Διαφημίσεις

Πότε θα ξυπνήσετε και θα δείτε ότι οι πολιτικοί σας έχουν προδώσει;;;

Τρομερές εικόνες απο τα σύνορα την στιγμή που εκατοντάδες πρόσφυγες προσπαθούν να περάσουν τα Έλληνο-Σκοπιανά σύνορα όταν έριξαν τον φράχτη κατά μήκος των συνόρων.

Οι Σύριοι πρόσφυγες εμποδίζονται να μπουν μέσα απο τους Σλάβο-Σκοπιανούς γύφτους. Οι πρόσφυγες χρησιμοποίησαν διάφορα εργαλεία κόπτες κτλ. και άνοιξαν ένα πέρασμα στον φράχτη.
Οι αστυνομία των Σκοπίων έριξε δακρυγόνα για να σταματήσει το πέρασμα των εκατοντάδων προσφύγων. Στη συνέχεια κατάφεραν να διορθώσουν το φράχτη και φαίνεται ότι δεν πέρασαν οι πρόσφυγες προς την αντίθετη πλευρά. Η Ελληνική αστυνομία φαίνεται να μην εμπλέκεται με την κατάσταση, έτσι αναφέρουν τα ΜΜΕ.
Εκτιμάται ότι 7.000 μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος των ελληνικών-Σκοπιανών συνόρων στην Ειδομένη.

Τα μεσάνυχτα Κυριακής Δευτέρας έγιναν δεκτοί μόνο 305 μετανάστες από τους συνοριοφύλακες των Σκοπίων. Από τις τέσσερις το πρωί της Δευτέρας, τα σύνορα είναι κλειστά.
skopia2
Σε όλη την Ελλάδα υπολογίζεται ότι 25.000 πρόσφυγες βρίσκονται στο δρόμο προς τα σημεία διέλευσης των συνόρων. Αυτός ο αριθμός αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Στο λιμάνι του Πειραιά τη Δευτέρα έφτασαν και πάλι πάνω από 2.000 ανθρώποι που είχαν ταξιδέψει από την Τουρκία μέσω των Ελληνικών νησιών…
Στο κέντρο της Αθήνας παίζεται το βράδυ έως τη Δευτέρα χαοτική σκηνές, ιδιαίτερα στην κεντρική πλατεία Βικτωρίας, όπου εκατοντάδες μετανάστες πέρασε τη νύχτα στο ύπαιθρο.
Η κατάσταση επιδεινώνεται με την ημέρα… και άραγε πότε θα ξυπνήσει ο λαός μας και θα ζητήσει απο τον στρατό να ανοίξει τα σύνορα από αυτούς που καπηλεύονται την ιστορία μας;;;

Πότε θα ξυπνήσετε και θα δείτε ότι οι πολιτικοί σας έχουν προδώσει;;; Ο στρατός και η αστυνομία δεν βλέπει την προδοσία;;;
Οι δικαστικοί μας είναι όλοι τους ποδίτσες και εμείς είμαστε όλοι τόσο πρόβατα;;;

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

22 σχόλια στο “Πότε θα ξυπνήσετε και θα δείτε ότι οι πολιτικοί σας έχουν προδώσει;;;”
  1. ΑΦΟΎ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ 25000?. πΑΝΩ ΑΠΟ 200000 ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ.. ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 25000.
    ΑΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΑ ΝΟΙΥΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.

    1. ANNA ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ…ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΑ…ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ

  2. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ρε παλληκάρι,εκεί προς το τέλος του κείμενου σου προτείνεις να “ανοίξει” ο δικός μας στρατός τα σύνορα των σκοπιανών ώστε να περάσουν οι “πρόσφυγες”.
    Και μετά τι?

    1. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ….ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…ΟΙ ΣΛΑΒΟΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!!!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ;;;

  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΚΟΡΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ .. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ….

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΟΛΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ Η Λ Ι Θ Ι Ο Ι ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ
    – ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ
    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΑΓΙΚΑ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    – ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ 200.000 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΩΚΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΕΦΟΡΙΑΣ
    – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ
    – ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ
    – Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ
    – ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
    – ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΕΗ

    ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..

    ΙΩ

    1. Εαν βγουν να κυβερνησουν οι “κακοι ναζι” που λενε οι εκατομμυριουχοι μμεδες ισως… εαν βγει ο κουλης κλαφτα χαραλαμπε..

    2. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ……………..

      1. Η ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΗ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ Κ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

    3. ΙΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ….ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ!!! ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

  4. GIATI DEN STAMATANE TON POLEMO? GIATI DEN DINOUN XRIMATA SE AYTES TIS XORES KAI TOUS STELNOUN OLOUS SE EMAS? TORA KOITOUSA EIDISIS STON ALFA KAI TO EKLISA, MAS DIXNOUN AYTOUS TOUS ANTHROPOUS SINEXEIA, TI NA TOUS KANOUME OMOS EMEIS, FTEME; TOUS DIKOUS MAS POU SE LIGO THA FOBOUNTAI NA BGENOUN APO TA SPITIA TOUS PIOS TOUS SKEFTETE; AYTOUS POU KAI EDO PINANA; XALIA XALIA. MONO ENAS MPORI NA MAS SOSI, KAI EYXOMAI NA BALI TO PANAGIO XERI TOU:

    1. ΜΑΡΙΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

  5. Και θα παει για λιγο καιρο ακομα ετσι…. 1-2 χρονια !

