1η μέρα του Απρίλη… Άλλος ένας ζόρικος μήνας Κούλα… και πίσω έρχονται Ιούνιος και Οκτώβρης – Νοέμβρης!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Πάνε τρεις μήνες όταν μια πηγή μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες του 2017. Τότε λοιπόν η πηγή μου είπε για έναν πολύ ζόρικο και με πολλές εναλλαγές Φλεβάρη, ένα μυστήριο Απρίλη, έναν Ιούνιο φωτιά και ένα δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου κόλαση.

Ένα ένα όμως, γιατί φαίνεται πως τελικά η πηγή είχε πρόσβαση σε δεδομένα, που  είτε τα αγνόησα, είτε δεν τα αξιοποίησα σωστά.

Για τον Φλεβάρη δεν θα πω τίποτα. Τα είπε όλα o stranger με το γνωστό άρθρο για την Κούλα (εδώ)! Θεωρώ ότι οι εξελίξεις δικαίωσαν και το stranger και τον άνθρωπο που μου μίλησε για τον ζόρικο Φλεβάρη. Τα νεύρα μας έγιναν κομμάτια. Βγήκε όμως, έστω και ξεψυχισμένος.

Ο Μάρτης πάει πέρασε πλέον και αυτός, αδιάφορος για τους περισσότερους. Έχουμε όμως μπροστά μας τον ψευτομήνα, το μήνα των παθών, της Σταύρωσης και της Ανάστασης. Δεν θα μπω σε ευχολόγια περί ανάστασης του έθνους και λοιπές μπούρδες. Από ευχολόγια χορτάσαμε και πήραμε και για το σπίτι…

Φέτος λέω θα επιλέξω τη σιωπή (ως προς τα ευχολόγια). Να προσπαθήσω έστω να ψυχανεμισθώ τη συντριβή της πατρίδα σε όλα τα επίπεδα (πνευματικά, πολιτικά, οικονομικά). Και γιατί όχι να ατενίσω το μέλλον, να δω αν με τούτο το λαό, τον βολεψάκια, τον εγωκεντρικό, τον παρτάκια, τον κυκλοθυμικό,  υπάρχει έστω και μια ελπίδα.

Ειλικρινά προσωπικά ελπίδα για αλλαγές δεν βλέπω. Όλοι μένουμε στις μάχες του πληκτρολογίου, ελάχιστοι πλέον συμμετέχουμε στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών (και ας μην κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου από κανέναν), ακόμα λιγότεροι κρατάμε αγωνιστική στάση και αρνούμαστε τις πληρωμές στους απατεώνες που μας οδήγησαν ατομικά και σαν χώρα στον όλεθρο.

Τα στοιχεία το μαρτυρούν. 80% αύξηση στη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος, δλδ δίνουμε το χωροφύλακα και τις χειροπέδες για να μας συλλάβει…  Μαθαίνω από πηγή με πρόσβαση στα αρχεία της αρχής εσόδων ότι κατά χιλιάδες τρέχουν τώρα για ρυθμίσεις, λες και θα έχουν αύριο να τις πληρώσουν. Τρέχουν πότε; Την ώρα που ο αγώνας έχει φθάσει στην κορύφωση του και μένει λίγος δρόμος για να τους διαλύσουμε… Οι εφιάλτες τελικά είναι πάρα πολλοί σε αυτή τη χώρα… Όλα για το ερείπιο των 60-80 τμ, για το κλουβί – κελί που νομίζουν ότι είναι σπίτι… Κακομοίρηδες με τα 400-500 ευρώ το μήνα που πληρώνετε σε δάνεια- εφορία αν μαζευόσασταν 3-4 άτομα θα νοικιάζατε βίλα στην Εκάλη, όχι το άθλιο ημιυπόγειο στα Πατήσια… Αλλά είπαμε το μυαλό φθάνει μέχρι εκεί που σου επιτρέπει η νοημοσύνη…

