Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:37 - 11/12/2023

Παραλογισμός Made in USA

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Εβραίοι —για άλλη μία φορά— εξευτέλισαν το κράτος των ΗΠΑ και τους θεσμούς του.

Με «υπογραφή» των Εβραίων, όποιος δηλώσει «αντιφασίστας», είναι ντε φάκτο ρατσιστής!

Όποιος καταγγέλλει τον Χίτλερ για φασισμό, θα διώκεται από τον δικό τους νόμο!

.

Οι Εβραίοι πραγματικά δεν έχουν το «θεό» τους. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε. Μπορούν ακόμα και να παραποιήσουν τη λογική και την πραγματικότητα, προκειμένου να εισπράξουν το κέρδος που επιδιώκουν. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ρισκάρουν —σε ενδεχόμενο «αστοχίας» τους— να χάσουν την προστασία τού πιο ισχυρού τους συμμάχου, που είναι οι ΗΠΑ. Φορώντας μόνιμα τις «παρωπίδες» των συλλογικών τους συμφερόντων, δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε …Δεν διστάζουν να ρισκάρουν τα πάντα και —ως γνωστόν αυτοί, οι οποίοι ρισκάρουν, δεν κερδίζουν πάντα! Αυτοί λοιπόν οι Εβραίοι, προκειμένου ν’ αναχαιτίσουν την αυξανόμενη πανανθρώπινη αντίδραση στο τρομερό έγκλημα της Γάζας, προσπάθησαν να πάρουν νομικά «μέτρα» …Στην πραγματικότητα επιχείρησαν να δημιουργήσουν μόνοι τους νομικά «αντίμετρα», προκειμένου να τρομοκρατήσουν και ν’ απειλήσουν όσους τολμούν απλά να καταγγείλουν τα αυτονόητα και τα οποία έχουν σχέση με τα εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας, τα οποία αυτήν τη στιγμή διαπράττει το κράτος τού Ισραήλ.

Επειδή λοιπόν σε μια τέτοια προφανή και πρωτοφανή εγκληματική «έξαρση» του Σιωνιστικού Ισραήλ δεν τους «βοηθά» ούτε η λογική ούτε ο νόμος, προσπάθησαν αυτό να το αλλάξουν. Παραβίασαν τη λογική, για να δημιουργήσουν τον νόμο που τους βολεύει …Έναν νόμο, ο οποίος να τους επιτρέπει να στρέφονται νομικά —και άρα να απειλούν και να τρομοκρατούν— εναντίον όλων όσων τους αμφισβητούν και κρίνουν αρνητικά τις πολιτικές τους. Εμφάνισαν ένα νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τής ασχετοσύνης!!! Όμως, το πιο επικίνδυνο γι’ αυτούς είναι ότι στην προσπάθειά τους αυτήν «ταπεινώνουν» κι εξευτελίζουν αυτούς, τους οποίους δεν θα έπρεπε να τους εμπλέκουν στις βρομοδουλειές τους και είναι οι Αμερικανοί προστάτες τους. Έχοντας αποθρασυνθεί τελείως από την «επιτυχία» τους τις τελευταίες δεκαετίες, θεωρούν ότι δεν έχουν λόγο να φοβούνται τίποτε …Θεωρούν ότι, επειδή απλά μπορούν, δικαιούνται και να το κάνουν …και αυτό είναι λάθος! …Και από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας μπορεί κάποιος να πηδήξει, αλλά δεν το κάνει, γιατί απλούστατα δεν τον συμφέρει.

Αυτό ακριβώς έκαναν οι Εβραίοι των ΗΠΑ. Επειδή απλά μπορούσαν, εξανάγκασαν τη Βουλή των ΗΠΑ να εξευτελιστεί στα «μάτια» της παγκόσμιας κοινωνίας. Εξευτέλισαν το νομικό συμβούλιο της Αμερικανικής Βουλής, αναγκάζοντάς το ν’ αποδεχθεί τη νομική αρτιότητα του συγκεκριμένου ψηφίσματος. Εμφάνισαν τους πολιτικούς των ΗΠΑ —οι οποίοι το υποστήριξαν στη Βουλή— ως πολιτικά άσχετους κι «αστοιχείωτους». Η «κλίκα» των Εβραίων, που στην πραγματικότητα κυβερνά τις ΗΠΑ, ανάγκασε τη Βουλή τους να το αποδεχθεί, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα γινόταν στόχος έντονων διαμαρτυριών εντός κι εκτός ΗΠΑ. Γιατί το έκαναν αυτό; …Γιατί επεδίωκαν πάση θυσία να επιβάλουν έναν νόμο, ο οποίος να ταυτίζει τον «Αντισιωνισμό» με τον «Αντισημιτισμό», προκειμένου —όπως προείπαμε— να μπορούν να απειλούν και να τρομοκρατούν όποιον επικρίνει το Ισραήλ και τις πολιτικές του …Έναν νόμο, ο οποίος εκτός από παράνομος είναι και παράλογος!!!

