Διαφημίσεις

Promitheas G :    ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ 

 

Promitheas G :    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ θα διαβάσετε αλλά και θα δείτε ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 1976…….θα δακρύσετε.

Υπάρχουν 3 πόλεις στη γη που δεν υπόκεινται σε εθνική εξουσία, έχουν ξεχωριστούς νόμους, δεν πληρώνουν φόρους, έχουν τη δική τους αστυνομική δύναμη, έχουν την δική τους σημαία «ανεξαρτησίας» και έχουν το δικό τους Σύνταγμα. Αυτές οι 3 πόλεις με αρχηγό την Βρετανία ελέγχουν την εξουσία την οικονομία, και τις στρατιωτικές δραστηριότητες  σε όλο τον πλανήτη. 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ:

1 The City of London (Η Πόλη του Λονδίνου)

2 Η Washington DC (Η Περιφέρεια της Κολούμπια)

3 Το Βατικανό.

Μαζί ελέγχουν τους πολιτικούς, τα δικαστήρια, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την προμήθεια τροφίμων, τους φυσικούς πόρους, τις εξωτερικές πολιτικές, τις οικονομίες, τα μέσα ενημέρωσης, την ροή χρημάτων των περισσότερων εθνών καθώς και το 80% του συνολικού πλούτου του κόσμου. Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια δικτατορία

ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ :

THE CITY OF LONDON : Στεγάζει την Τράπεζα της Αγγλίας (την οποία ελέγχει ο Rothschild)  Τους Lloyds του Λονδίνου….Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου….Όλες τις βρετανικές τράπεζες. Τα υποκαταστήματα 384 ξένων τραπεζών…..70 τράπεζες των ΗΠΑ

Είναι η ΕΔΡΑ του Παγκόσμιου Τεκτονισμού, και η Έδρα για το παγκόσμιο καρτέλ χρημάτων γνωστό ως “THE CROWN”

Το City of London ελέγχει άμεσα και έμμεσα το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα , την Vatican Bank (μέσω της NM Rothschild & Sons London, την European Central Bank (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα)  την Federal Reserve των Ηνωμένων Πολιτειών (η οποία ανήκει ιδιωτικά και κρυφά ελέγχεται από οκτώ ελεγχόμενες από τη Βρετανία), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία ελέγχεται από Βρετανούς και επιβλέπει όλες τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Το The City of London, είναι η έδρα της ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, που είναι ο κακός δαίμονας του Ελληνισμού, και ιδιαίτερα του κυπριακού Ελληνισμού. Δεν υπήρξε περίπτωση στη διαδρομή της ιστορίας των τελευταίων διακοσίων ετών που η βρετανική πολιτική, έναντι του Ελληνισμού, να ήταν τουλάχιστον αντικειμενική…… η στάση τους ήταν πάντα γεμάτη υποκρισία, αλαζονεία, ΜΙΣΟΣ και φθόνο μαζί.

Μετα από τον απελευθερωτικό αγώνα του 1821, πολιτικές μικροομάδες,  έγιναν υποχείρια και όργανα της Αγγλίας και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να υπηρετήσουν τα αγγλικά συμφέροντα και να συντελέσουν έτσι στην επιβολή της αγγλικής θέλησης στη χώρα μας. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 

Πάρα πολλοί κατά καιρούς Έλληνες πολιτικοί, έγιναν συνειδητά όργανα της αγγλικής διπλωματίας και, προσπάθησαν να ενισχύσουν τις αγγλικές θέσεις.

ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:  

1. Ποτέ δεν είπαν ότι η αιτία της κατάπνιξης της Ηπειρο-θεσσαλικής επανάστασης (το 1854) και της παραμονής όλων των ελληνικών εδαφών κάτω απ’ τον τουρκικό ζυγό…..ΗΤΑΝ Η ΑΓΓΛΙΑ. 

2.  Ποτέ δεν είπαν ότι οι Άγγλοι τσάκισαν την Ελλάδα οικονομικά με τους Ναυτικούς αποκλεισμούς του 1854 – 1878 κι έβαλαν θηλιά στο λαιμό της με τα περιβόητα δάνεια

3.  Ποτέ δεν είπαν ότι όταν οι Άγγλοι είδαν ότι οι Έλληνες επρόκειτο να ξεσηκωθούν για να ελευθερώσουν και τα υπόλοιπα τμήματα που κατείχε η φίλη και σύμμαχός ΤΟΥΣ Τουρκία, για να συγκρατήσουν τους Έλληνες, απέκλεισαν την Ελλάδα με τα πλοία τους, έστειλαν αγγλικό πυροβολικό στον τουρκικό στρατό και συνέλαβαν και λήστεψαν όλα τα ελληνικά πλοία.