Για να επανέλθω στο θέμα, η πηγή τότε μου είπε για έναν πολύ μυστήριο Απρίλη. Συγκεκριμένα είπε ότι ενώ όλα τα στοιχεία θα δείχνουν ανάφλεξη σε όλα τα επίπεδα (ελληνοτουρκικά, οικονομία, μεταναστευτικό), η ανάφλεξη αυτή κάτι θα γίνεται και θα σταματάει τελευταία στιγμή. Ήδη στη χώρα μας βρίσκονται χιλιάδες στρατιωτικοί από διάφορες χώρες (ασκήσεις, διυπηρεσιακές συνεργασίες κλπ), οπότε ο Τούρκος δεν τολμάει να κάνει κίνηση. Ο κίνδυνος να βουλιάξει κανένα αμερικάνικο (που ούτως ή άλλως εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούν στο Αιγαίο με τα διακριτικά σβησμένα και τα ηλεκτρονικά στο φουλ) είναι τραγικά μεγάλος. Οπότε η κότα αν θα κακαρίσει θα το κάνει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Προσωπικά λέω να εμπιστευτώ την πηγή και να περιμένω τις εντάσεις που θα φθάσουν μέχρι και λίγο πριν το Αμην και θα σταματούν απότομα, όπως έγινε και τις δύο φορές μέσα στο Φλεβάρη. Τέλος μην ξεχνάμε, ότι έχουμε το δημοψήφισμα των Τούρκων και τις Γαλλικές εκλογές. Γεγονότα που επηρεάζουν όλη τη λεκάνη της Μεσογείου.

Ιούνιος, ο μήνας δύο σημαντικών προβλημάτων. Τους χρέους και των μεταναστών. Ο Ιούνιος θα δείξει εάν τελικά τη χώρα την πάνε για φαλιμέντο οικονομικό ή αν θα την κρατήσουν. Δεν θα πω για αποπληρωμές των πολλών δις. Αυτά ούτως ή άλλως μπορούν να πληρωθούν λογιστικά από δεκάδες λογαριασμούς της τράπεζας της Ελλάδας (που έχουν συνολικά περίπου 30 δις), από κυκλικές, από τα τραβιχτηκά δικαιώματα… Το θέμα είναι τι θέλουν να κάνουν οι Γερμανοί και αν θα επιλέξουν να τραβήξουν την πρίζα. Το θέμα οικονομία αυτή τη φορά έχει στον μαθηματικό τύπο και μια ακόμα εξίσωση. Το μεταναστευτικό. Βλέπετε κάπου εκεί ο Ένρι είναι αποφασισμένος να γεμίσει την Ευρώπη με λάθρο. Υπάρχει μια άτυπη συμφωνία με την Μέρκελ να κρατήσει μέχρι τις εκλογές (Σεπτέμβρη) τα 3 μύρια που έχουν συσσωρευθεί στην Τουρκιά. Όμως τότε θα ξέρει αν και κατά πόσο η κυρά Δωροθέα έχει το παιχνίδι χαμένο ή όχι. Και αν δει ότι το έχει χαμένο τότε θα ανοίξει τη βαλβίδα για να κερδίσει όσο πιο πολλά μπορεί μέχρι τις εκλογές και φυσικά να ξεφορτωθεί τη βόμβα που έχει στο έδαφός της ενόψει και άλλων εξελίξεων. Στην εξίσωση αυτή περιλαμβάνονται και άλλοι παράμετροι. Ο Τρομπέτας και η Ισλαμική Μπούρδα (isis). Αν αυτοί «επιτρέψουν» μια ωραιότατη βομβιστική στο Βερολίνο ή σε άλλη μεγάλη Γερμανική πόλη, τότε θα δείτε πως η Δωροθέα γίνεται αυτόματα παρελθόν… Σε χρόνο ντε τε μάλιστα.  Είπαμε Ιούνιος = φωτιά!

Πάμε τώρα στο δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου. Εκεί φίλοι μου θα σκάσουν πολλά και μαζεμένα. Όσον αφορά τα θέμα των ξένων χωρών – συμμαχιών. Μέχρι τότε θα έχουν σταθεροποιηθεί οι δυνάμεις – συμμαχίες. Ακόμα και ο πιο κουτός μπορεί να καταλάβει ότι ήδη ο πλανήτης έχει αρχίσει και συγκεντρώνεται σε συμμαχίες, ακριβώς όπως γινόταν στο Μεσοπόλεμο. Η έξοδος της Βρετανίας δεν είναι τυχαία. Η Βρετανία παραδοσιακά θα πάει με τον σημαντικότερο εταίρο της, την Αμερική, όπως και οι χώρες δορυφόροι (Ισραήλ, Αίγυπτος, Καναδάς, Αυστραλία, Ιαπωνία).

Ο έτερος άξονας η Γερμανία, με όσους της μείνουν από την Ευρώπη. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από τις εκλογές σε Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία, πολύ πιθανόν και σε Ελλάδα.

Ο τρίτος άξονας η Ρωσία (Ιράν, Συρία, Τουρκία, Κίνα).

Στο εσωτερικό. η  χώρα πλέον εξαντλεί και τις τελευταίες αντοχές και το γνωρίζουν πλέον ΟΛΟΙ. Οι τράπεζες θα έχουν ολοκληρώσει τα άτυπα στρες τεστς της ΕΚΤ, που φυσικά ο λαός δεν θα γνωρίζει τα αποτελέσματα τους και τότε θα ίσως να δούμε ξαφνικά τα «χοντρά» λεφτά να φεύγουν με τα τσουβάλια από τη χώρα. Μετά από αυτό θα δούμε πολλά, αλλά οι εξελίξεις στο εξωτερικό πλέον θα είναι πολύ σημαντικότερες, τουλάχιστον για αυτούς που δεν θα έχουν φθάσει στο σημείο της απόλυτης ένδειας.

Ααα ξέχασα… Δεν είπα πότε θα ψηφισθούν τα «νέα» μέτρα. Ίσως γιατί να μην προλάβουν να ψηφισθούν ποτέ…

 

 

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

23 thoughts on “1η μέρα του Απρίλη… Άλλος ένας ζόρικος μήνας Κούλα… και πίσω έρχονται Ιούνιος και Οκτώβρης – Νοέμβρης!

 1. Στέλιος Κομοτηνή says:

  Ζάχο σήμερα μου είπε ένα πουλάκι ότι το θερμό δεν το αποφεύγουμε σχεδόν με τίποτα,άν γίνει τελικά θα είναι ή την Μεγάλη Εβδομάδα ή την αμέσως επόμενη αλλά μέχρι εκεί θα πάνε τα πράγματα,δηλαδή τίποτε το ουσιαστικό,όλα για το θεαθήναι.Τέλος πάντων είμαστε έτοιμοι για όλα

  • Ανώνυμος says:

   να μην τσιμπαμε με θερμα και ψυχρα…. Εγω λεω, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ… ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ : ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΡΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ (ΠΕΡΣΙΑΣ) ΑΠΟ ΝΑΤΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…. ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΜΕΤΑ, ΤΗΣ ΠΟΥ___ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ… αντιο χαρτονομισμα θαμμενο και στο στρωμα, και στο χωμα, εννοειται ΚΑΙ αντιο καταθεσεις, αντιο ομολογα, αντιο μετοχες, αντιο τραπεζικες θυριδες, αντιο καταθεσεις ΚΑΙ του εξωτερικου, μαζεψτε απο τωρα καμμια χρυση λιρα προσεχοντας να μην σας κοροιδεψουνε, και τροφιμα μακρας διαρκειας, ( οσπρια, ρυζι, ζυμαρικα, μελι ) και μπουκαλια για το νερο που θαρχεται 2 ωρες τη μερα, χαρτι τουαλετας (οπως Αργεντινη) φακος με λεντ φορτιζομενος απο τον ηλιο, ηλιο-φουρνακι ιδιοκατασκευη, χαπια για τη διαρροια, διαβαστε, ενημερωθειτε… Και τιποτε να μην γινει, δεν χανετε, παλι κερδος θα εχετε, σταματηστε να πετατε χαρταετο, ελατε στα συγκαλα σας, ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

  • Ανώνυμος says:

   Δεν μπορω να καταλαβω απο που εχει προελθει αυτη η παραφιλολογια για θερμο επεισοδιο, και για δυο τζατζαρισματα με τουρκους, και υποπτευομαι τους Παλαιοημερολογιτες. Σε καμμια προφητεια δεν εχει αναφερθει κατι παρομοιο. Η αναφαινομενη σειρα των Γεγονοτων, οπως φαινεται οτι εχει «κατσει η μπιλια» μεχρι τωρα, ειναι η εξης : Πρωτα θα αρχισει διπλωματικη φασαρια στη θρακη με κυρηξη Αυτονομιας? Αυτοδυναμιας? Ανεξαρτησιας? Καιγωδενξερωτι, και η Ελλαδα διοιηκουμενη απο Κοτες Λειρατες, θα πουλησει τον ψευτο-τσαμπουκα τον προ-συννενοημενο εκ των προτερων, και θα ανεβασει τα θαλασια συνορα της απο 6 μιλια σε 12, ουσιαστικα με τον τροπο αυτο προ(σ)καλωντας τους τουρκους να εισβαλλουν (εχοντας υπερ τους ως αντιπερισπασμο τις οδομαχιες και το πλιατσικο στις μεγαλες πολεις της Ελλαδος) στο Αιγαιο, οταν θα ειναι «καιρος για σπανακια», ενω λιγες μερες/ωρες πριν θα μας εχουνε Χρεωκοπησει Επισημα αρπαζοντας ταυτοχρονα τα μπλοκαρισμενα απο τα καπιταλ κοντρολ λεφτα στις τραπεζες μας για να χρεωκοπησουνε αμεσα ολες οι ελληνικες επιχειρησεις και να «απολυθουνε ολοι οι υπαλληλοι» οπως γραφει στο εξασελιδο του Βατοπεδινου αλλα και στο ηχητικο ντοκουμεντο με τη φωνη του βατοπεδινου που υπαρχει, επειδη εμεις δεν θα εχουμε καταφερει να βγαλουμε κυβερνηση, ( και μαλλον αυτη θα ειναι η περιφημη «Πολιτειακη Ανωμαλια» κατα τον Βατοπεδινο, ή αλλως «Πολιτειακη Εκτροπη» κατα τον Αγιο Πορφυριο τον Καυσοκαλυβιτη ) ωστε να συνεχισει να υπογραφει το ξεπουλημα της Χωρας μας… Τα λεω καλα ? Μην μου κοτσαρετε ανλαικ, περιμενω ελλογο διαλογο απο εμφρωνες ανθρωπους !

   • Ανώνυμος says:

    Είναι άγνωστο το γιατί περιμένεις έλλογο διάλογο σε μια χώρα όπου έχει προ πολλού δραπετεύσει η λογική! Ομολογώ ότι ζώντας μέσα σ το ψυχιατρείο και παρακολουθώντας τους διάφορους τομείς προπαγάνδας διαμόρφωσις χαρακτήρα των μαζών… η φράση «έμφρονες ανθρώπους», μου προκαλεί τον γέλωτα…. δεν μπορεί πλακά κάνεις, έτσι δεν είναι;! Αυτά.

   • ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

    ΑΠ’ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ … ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ..!!!….. .ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…..!!!! .ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΗΝ CIA ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ….!!!! . Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ …….. ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…!!!! . ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ….. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΝ….!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΙ’ ΑΥΤΟ.;;;; . ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ …. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…!!!! . ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.;;;; . ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ , ΠΩΣ ΈΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ…!!! . ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ …!!! ΑΛΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ……. «ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ….. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ….. ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ…!!!!……. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ , ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.;;;; . ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ , ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ…!!!….. ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ …..!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ….!!!!

 2. Δικιγορος says:

  Ενδιαφέρουσα άποψη αλλά όπως λες με τόσους στρατιωτικούς και τον exon να περίμενη σιγά μην γίνει επισοδιο

 3. ΕΞΗΓΗΣΟΥ.... says:

  (Ειλικρινά προσωπικά ελπίδα για αλλαγές δεν βλέπω. Όλοι μένουμε στις μάχες του πληκτρολογίου, ελάχιστοι πλέον συμμετέχουμε στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών (και ας μην κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου από κανέναν), ακόμα λιγότεροι κρατάμε αγωνιστική στάση και αρνούμαστε τις πληρωμές στους απατεώνες που μας οδήγησαν ατομικά και σαν χώρα στον όλεθρο.).
  (Μαθαίνω από πηγή με πρόσβαση στα αρχεία της αρχής εσόδων ότι κατά χιλιάδες τρέχουν τώρα για ρυθμίσεις, λες και θα έχουν αύριο να τις πληρώσουν. Τρέχουν πότε; Την ώρα που ο αγώνας έχει φθάσει στην κορύφωση του και μένει λίγος δρόμος για να τους διαλύσουμε… )

  ΠΩΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΏΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙΣ ΝΑ ΧΆΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ..

  ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ..

  • Jason Bourne says:

   Ακριβώς το ίδιο να ρωτήσω + κάτι ακομα:ενφια δεν πληρωσες?φως νερο τηλέφωνο,ίντερνετ?μας δουλεύεις ρε μεγαλε?οσοι παντως ειναι στην πιο πανω κατηγορία δεν εχουν ουτε ψωμι ,οχι πληκτρολογιο,ίντερνετ και ΚΑΤΟΧΙΚΆ

  • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ says:

   Φίλε δεν χρωστάω σε τράπεζες ούτε σέντς. Όμως τρέχω για τα σπίτια αυτών που τα βγάζουν οι τράπεζες στο σφυρί.

   Εφορία 5.000 ευρώ, για να μου πάρουν το σπίτι θα χρειαστούν καμία δεκαετία. Επίσης φερθηκα έξυπνα. Δεν έτρεξα να νομιμοποιησω τίποτα. Στάση πληρωμών στη ΔΕΗ δεν έχω κάνει, όμως είμαι πρώτος στον αγώνα κατά των τρελών λογαριασμών. Εμένα στην ανώτατη πεχοδρομιακη με ξέρουν και οι πέτρες. Εσυ φαντάζομαι ότι δεν ξέρεις καν τι είναι αυτή έτσι;

   Τέλος πάντων ο καθένας με την πορεία του. Aπλα υποθέτω ότι είσαι καινούργιος εδώ και δεν ξέρεις τι έχουμε κάνει και πως.

   • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

    ΖΑΧΑΡΙΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΕΛΙΤ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΚΙ ΟΠΟΙΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

 4. GLADIATOR says:

  Εάν κάποιος πιστεύει πως ο Ερντογάν διεξάγει δημοψήφισμα 16 Απριλίου ΄΄τυχαία΄΄,την ίδια ημερομηνία της Αναστάσεως του Κυρίου..πλανάται πλάνην οικτράν.

 5. Κωνσταντινος-Αλεξανδρος says:

  -Ο δεύτερος παγκόσμιος Τυφωνιακός πόλεμος μαίνεται στις υπόγειες σήραγγες εδώ και πολύ καιρό.
  Απλά στην επιφάνεια οι άνθρωποι θα βλέπουν καθημερινά τα σύνορα κάποιων χωρών να αλλάζουν σαν σελίδες βιβλίου και δεν θα γνωρίζουν γιατί.
  -Η συμμαχία, Κυπριακής Δημοκρατίας, Ισραήλ, Αιγύπτου και Ελλάδος έχει να κάνει με αυτά τα νέα νέα σύνορα. Δυστυχώς η Συρία θα περάσει υποχρεωτικά στην επιρροή του Κρόνου.
  Αντιθέτως το Ισραήλ θα αναπτυχθεί Δυτικώς και θα έχει σύνορα με την Μέκκα. Η διαχωριστική γραμμή θα είναι η ευθεία Ιερουσαλήμ-Μέκκα. Με όλα τα παράλια της Ερυθράς θάλασσας υπό τον έλεγχο του Ισραήλ.
  Με βάση αυτή την διαχωριστική γραμμή το Ανατολικό κομμάτι θα ανήκει στην κατ’ όνομα μόνο Σ. Αραβία και θα περάσει στον Κρόνο οριστικά, ενώ το δυτικό θα είναι η προέκταση του Ισραήλ και θα ανήκει στον Ιεχωβά.
  Η μισή Τουρκία δυτικά από την νοερή γραμμή Λευκωσίας – Βυζαντίου θα περάσει ξανά στους Έλληνες στους οποίους ανήκει οριστικά από καταβολής κόσμου. Δυστυχώς η Τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κύπρου θα περάσει στον Κρόνο αν δεν θελήσουν να πολεμήσουν οι Κύπριοι.
  Οι Αιγύπτιοι ήδη έχουν τακτοποιήσει την θέση τους και θα ξαναγίνουν πάλι αυτό που ήταν κάποτε. Η φαρέτρα του Αλλάχ. Έτσι την ονομάζουν οι Τζιχαντιστές οι οποίοι αδίκως ονειρεύονται ότι θα την εντάξουν στην κοινοπολιτεία τους μαζί με την Ελλάδα. Κούνια που τους κούναγε.
  Απλά όσα γίνονται στην επιφάνεια, πόλεμοι, επαναστάσεις, πολιτικές ανοίξεις, είναι για να έχουμε κάτι να λέμε.
  Ο πόλεμος αλλού γίνεται. Σιωπηλά……Σςςςςς

 6. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος says:

  O Τουρκος δε θα τολμησει να κανει κινηση μεσα στον Απριλιο?? Μ-Μ-Μα… η ΟΕΑ άλλα μας έλεγε! Το ήξερα απο την αρχη πως ο μονος αξιοπιστος ειναι ο Καζανοβας που λεει για Νοεμβρη…