    Θυμαμαι πριν 5 χρονια λεγαμε πως ειχαμε 2-3 μυρια απο δαυτους και δουλευαν στα φαναρια βετζιναδικα εργοστασια καθως φευγανε για την Ευρωπη…!

    Τοτε δεν ειχαμε προβλημα κανενα για τις κυβερνησεις … λιαζοντουσαν στις πλατειες και τα συντριβανια.

    Φανταστειτε τωρα που εχουμε και 25000 καταγεγραμενους με τασεις και ορια μεχρι το εκτατομυριο. Τις 200.000 θα τις εχουμε ΜΕΧΡΙ το καλοκαιρι.

    Κατα τα αλλα…. περιμενουμε να αλλαξει ο Μανωλιος

    1. Ξέχασες τους Αλβανούς και τις Ρωσσιδες που χαθηκαν περιουσιες οικογενειων απο δαυτες και απο ολους αυτους θεσεις εργασιας..

  6. Εγω λεω γιατι οι νεοελληνες κοιμουνται ορθιοι και θελουν να σφαγουν απο τους μογγολοεβραιοκινεζους .εως ποτε ρε ζωα θα κοιμαστε .αν καταργηθουν οι τραπεζες ιδιωτικες βεβαια και χρηματηστηρια τελειωσε .η νεα ταξη θελει με την ισλαμοποιηση νεα φυλη το καταλαβατε

  7. Ετσι και παει σε πολεμο με Ρωσια η Τουρκια….Τι θα κανουμε με τα προσφηγικα καραβανια που θα ερχονται στη γειτονος χωρα ?

    1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ…ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

  8. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα, τώρα ήμαστε στην προετοιμασία. Αν ανοίξουν τα σύνορα, θα φύγουν τώρα αυτοί που είναι εδώ και θα έρθουν 5πλασιοι, γιατί το πράγμα αγριεύει….αυτή η διαδρομή πρέπει να κλείσει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να περνάνε όλοι απ την Ελλάδα για την Ευρώπη. Όσοι βρίσκονται εδώ να απομακρυνθούν απ τα σύνορα και να αποφασίσουν αν θέλουν να μείνουν εδώ για να φιλοξενηθούν και αν δεν θέλουν θα πρέπει να τους επιστρέψουμε στην Τουρκία κι από κει να βρουν άλλο δρόμο για την Γερμανία. Αν δεν υπάρχει διέξοδος για την Γερμανία, δεν θα ξαναπατήσει κανείς εδώ. Τώρα, που ακόμα είναι λίγοι, γιατί λίγο αργότερα δεν θα μαζεύεται το πράγμα. Τώρα βέβαια σκέφτομαι και το εξής, για να κρατάνε αυτή τη διαδρομή με νύχια και με δόντια, μήπως βρε παιδιά, λέω μήπως, ανήκουμε στο κύκλωμα των διακινητών? όταν αυτή τη στιγμή επιτρέπεται σε 300 ανθρώπους να περάσουν, μπορείτε να φανταστείτε τι θα μπορούσε να συμβαίνει εκεί?

  9. Βαρεθηκα να ακουω τους “ξυπνητούς” να περιμενουν τους “κοιμησμενους” να ξυπνησουν. Ποτε κανενας λαος δεν ξυπνησε. Απλα καποιοι από την καλη ή τη κακη πλευρα καταφερναν να ξεσηκωνουν μεγαλο ή μικρο μερος του λαου για τους δικους τους λογους και σκοπους. Ο γερος του Μωρια με το ζωρι καταφερε και μαζεψε καμποσους και εκανε ανταρτοπολεμο κατά των Τουρκων. Οι περισσοτεροι “αντριδοι” εμεναν κρυμενοι στα σπιτια τους. Το δε ’40 αναγκαστηκα πηγαν στη πρωτη γραμμη ολοι γιατι εγινε επιστρατευση. Αποδηξη ότι στη κατοχη λιγοι βγηκαν στο ανταρικο από την αριστερη ή δεξια μερια (Αιγυπτος). Τωρα είναι ακομα χειροτερα. 24% ΝΔ 20% ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκοπηση. Τι ξυπνήματα κι επαναστάσεις περιμενετε. Φραπεδακι γκομενιτσες και παραλιες. Από νεους εως κολογερους(-ες) το μυαλο τους είναι στο “σεκς”.”Αυτοι” που κυβρνουν εχουν την εξουσια τη δυναμη και τις γνωσεις ώστε να κατευθυνουν το λαο οπου θελουν. Οι ξυπνητοι είναι τοσο λιγοι και αδυναμοι που το μονο που μπορουν είναι να παρακαλανε να ξεκινησουν τα γεγονοτα των προφητιων ώστε να καθαρισουν οι Ρωσοι για εμας. Χαλαρώστε και απολαυστε το….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *