κομήτες θα περάσουν κοντά στη Γη τη Δευτέρα και την Τρίτη

Αληθεύει κύριοι “υγειονομικοί ελεγκτές” η “φήμη” πως ΗΔΗ (“σιωπηρά”) επιτρέπει η ΕΕ να αναμειγνύεται στα λουκάνικα τύπου HOT DOG (και όχι μόνον;) “σώμα” εντόμων, σκουληκιών, κλπ στα “πλαίσια της προώθησής τους στην Δυτική διατροφή;