ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

22χρονος πυροσβέστης ΠΑΡΕΛΥΣΕ μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ! «Παραλίγο να ΠΕΘΑΝΩ», λέει από αναπηρικό καρότσι! vid

· Γιώργος Μαριόλης

Ο Μητσοτάκης έδιωξε τους ΜΑΚ επειδή δεν ήθελαν να το κανουν με το ζόρι…

Ο Γερμανός πυροσβέστης Oliver Janke παρουσίασε μια, απειλητική για την ζωή του, ανεπιθύμητη παρενέργεια μετά από τα δύο «εμβόλια» του Covid.

Αφού έλαβε την δεύτερη ένεση της Pfizer, ο 22χρονος προσβλήθηκε από το σύνδρομο Guillain-Barré που προκάλεσε τεράστια παράλυση και παραλίγο να τον σκοτώσει. Ο άλλοτε υγιής νεαρός βρίσκεται τώρα σε αναπηρικό καροτσάκι. «Ήμουν τυχερός που ο γιατρός μου, από την αρχή, είπε ότι ήταν παρενέργεια από το εμβόλιο», αποκαλύπτει ο Janke.
Το πρώτο «εμβόλιο» του Janke έγινε στις 3 Ιουνίου 2021 και το δεύτερο στις 15 Ιουλίου 2021. Μετά από τρεις εβδομάδες, ο νεαρός άνδρας έμεινε εντελώς παράλυτος, εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας και παραλίγο να πεθάνει – και όχι μόνο μία φορά.

Ο Janke νοσηλεύεται 132 ημέρες. Έχει επίσης σοβαρή φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με ισχυρά και εξαιρετικά εθιστικά παυσίπονα για να αντέξει τον ακρωτηριαστικό πόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΙΩΞΕ ΑΝΔΡΕΣ ΕΜΑΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!!!!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα μόνο στο ΕΛ:

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κατεστραμμένη αποθήκη στην Ουκρανία μετά από ρωσικό πλήγμα με dronesΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικά drones σφυροκοπούν ξανά το Κίεβο: Χτυπήθηκαν αποθήκες, κατοικίες και κρίσιμες υποδομές

Το Στενό του Ορμούζ από δορυφορική λήψη της NASAΔΙΕΘΝΗ

Πετρέλαιο: Το Ορμούζ ξανανοίγει σταδιακά ενώ οι τιμές πέφτουν – Τι αλλάζει στον πόλεμο με το Ιράν

Έκθεση τεχνολογίας ημιαγωγών στη Νότια ΚορέαΔΙΕΘΝΗ

Νότια Κορέα: 15ος μήνας εξαγωγικής έκρηξης – Τα AI chips σπρώχνουν την οικονομία

Μία απάντηση στο “22χρονος πυροσβέστης ΠΑΡΕΛΥΣΕ μετά το ΕΜΒΟΛΙΟ! «Παραλίγο να ΠΕΘΑΝΩ», λέει από αναπηρικό καρότσι! vid”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά