2 νεκροί και πολλοί τραυματίες από διαρροή αερίου και έκρηξη στο κέντρο του Παρισιού

2 νεκροί και πολλοί τραυματίες από διαρροή αερίου και έκρηξη στο κέντρο του Παρισιού

Τραγική η κατάσταση στο Παρίσι από ίσως διαρροή αερίου που πυροδότησε μια ισχυρή έκρηξη μέσα σε ένα αρτοποιείο στο κέντρο της πόλης. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν.
Δύο πυροσβέστες σκοτώθηκαν καθώς έψαχναν την διαρρή αερίου από την έκρηξη στη συνέχεια στην οδό Rue de Trevise στο κέντρο του Παρισιού, δήλωσε ο εισαγγελέας της πόλης. Προηγουμένως, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών ανέβασε τα θύματα σε τέσσερα.

Η έκρηξη φέρεται να ήταν τεράστια και την αισθάνθηκαν σε απόσταση 100 μέτρων, σπάζοντας τα παράθυρα και καταστρέφοντας τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα στο δρόμο.

rt.com

greek-dutch-truth


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *