22:00 - 05/08/2021

38χρονος πατέρας 4 ανήλικων παιδιών πέθανε 6 ώρες μετά το εμβόλιο Pfizer από ανακοπή!

Θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου συνέχεια. Ο Εric Bieuville στις 26/07/21 εμβολιάστηκε με Pfizer και πέθανε 6 ώρες αργότερα. ήταν μόλις 38 ετών πατέρας 4 ανήλικων παιδιών ηλικίας 6-16 . Αν και ένιωσε άμεσα κεφαλαλγίες πήγε στη δουλειά έπαθε ανακοπή και πέθανε στη Neschers ( Puy-de-Dome) στη Γαλλία. Η κηδεία του θα γίνει στις 6 Αυγούστου 2021.

Να ρωτήσω κάτι ως αδαής;;; Στις πυρκαγιές έχει αξία να μην χαθεί καμιά ζωή και έτσι είναι στα πειραματικά εμβόλια το κέρδος των εταιριών υπερτερεί της ανθρώπινης ζωής;;;;;;Γιατί εδώ μιλάμε για πόλεμο..νεκροί νεκροί νεκροί …. και πόσους προσπερνάω γιατί είναι σαν το μέτωπο μαζεύεις όποιον μπορείς είναι όντως κατάσταση έκτακτης ανάγκης…..

dimpenews.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*