Γιατί όμως είμαστε τόσο απόλυτοι σε αυτήν μας την τοποθέτηση-εκτίμηση;;; …Γιατί απλούστατα ο Αντισιωνισμός δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον Αντισημιτισμό. Ως έννοιες κινούνται σε παντελώς διαφορετικά «επίπεδα» και αφορούν ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα. Ο «Σιωνισμός» είναι ένα πολιτικό κίνημα και ως τέτοιο κρίνεται!!! Ως πολιτικοϊδεολογικό κίνημα, είναι κάτι ανάλογο του κομμουνισμού, του εθνικισμού, του σοσιαλισμού, του ναζισμού κλπ.!!! …Είναι ανθρώπινο δημιούργημα κι αποτελεί μια από τις πολλές επιλογές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στη διάθεσή του ως πολιτικό «όν»! Μπορεί κάποιος να το συμπαθεί ή και όχι! Μπορεί κάποιος να το απεχθάνεται, να το μισεί, να το φοβάται ή αντίθετα να το λατρεύει! Είναι μέσα στα πλαίσια της νόμιμης δημοκρατικής λειτουργίας να μπορεί ένας πολίτης να το κρίνει, να το μάχεται, να το καταγγέλλει ή και τα αντίθετα! Μπορεί, ως ιδεολόγημα, να έχει φίλους, όπως μπορεί να έχει εχθρούς! Οι Σιωνιστές ΔΕΝ είναι μόνον Εβραίοι, γιατί ο Σιωνισμός δεν είναι μια επιλογή που δίνεται μόνον σ’ αυτούς …Είναι κι άλλοι Σιωνιστές, που δεν είναι Εβραίοι, όπως για παράδειγμα ο Μπάιντεν —σύμφωνα με δική του δήλωση—. Επομένως τα ανάλογα ισχύουν και για την άλλη «πλευρά»! …Αντισιωνιστές ΔΕΝ είναι μόνον μη-Εβραίοι …Αντισιωνιστές είναι πάρα πολλοί Εβραίοι!!! Για να ακριβολογούμε, οι πιο διάσημοι και φανατικοί Αντισιωνιστές σήμερα είναι κατά κύριο λόγο Εβραίοι!!!

Αντίθετα ο «αντισημιτισμός» είναι καθαρά ρατσιστική επιλογή και ως τέτοια δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατική λειτουργία. Ο σημιτισμός ΔΕΝ είναι ανθρώπινο δημιούργημα κι ούτε αποτελεί επιλογή των ανθρώπων που τους αφορά! Ο σημιτισμός είναι μια έννοια, η οποία αφορά συγκεκριμένους ανθρώπους. Οι Σημίτες είναι μια συγκεκριμένη φυλή ανθρώπων. Ένας Σημίτης γεννιέται τέτοιος από τους Σημίτες γονείς του και δεν το επιλέγει ο ίδιος …Δεν το επιλέγει, όπως δεν επιλέγει κάποιος άλλος άνθρωπος να είναι λευκός ή μαύρος ή κίτρινος. Άρα, η αντιπάθεια ή το μίσος απέναντι σε κάποιους που γεννήθηκαν με κάποια συγκεκριμένη ανθρώπινη ιδιότητα αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού ρατσισμού. Είναι ρατσιστής όποιος μισεί άλλους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι, επειδή έτσι γεννήθηκαν …Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Σημίτες ΔΕΝ είναι μόνον οι Εβραίοι …Είναι όλοι οι Άραβες! …Σημίτες είναι καί οι Παλαιστίνιοι, οι οποίοι σφάζονται σήμερα από τους Σιωνιστές!

Άρα; …Άρα, είναι παράνομο και παράλογο αυτό το οποίο επιχειρείται να νομοθετηθεί από τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε ένα γραφικό «καρτούν» των Σιωνιστών! Το χειρότερο είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά στην πιθανότητα να έχουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ τραγική ειρωνεία. Οι Εβραίοι «νομοθέτες» τής συμφοράς δημιούργησαν ένα νομικό «Φρανκενστάιν», το οποίο μπορεί να στραφεί εναντίον των δημιουργών του!!! …Να στραφεί πολύ πιο εύκολα και καταστροφικά εναντίον των δημιουργών του, παρά εναντίον εκείνων για τους οποίους δημιουργήθηκε να «χτυπήσει».

Το πόσο παράνομο και παράλογο είναι αυτό το νομικό «εξάμβλωμα», μπορεί να το καταλάβει κάποιος, εάν στην ίδια αυτή νομική «εξίσωση» βάλει ομοειδείς περιπτώσεις …Περι­πτώσεις που αφορούν και πάλι ένα ιδεολόγημα και μια «ράτσα». Είναι τόσο παράνομο, που είναι σαν ν’ απαγορεύουν σε δημοκράτες πολίτες να δηλώσουν «αντιφασίστες» ή «αντιναζιστές», απειλώντας τους με την κατηγορία τού ρατσισμού και την απειλή των νομικών κυρώσεων, που αυτή η κατηγορία συνεπάγεται …Να τους απαγορεύουν να δηλώνουν «αντιφασίστες» και «αντιναζιστές», γιατί αυτά ταυτίζονται με την έννοια του ρατσισμού, λόγω του ότι ο Χίτλερ και οι ομοϊδεάτες του ανήκαν στη λευκή φυλή. Με βάση αυτόν τον νόμο, όποιος δηλώνει «αντιφασίστας», επειδή μισεί το πολιτικό κίνημα του φασισμού, ΘΑ ταυτίζεται με έναν «αντικαυκάσιο» ρατσιστή, επειδή ο Χίτλερ και οι ΝΑΖΙ ομοϊδεάτες του ήταν Γερμανοί και ανήκαν στη Γερμανική φυλή …η οποία είναι λευκή.  Πόσο λογικό μπορεί να είναι αυτό; Πόσο λογικό είναι να φοβάσαι να καταγγείλεις έναν εγκληματία, για να μην σε χαρακτηρίσουν ρατσιστή, επειδή αυτός είναι απλά λευκός;

Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τον τίτλο τού κειμένου μας. Με βάση αυτόν τον νόμο μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης, ο οποίος δηλώνει «αντιφασίστας» ή «αντιναζιστής», να κινδυνεύει με ποινική δίωξη. Με βάση αυτόν τον νόμο μπορούν, όλα τα νεοναζιστικά «καλόπαιδα» της Γερμανίας ή της Γαλλίας και όλων των υπολοίπων ευρωπαϊκών και όχι μόνον κρατών, να «τρέχουν» στα δικαστήρια σαν «ρατσιστές» όποιους Εβραίους τους καταγγέλλουν ως ναζιστές και φασίστες …Λεπέν, Πλεύρηδες και Μιχαλολιάκοι, να ταυτίσουν νομικά τον «αντιναζισμό» με τον «αντικαυκασισμό» και να «τρέχουν» τους Εβραίους στα δικαστήρια με τον δικό τους νόμο, ο οποίος στην απολύτως ανάλογη περίπτωση ταυτίζει τον «αντισιωνισμό» με τον «αντισημιτισμό» …Να «τρέχουν» τους ίδιους, οι οποίοι μέσα στις ΗΠΑ έχουν κάνει «δόγμα» τους τον πόλεμο απέναντι στους «ΝΑΖΙ» των Maga-Republicans  και του White Supremacy! Όποιος Εβραίος —και άρα Σημίτης— μιλήσει από εδώ και πέρα ξανά για ναζισμό και για «λευκή» υπεροχή, θα πρέπει να διώκεται ποινικά με βάση τον σημερινό νόμο που οι ίδιοι επινόησαν! …Για τέτοια «τρέλα» μιλάμε!!! …Το «έργο» καθημερινά γίνεται όλο και καλύτερο!!!

Παναγιώτης Τραϊανού

Σας Ενδιαφερουν:

Eργαλείο ανίχνευσης κρυφής κάμερας, το χρειαζομαστε ολοι πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζουμε !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τους χονδροπροστατοτές. Αυτό το φάρμακο είναι αποτελεσματικό ακόμη και...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μπορείτε να θεραπεύσετε την ψωρίαση!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μη ελεγχόμενη υπέρταση: Μια ωρολογιακή βόμβα για την υγεία σας,τι κανουμε στην εποχη της ελειψης φαρ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προστασια απο μια Πετρα ; Και ομως μπορει να συμβει !
STRANGER-VOICE
Επανακτήστε πλήρως την όρασή σας χωρίς να τυφλωθείτε
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς Να Φαίνεσαι Νεότερος Απ’ Ότι Είσαι Αν Δεν Υπάρχει Δυνατότητα Να Πηγαίνεις Σε Κέντρα Αισθητικής;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑναΚάλυψη: 10 χρόνια ταλαιπωρίας λόγω εμβοών. Άκουγε ήχους που δεν υπήρχαν. Δεν θα πιστέψετε τι τη β...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπευτείτε κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μαμά που δεν μπορούσε να αγοράσει καινούργιο καναπέ ανανεώνει τον καναπέ της μέσα σε λίγα λεπτά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Η άποψη του Μακ γκρεγκορ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*