4.  Ποτέ δεν είπαν ότι στα συνέδρια ειρήνης του Παρισιού, του Βερολίνου και σε πολλά άλλα οι “φίλοι και σύμμαχοί μας’’  Άγγλοι πήραν απ’ το δικό μας έδαφος και το έδωσαν σε άλλους με απλοχεριά

5.  Ποτέ δεν είπαν ότι στις 4 Ιανουαρίου 1850, ο νέος Άγγλος πρεσβευτής στην Ελλάδα Ουάις μαζί και ο Πάρκερ ανέβηκαν στην Αθήνα και επισκέφτηκαν τον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών Α. Λόντο. Σ’ αυτόν διαμαρτυρήθηκαν, γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ικανοποιήσει ακόμα τις αγγλικές αξιώσεις, οι οποίες είχαν διατυπωθεί απ’ τον προηγούμενο Άγγλο πρεσβευτή Λάιονς…….αν μέσα σε 24 ώρες δεν ικανοποιούνταν οι αξιώσεις τους, ο αγγλικός στόλος θα προέβαινε ‘’στη χρήση μέσων καταναγκασμού’’.

 ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ:

Οι αγγλικές αξιώσεις μεταξύ άλλων περιλάμβαναν:

α. Αποζημίωση για δήθεν προσβολή της αγγλικής σημαίας.

β. Αποζημίωση για λεηλασία της κατοικίας του Εβραίου Πασίφικου στον Πειραιά.

γ.  Αποζημίωση στον G. Finley για οικόπεδό του στην Αθήνα που πήρε η κυβέρνηση για την επέκταση του βασιλικού κήπου.

δ. Παράδοση των ιονικών νησιών Ελαφονήσου και Σαπιέντζας στους Άγγλους.

 Ο ναύαρχος Πάρκερ ανήγγειλε στην Ελληνική κυβέρνηση, ότι ήταν υποχρεωμένος να επιβάλει στην Ελλάδα αποκλεισμό. Εμπόδισε κάθε απόπλου ελληνικού πλοίου. Δεν επέτρεπε την έξοδο απ’ τον Πειραιά στα ελληνικά πολεμικά και απαγόρεψε σε όλα γενικά τα ελληνικά πλοία να πλέουν μπροστά από την αγγλική σημαία.

 6.  Ποτέ δεν είπαν ότι οι Άγγλοι κατόρθωσαν με τις συνθήκες Λονδίνου-Ζυρίχης του 1960 να αναβαθμίσουν την Τουρκοκυπριακή μειονότητα σε Κοινότητα. Το δε σχέδιο Ανάν , που αποσκοπούσε στη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας ευθύς ως ψηφιζόταν, οι πρόνοιές του στόχευαν, βραχυπρόθεσμα, στην τουρκοποίηση της Μεγαλονήσου υπό την επικυριαρχία, βέβαια, των Άγγλων …..Αρχιτέκτονας του σχεδίου ο  Άγγλος Χάνεϋ.

Στην διάρκεια της διασκέψεως της Τεχεράνης η Αγγλία μαζί με άλλες συμμαχικές χώρες προσέφεραν στη Τουρκία τόσο τα Δωδεκάνησα, όσο και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Χίο, Σάμο και Μυτιλήνη προκειμένου η Τουρκία να μπει στον πόλεμο στο πλευρό τους….

Τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντά της Αγγλίας της υπαγόρευαν την υποστήριξη της Τουρκίας πάση θυσία. Ήθελαν μια ισχυρή Τουρκία, για να αποτελεί το τυφλό όργανό τους. Δεν ήθελαν τους Έλληνες που ακολουθούν την δική τους πορεία, ήθελαν λαό αποχαυνωμένο. 

Το 1877  ο Αμερικανός διπλωμάτης Τάκερμαν, που διετέλεσε πρεσβευτής στην Αθήνα το 1867 και 1874, έγραψε μεταξύ άλλων: 

“Εσείς οι Έλληνες είστε πολύ ευφυείς και αν σας αφήσουμε ελεύθερους, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ από την Μεσόγειο. Αφού τώρα, που είσθε ανίσχυροι και σε αδιάκοπους αγώνες, έχετε το έβδομο σε σπουδαιότητα εμπορικό ναυτικό του κόσμου. Προς το παρόν δεν σας αφήνουμε να προχωρήσετε, γιατί έχουμε τα ίδια συμφέροντα. Επομένως, τίμια και ειλικρινά σας δηλώνουμε ότι, θα σας πολεμήσουμε και θα υπερασπισθούμε τους Τούρκους με όλα τα μέσα». (Κ. Σιμόπουλος, «ξενοκρατία», σελ. 557).

To 1974 η Αγγλία, με δεκατέσσερα (14) πλοία και αριθμό αεροσκαφών, συνέβαλε στην επιτυχία της απόβασης και της εισβολής ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ στην Κύπρο. Ο στόλος τους, ήταν έξω από την Κερύνεια, τρεις μέρες πριν από το πραξικόπημα.

Το σχέδιο του διαμελισμού της Κυπρου και οι χάρτες που κατέγραψαν τις διαχωριστικές γραμμές ήταν Αγγλικοί. Από το σχέδιο Ράντκλιφ το 1956 έως σήμερα το Λονδίνο σχεδίασε εννέα διχοτομικά σχέδια 

Τον Σεπτέμβριο του 1953, στο Συμβούλιο τους Στέμματος, πολύ ψυχρά, οι Άγγλοι αποφασίζουν «για να μην πάθομεν όπως πάθαμε με την Αίγυπτο» (την οποία έχασαν από τους Αμερικάνους) «θα πρέπει την Κύπρο να την ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΟΜΕΝ».

Υπάρχει έγγραφο του Φόρεϊν – Όφις του 1955, υπογεγραμμένο από τον τότε Υπ. των Εξωτερικών της Αγγλίας Μακ Μίλλαν και της Τουρκίας Ζορλού, εις το οποίο εισηγούνται τη μεταφορά από την Τουρκία στην Κύπρο 300.000 εποίκων για αλλαγή της δημογραφίας του κυπριακού πληθυσμού.

Στις δε 3 Ιανουαρίου του 1964 το Φόρεϊν Όφις, άρχισε να ετοιμάζει σχέδια, τα οποία ονόμαζε constituent states (λέξεις που εμφανίστηκαν επίσημα το 2004 με το βρετανικό έκτρωμα ονόματι ‘Σχέδιο Ανάν’), ένα ελληνικό και ένα τουρκικό, όπως απαιτούσαν οι Τούρκοι…

Στις 19 Ιουλίου 1974 ο Κίσινγκερ διαφώνησε με τη βρετανική απόφαση να προχωρούσε η τουρκική εισβολή, αλλά η βρετανική κυβέρνηση ήταν ανένδοτη. (Βλέπε βιβλίο της γράφουσας ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ. «Διζωνική Εκτέλεση της Κ.Δ 1955-2011»). Στις δε 27 Αυγούστου 1974, κλιμάκιο του Φόρε ϊν Όφις εστάλη από τον Κάλαχαν στην Ουάσινγκτον για να ζητήσει την υποστήριξη του Κίσινγκερ στη λύση διζωνικής που ΕΙΧΕ αποφασίσει το Φόρεϊν Όφις στις 16 Αυγούστου 1974… Ο Κίσινγκερ τούς έδωσε την υπόσχεση του.

1976 – Ομολογία Κάλαχαν : Δύο χρόνια αργότερα ο Τζέιμς Κάλαχαν παραδέχθηκε το έγκλημά του στη Μικτή Επιτροπή για το Κυπριακό του Βρετανικού Κοινοβουλίου. philenews.com- simerini- Φανούλα Αργυρού

Αυτά, για όσους επιμένουν να παραποιούν την Ιστορία και να αποκρύπτουν τη βλάσφημη φράση του επονομαζόμενου “Εθνάρχη” από την Τήνο το Δεκαπενταύγουστο του ΄74 πως η “Κύπρος κείται μακράν “ ο λεγόμενος Εθνάρχης που λόγω …κουφαμάρας ( Όταν ξέσπασε ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος του 1940 επικαλείται το πρόβλημα της βαρηκοΐας του και δεν στέλνεται στο μέτωπο) ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ο “εθνάρχης” ! 

 

Eurovision 1976. Η Ελλάδα κατεβαίνει με το τραγούδι “Παναγιά μου” (Panagia mou) το τραγούδι μιλούσε για την κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία. Τότε απείχε η Τουρκία ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Λίγα δευτερόλεπτα πριν η Μαρίζα Κωχ ανέβει στη σκηνή, οι Ολλανδοί διοργανωτές της ζητούν να μην προχωρήσει γιατί έξω από την Eurovision υπήρχαν 60.000 διαδηλωτές, ενώ οι σεκιουριτάδες της είπαν ότι Τούρκος σκοπευτής βρισκόταν στην αίθουσα και ότι θα μπορούσαν να είναι κι άλλοι. Η Μαρίζα Κωχ όμως που είχε τα άντερα, υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι θα εμφανιστεί με δική της ευθύνη και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ανεβαίνει στην σκηνή ντυμένη στα μαύρα.

Η διοργανώτρια αρχή της Eurovision ήταν εξ αρχής αρνητική για το τραγούδι. Η Γαλλία είπε “Αν αποκλείσετε την Ελλάδα θα φύγουμε και εμείς” και πήρε μαζί της την υποστήριξη κι άλλων χωρών. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι των χωρών μποϊκοτάρισαν το τραγούδι αφού δεν είπαν στα κρατικά κανάλια το περιεχόμενο των στίχων. Η Ελλάδα τερμάτισε 13η, λαμβάνοντας τον μεγαλύτερο βαθμό από την Γαλλία (8), ενώ ακολούθησαν η Ιταλία (5) και η Φινλανδία (4). Την ώρα του τραγουδιού το Τουρκικό κανάλι TRT έπαιζε το εθνικιστικό τραγούδι “Memleketim” το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί κατά την εισβολή τους στην Κύπρο.

image.png



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek