Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

14:28 - 25/09/2023

Εμβόλια COVID-19 και μυοκαρδίτιδα: Το χρονικό της συγκάλυψης του διεφθαρμένου ιατρικο-πολιτικού κατεστημένου (Μέρος 2ο)

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Οι αναφορές που θα δούμε παρακάτω αφορούν μόνο την μυοκαρδίτιδα κι όχι τις άλλες παρενέργειες των εμβολίων (πχ turbo καρκίνους) που είναι πάρα πολλές καθώς χτυπούν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

22 Σεπτεμβρίου 2020: Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ταξινόμησαν τη μυοκαρδίτιδα ως δυνητικά επιβλαβή ανεπιθύμητη ενέργεια. Κάτι που σημαίνει πως ηξεραν απο την αρχή πως η μυοκαρδίτιδα που προκαλέιται απο τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν ήταν μύθος όπως παρουσίαζαν οι τηλεγιατροί και οι fact checkers την οποιαδήποτε αναφορά απο εναλλακτικά μέσα την κατέβαζαν ως ιατρική παραπληροφόρηση.

30 Οκτωβρίου 2020: Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ταξινομεί τη μυοκαρδίτιδα ως ανεπιθύμητο συμβάν ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

11 Δεκεμβρίου 2020: Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech παρά τις απαγορευτικές ενδείξεις εγκρίθηκε από τον FDA για χρήση σε Αμερικανούς 16 ετών και άνω.

13 Δεκεμβρίου 2020: Το CDC εισάγει το V-safe, μια νέα μέθοδο για την παρακολούθηση της ασφάλειας του εμβολιασμού, αλλά παραλείπει τη μυοκαρδίτιδα από τη λίστα των πιθανών παρενεργειών.

18 Δεκεμβρίου 2020: Ο FDA εγκρίνει τον εμβολιασμό Moderna για Αμερικανούς ηλικίας 18 ετών και άνω.

2021

Ιανουάριος 2021: 28 περιστατικά μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας αναφέρθηκαν στη VAERS.

Ιανουάριος 2021: Τα πρώτα κρούσματα μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό αναφέρθηκαν στο Ισραήλ.

Ιανουάριος 2021: Η επεξεργασία των αναφορών VAERS καθυστερεί ως αποτέλεσμα της απρόβλεπτης αύξησης των αναφορών σοβαρών παρενεργειών, ανάμεσα τους και η μυοκαρδίτιδα. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως το VAERS σύμφωνα με έρευνες καταγράφει μόνο το 1 τοις εκατό των συμβάντων.

Φεβρουάριος 2021: 64 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων δύο θανατηφόρων περιπτώσεων.

Μάρτιος 2021: 54 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας αναφέρθηκαν στο VAERS.

1 Μαρτίου 2021: 2 περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό ανακαλύφθηκαν στο Vaccine Safety Datalink (VSD), ένα άλλο σύστημα που λειτουργεί από το CDC, σύμφωνα με την αποκάλυψη των αρχών του CDC.

2 Μαρτίου 2021: Ο εμβολιασμός COVID-19 από την Johnson & Johnson συνιστάται μόνο για ενήλικες από το CDC.

3 Μαρτίου 2021: Οι ισραηλινές αρχές και οι εκπρόσωποι των νοσοκομείων συναντώνται για να εξετάσουν τα αυξημένα καρδιακά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό.

5 Μαρτίου 2021: Ο FDA έχει συνάντηση με τους συμβούλους του. Δεν αναφέρεται τίποτα για μυοκαρδίτιδα.

8 Μαρτίου 2021: Οι αυστραλιανές υγειονομικές αρχές ενημερώνουν το CDC για πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

9 Μαρτίου 2021: Σύμφωνα με εσωτερική επιστολή των ΗΠΑ, το Ισραήλ έχει περίπου 40 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας αμέσως μετά από το εμβόλιο. Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχονται προβλήματα με την παθητική επιτήρηση, όπως η ανεπαρκής αναφορά, και ισχυρίζονται ότι μόνο ορισμένα κρούσματα μετά τον εμβολιασμό έχουν τεκμηριωθεί στη χώρα. Το έγγραφο κατέληξε στο συμπέρασμα: «Ως εκ τούτου, το FDA δεν έχει καταλήξει σε τελικό συμπέρασμα σχετικά με την αιτιότητα μεταξύ της μυοπερικαρδίτιδας και των εμβολίων mRNA COVID-19».

20 Μαρτίου 2021: Δημοσιεύεται στη βιβλιογραφία η πρώτη αναφορά περιστατικού μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό.

Απρίλιος 2021: Στην VAERS αναφέρθηκαν 158 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας σε παιδιά.

Απρίλιος 2021: Το CDC έχει αρκετές ανοιχτές συνεδρίες, αλλά η μυοκαρδίτιδα και πάλι δεν αναφέρεται.

1 Απριλίου 2021: Το Ισραήλ αναφέρει 84 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας μετά από εμβόλιο σε παιδιά.

2 Απριλίου 2021: Οι στρατιωτικές αρχές των ΗΠΑ και το CDC συναντώνται για να συζητήσουν περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό.

5 Απριλίου 2021: Ισραηλινοί αξιωματούχοι ενημερώνουν το CDC για πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά μετά τον εμβολιασμό.

5 Απριλίου 2021: Ο Καναδάς ανακοινώνει την πρώτη εμφάνιση περικαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό.

7 Απριλίου 2021: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ λαμβάνει αναφορές για περιστατικά μυοκαρδίτιδας στο στρατιωτικό προσωπικό μετά από το εμβόλιο.

10 Απριλίου 2021: οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό αξιολογήθηκαν από το πρόγραμμα αξιολόγησης ασφάλειας κλινικής ανοσοποίησης που χρηματοδοτείται από το CDC, σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

12 Απριλίου 2021: Οι στρατιωτικές αρχές των ΗΠΑ ενημερώνουν το CDC για πολλά περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό.

2 Ιουνίου 2021: Το Ισραήλ λέει ότι «υπάρχει πιθανή σχέση μεταξύ της δεύτερης δόσης του εμβολίου και της εμφάνισης μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς άνδρες ηλικίας 16 έως 30 ετών», αφού οι ερευνητές βρήκαν συχνότητα εμφάνισης ενός στους 3.000 έως έναν στους 6.000 άνδρες ηλικίας 16 έως 24.

10 Ιουνίου 2021: 99 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας/περικαρδίτιδας εντοπίστηκαν στη βάση δεδομένων Biologics Effectiveness and Safety Initiative του FDA και 1.260 περιπτώσεις αναφέρθηκαν στα δεδομένα Medicare, σύμφωνα με αξιωματούχους του FDA ( pdf ).

Να επισημάνουμε άλλη μια φορά πως αυτό το διάστημα στην Ελλάδα οι τηλεγιατροί μας έλεγαν πως είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό χωρίς παρενέργειες και οι fact chekers συνέχιζαν το έργο τους.

10 Ιουνίου 2021: Το CDC εργάζεται για την ταχεία παρακολούθηση των αναφορών μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό σε άτομα ηλικίας 30 ετών και κάτω, αναφέρει αξιωματούχος του CDC (pdf ) . Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι σε νεαρούς ενήλικες μετά από τη δεύτερη δόση.

10 Ιουνίου 2021: «Νομίζω ότι η μυοκαρδίτιδα είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί γιατί είναι πιθανό να δούμε την κορυφή του παγόβουνου», λέει ο Δρ Μάικλ Κουρίλα από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, επίσης σύμβουλος του FDA.

10 Ιουνίου 2021: Ο εκπρόσωπος της Pfizer στέλνει μήνυμα σε ειδησεογραφικά μέσα να προβάλλουν «το προφίλ οφέλους-κινδύνου του εμβολίου πως παραμένει θετικό».

9 Ιουλίου 2021: Μετά τον εντοπισμό 221 περιστατικών και 5 θανάτων από ανοσοποίηση με mRNA, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων προσθέτει με τεράστια καθυστέρηση την μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα ως ανεπιθύμητες ενεργειών στα εμβόλια Pfizer και Moderna.

22 Ιουλίου 2021: Το CDC αναφέρει 282 περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό σε άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 29 ετών.

28 Ιουλίου 2021: Η Pfizer ενημερώνει τον FDA για έναν «σημαντικά εντοπισμένο κίνδυνο» μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά από ανοσοποίηση και παραδέχεται ότι 17 θάνατοι υπάρχουν μεταξύ των αναφερόμενων περιπτώσεων.

11 Σεπτεμβρίου 2021Ερευνητές αναλύουν τις αναφορές στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών των Εμβολίων (VAERS) και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα αγόρια ηλικίας 16 ή 17 ετών είναι πιο πιθανό να υποστούν σοβαρές παρενέργειες μετά τη δεύτερη δόση των εμβολίων, έναντι της μόλυνσης από τον COVID-19.

23 Αυγούστου 2021: Παρέμβαση εισαγγελέα απο την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη για τον καθηγητή Κούβελα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

4 οκτωβρίου 2021: 30χρονη εκπαιδευτικός στην Ελλάδα, παθαίνει μυοκαρδίτιδα και βγαίνει δημόσια νατο πει “Είμαστε 10 άτομα στον ίδιο θάλαμο και οι τρεις είμαστε ίδια περίπτωση” – Ποιοι θα μάθουν για μας; (video)

Τηλεγιατροί, δημοσιογράφοι αλλα και απλοί πολίτες στα Social Media της κάνουν μια απίστευτη επίθεση αποκαλώντας την “ψεκασμένη”, “αμόρφωτη” κτλ…

28 Οκτωβρίου 2021: Το BBC έκανε ρεπορτάζ για το φαινόμενο των “αιφνίδιων θανάτων” στους νέους απο καρδιολογικές παθήσεις – Χωρίς καμιά αναφορά στα εμβόλια! (βίντεο)

Νοέμβριος 2021: 267 περιπτώσεις ανηλίκων, μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας ή μυοπερικαρδίτιδας αναφέρθηκαν στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων έξι θανατηφόρων περιπτώσεων.

1 Νοεμβρίου 2021: Ο Δρ Σου γράφει σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι «κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη» στους εμβολιασμούς κατά του COVID-19.

1 Νοεμβρίου 2021: Σύμφωνα με Άγγλους ερευνητές, η ανοσοποίηση νέων ηλικίας μεταξύ 12 και 17 ετών είχε ως αποτέλεσμα 160 περιστατικά μυοκαρδίτιδας που απαιτούσαν νοσηλεία.

23 Δεκεμβρίου 2021: Το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH) κάνει έκκληση για άμεση διακοπή των εμβολίων Covid-19!

2022

5 Ιανουαρίου 2022: Σύμφωνα με αξιωματούχο του CDC, 327 τεκμηριωμένες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε ανηλίκους ηλικίας μεταξύ 12 εώς 15 ετών αναφέρθηκαν στο VAERS, τα οποία ήταν σημαντικά μεγαλύτερα από ό,τι αναμενόταν.

5 Ιανουαρίου 2022: Σύμφωνα με έναν ερευνητή του VSD, περισσότεροι από το ένα τέταρτο των επιβεβαιωμένων ασθενών με μυοκαρδίτιδα ηλικίας 12 έως 17 ετών νοσηλεύτηκαν για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων παρακολούθησης τουλάχιστον τρεις μήνες αργότερα, πάνω από τις μισές από τις επαληθευμένες περιπτώσεις είχαν νέα ή επιδεινούμενα συμπτώματα και οι μισές είχαν μη φυσιολογικές τιμές ΗΚΓ.

Την ίδια περίοδο τα Ελληνικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τις περιπτώσεις παιδιών με μυοκαρδίτιδα ως παρενέργεια του Covid19, κάτι τελείως ψευδές που δεν αναφερόταν σε καμμία έρευνα.

2023 και το παραμύθι συνεχίζεται

Οι θάνατοι από καρδιακή προσβολή αυξήθηκαν κατά 30% στους νέους από το 2020 – Το NBC παρουσίασε το γεγονός λέγοντας πως «οι ειδικοί εξακολουθούν να εργάζονται για να καταλάβουν είναι η αιτία».

Στην Μ.Βρετανία έχουν 500 υπερβολικούς θάνατους την βδομάδα που σχετίζονται με καρδιολογικά προβλήματα.

Μέχρι και σήμερα προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε το έγκλημα χωρίς να προβάλονται καθόλου στην επικαιρότητα οι αιφνίδιοι θανάτοι νέων αλλα και μεγαλύτερων ανθρώπων απο τα εμβόλια.

anazitiseis.gr

Σας Ενδιαφερουν:

Προσελκύστε την καλοτυχία και τα χρήματα στη ζωή σας!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Όταν οι αρθρώσεις δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση και λαϊκές θεραπείες
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Δεν ξερω πως το κανει ..αλλα το κανει ..!
STRANGER-VOICE
Μια ασφαλής εναλλακτική λύση αντί για το Βιάγκρα έχει εμφανιστεί στην αγορά Το νέο προϊόν επαναφέρει...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αιμορροΐδες – οδηγουν στον καρκίνο του ορθού! Αντιμετωπίστε επειγόντως τις αιμορροΐδες στο σπίτι!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η Ελλάδα έχει αριθμό ρεκόρ αντρών με προβλήματα ισχύος! Καινοτόμες μέθοδοι θεραπείας για ανικανότητα...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προστασια απο μια Πετρα ; Και ομως μπορει να συμβει !
STRANGER-VOICE
Knee Bandage - Επιδεσμος γονατου-αγκωνα , μειωστε τον πονο και την αποθεραπεια του τραυματος!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*