Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:17 - 26/01/2023

Βόμβα από την Γερμανική Κυβέρνηση: «Ανησυχητικός αριθμός εμβολιασμένων αναπτύσσει AIDS»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βόμβα από την Γερμανική Κυβέρνηση: «Ανησυχητικός αριθμός εμβολιασμένων αναπτύσσει AIDS».. Η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι ένας «ανησυχητικός αριθμός» εμβολιασμένων ατόμων εμφανίζει «συμπτώματα παρόμοια με το AIDS».

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις γερμανικές αρχές, η Γερμανία είχε πάνω από 102.000 υπερβολικούς θανάτους το 2022, μια αύξηση 276% σε σχέση με τους θανάτους που καταγράφηκαν το έτος 2020.

Το Expose-news.com αναφέρει: Καθώς η γερμανική κυβέρνηση  δημοσίευσε στοιχεία  τον Ιανουάριο του 2022, οι ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19 άρχισαν να αυξάνονται.

Στη Γερμανία εκείνη την εποχή, το 70,53% ήταν πλήρως εμβολιασμένο, το 2,97% ήταν μερικώς εμβολιασμένο και το 26,5% ήταν ανεμβολίαστο, σύμφωνα με αναφορές .

Άρα οι ανεμβολίαστοι είχαν 186 κρούσματα από το 26,5% του πληθυσμού. Ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν 4020 κρούσματα από το 70,53% του πληθυσμού.

Έτσι, η επίπτωση του εμβολιασμένου κρούσματος Omicron ήταν 57 ανά 1 τοις εκατό του πληθυσμού (830.000 είναι το 1% των 83 εκατομμυρίων γερμανικού πληθυσμού). Ενώ το μη εμβολιασμένο κρούσμα Omicron ήταν μόλις 7,02 ανά 1 τοις εκατό του πληθυσμού.

Έτσι, οι εμβολιασμένοι είχαν (57,0/7,02 =)  8,12 φορές  περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν με το Omicron από τους μη εμβολιασμένους στη Γερμανία.

Το Ινστιτούτο Koch απέτυχε να παράγει τον κανονικό πίνακα αποτελεσματικότητας εμβολίων στην εβδομαδιαία έκθεσή του στις 30 Δεκεμβρίου.

 

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν είναι πραγματικά ένα μέτρο ενός εμβολίου, είναι ένα μέτρο της απόδοσης του ανοσοποιητικού συστήματος ενός λήπτη εμβολίου σε σύγκριση με την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.

Τα εμβόλια φέρεται να βοηθούν στην ανάπτυξη της ανοσίας μιμούμενοι μια μόλυνση. Μόλις φύγει η απομίμηση μόλυνσης που προκαλείται από το εμβόλιο, ο οργανισμός μένει με ένα απόθεμα από T-κύτταρα «μνήμης» και αντισώματα που θα θυμούνται πώς να καταπολεμήσουν αυτήν την ασθένεια στο μέλλον.

Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.

Ευτυχώς, μπορέσαμε να βοηθήσουμε τους Γερμανούς με τις πληροφορίες που το Ινστιτούτο Koch απέτυχε να παράγει κάνοντας απλώς τον υπολογισμό για αυτούς χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer.

Αποτελεσματικότητα εμβολίου = αποτελεσματικότητα ανοσοποιητικού συστήματος = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = μείον-87,7%.

Επομένως, στις αρχές Ιανουαρίου 2022, οι πλήρως εμβολιασμένοι Γερμανοί είχαν 87,7% χαμηλότερη ανοσολογική απόκριση από ό,τι οι μη εμβολιασμένοι στο Omicron.

Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος Γερμανός ήταν κάτω στο τελευταίο 12,3% του ανοσοποιητικού του συστήματος για την καταπολέμηση ορισμένων κατηγοριών ιών και ορισμένων καρκίνων κ.λπ.

Πανικός στην κυβέρνηση της Γερμανίας

Περαιτέρω ανάλυση έδειξε ότι ο μέσος πλήρως εμβολιασμένος Γερμανός θα φτάσει στο μείον -100% υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

 

Καθώς τα στοιχεία και ο αριθμός των νεκρών συνέχισαν να προκαλούν ανησυχία στο κοινό, η γερμανική κυβέρνηση βρέθηκε υπό πίεση να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Σε μια προσπάθεια να καταπνίξει την αυξανόμενη αναταραχή, η κυβέρνηση ανακοίνωσε στα τέλη Ιανουαρίου ότι τα αρχικά στοιχεία ήταν «λανθασμένα» και ότι υπήρχε «λάθος» στην ανάλυση. Ισχυρίστηκαν ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν κινδύνευαν να αναπτύξουν AIDS και ότι το ανοσοποιητικό σύστημα των πλήρως εμβολιασμένων δεν είχε υποβαθμιστεί κατά μέσο όρο στο μείον 87%.

Ωστόσο, πολλοί ήταν δύσπιστοι για αυτούς τους ισχυρισμούς και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να συγκαλύψει την αλήθεια. Οι επικριτές επεσήμαναν ότι η ξαφνική αλλαγή των δεδομένων χωρίς καμία σαφή εξήγηση ή διαφάνεια δημιούργησε υποψίες για συγκάλυψη.

Παρά τις προσπάθειες της γερμανικής κυβέρνησης να καθησυχάσει το κοινό, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Το περιστατικό είχε κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού προς την κυβέρνηση και τη φαρμακοβιομηχανία και πολλοί έμειναν να αναρωτιούνται ποιος ήταν πραγματικά ο πραγματικός αντίκτυπος του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, η κατάσταση στη Γερμανία συνέχιζε να χειροτερεύει.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της γερμανικής κυβέρνησης, την εβδομάδα 49 ​​του 2022, η χώρα είχε υποστεί περισσότερους από 102.000 υπερβολικούς θανάτους, μια εκπληκτική αύξηση από τους 27.291,6 υπερβολικούς θανάτους που αναφέρθηκαν την εβδομάδα 49 ​​του 2020.

Αυτό αντιπροσώπευε μια αύξηση 276% στους υπερβολικούς θανάτους το 2022, παρά την κυκλοφορία ενός εμβολίου που υποτίθεται ότι θα μείωνε τους θανάτους λόγω της υποτιθέμενης πανδημίας Covid-19.

Αυτά τα στοιχεία και μόνο θα πρέπει να κάνουν το κοινό να αμφισβητήσει εάν το εμβόλιο είχε το αντίθετο αποτέλεσμα και εάν οι πλήρως εμβολιασμένοι Γερμανοί ανέπτυξαν πράγματι AIDS μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Η κυβέρνηση και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα συνεχίσουν φυσικά να αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη και να επιμείνουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι πρέπει να παραμείνετε δύσπιστοι και να συνεχίσετε να απαιτείτε περαιτέρω έρευνα και έρευνες για τις συνέπειες της έκδοσης μιας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας mRNA σε εκατομμύρια ανθρώπους για πρώτη φορά, και πολυάριθμους δεσμούς.

Επειδή ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται, έχει καταστεί σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο πραγματικός αντίκτυπος των ενέσεων Covid-19 πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητός.

Εάν οι ενέσεις Covid-19 που προκαλούν σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας στις αρχές του 2022 δεν ευθύνονται για τη Γερμανία που κατέγραψε αύξηση 276% στους υπερβολικούς θανάτους το 2022 σε σύγκριση με το 2020, τότε η γερμανική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει στο κοινό τι ακριβώς συμβαίνει..

lumi-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ο καθηγητής Μοντανιε είχε μιλήσει για το HIV… Κανείς δεν άκουσε,.. Και στην Ελλάδα οδεύοντας πια στην κάλπη, το Θέμα έχει υποβαθμίστει, οι άνθρωποι εχουπε πια υποστεί μια Ελαφρά Συγχιση θορωντας από μακριά..τα μακαρόνια Νο6, κάποιους να μας παρακολουθούν, Σκάνδαλα επί σκανδάλων, και τον A. Bourla, να απαντά στο Νταβός.. Νο.. Τhank you.. Goodmorning. Καλημερα Σας

  2. KALLISTRATOS FM 01/26/2023 @ 8:11 ΜΜ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗΣΑ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕΣ AIDS ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΣΕ AIDS

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*