 7. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Αυτά που λες είναι αυτά που λένε οι Γεροντάδες της Ορθοδοξίας. Στην αρχή θα κάνει πίσω το κεφάλαιο, θα έχουμε πολιτειακή ανωμαλία, πτώχευση και μετά επίθεση των Τούρκων, μάλιστα σε δυο φάσεις. Όλα αυτά θα γίνουν. Τα στρατόπεδα θα διαμορφωθούν όπως περιγράφονται στο άρθρο. Εμείς όμως δεν θα συμμετέχουμε σε κανένα. Θα είμαστε ξέφραγο αμπέλι και για αυτό ο Πατροκοσμάς λέει ότι θα υπάρχει τακτικός στρατός και ρέμπελος στρατός. Αυτό τελικά μπορεί να μας βγει σε καλό, διότι θα μας εμποδίσει να λάβουμε μέρος στο γενικό πόλεμο, αφού, σύμφωνα με τις προφητείες, όποιος λάβει μέρος στο γενικό πόλεμο, θα καταστραφεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα πληρώσουμε για τα λάθη μας και την αμετανοησία μας. Θα πληρώσουμε με άλλο τρόπο, με παίνα και αρρώστιες. Όλοι θα πιουν το ποτήρι της κατάστασης αυτής και όλοι θα πληρώσουν το τίμημα. Αυτό δα έλειπε να πουλόμαστε στο διάβολο και στους αγγέλους του και να μη πληρώσουμε τίμημα. Είναι έτοιμο το κουστούμι για τον καθένα και αυτό ακριβώς μας λένε οι προφητείες

  • Ανώνυμος says:

   ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ «επίθεση των Τούρκων, σε δυο φάσεις» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ? ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΦΑΣΗ, ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ?

 8. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας… όλοι οι μήνες είναι σημαντικοί και αργά η γρήγορα τα γεγονότα τα οποία διακρίνουμε θα σκάσουν. Το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, έχει το αντάλλαγμα του, το δικό του «πολύτιμο», δεν έχω σκοπό να τρέξω για να σώσει κανένας το δικό του δήθεν «πολύτιμο»… ας το χάσει! Ο γράφων είναι κατά φύση Θεοκεντρικός και ανθρωποκεντρικός ως προς την αντίληψη των πραγμάτων. Το θέμα με τους λαθραίους θα έπρεπε να είχε «σκάσει» εδώ και μερικούς μήνες, και όμως σέρνεται… κάτι το κρατάει, το θέμα με το δήθεν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, δεν πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά μέσα στο 2017, για τους λόγους που έχω γράψει επανειλημμένως και όπου επιβεβαιώνομαι πανηγυρικά σε κόντρα πολλών αφιονισμένων… τα νέα οικονομικά μέτρα θα ψηφιστούν, ακόμα και αν χρειαστεί (για το καλό όλων μας), να ξανά βάλλει πολιτική πλάτη η Ν.Δ. όπως το καλοκαίρι του 2015, έτσι και τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα! Το 2017 είναι μια πολύ καλή χρονιά, ώστε να μπουν οι βάσεις για να μας διώξουν από το € (έστω και αν ψηφιστούν τα νέα οικονομικά μέτρα, αμέσως θα έρθουν και άλλα) και να ξηλώνεται έτσι το γερμανικό πουλόβερ… οι Αγγλοσάξονες θα διαλύσουν κάθε οικονομικό οχυρό που έφτιαξαν οι ιουδαιοχάζαροι τα τελευταία 30 χρόνια, χρεισιμοποιώντας τις Η.Π.Α. ως πατσαβούρα μόνο και μόνο εναντίων των αιώνιων εχθρών τους, των Ρώσων. Μέσα σε αυτό το ξήλωμα είναι η Μέρκελ και η διεθνιστική οικονομική ηγεμονία της Γερμανίας που χρησιμοποιεί την Ε.Ε. Η παγκόσμια οικονομική πολιτική των ιουδαιοχάζαρων τραπεζιτών είναι που έχει φέρει τα πάνω κάτω στον αγγλοσαξονικό κόσμο, σε τέτοιο βαθμό όπου οι άλλοτε νικητές του Β΄Π.Π. αγγλοσάξονες βρίσκονται σε δεινή ηγεμονική θέση, είτε από τους άλλοτε νικημένους Γερμανούς στο ευρωπαϊκό θέατρο, είτε από τους άλλοτε ανύπαρκτους τεχνολογικά Κινέζους στο θέατρο του Ειρηνικού, όπου με αυτούς τους 2 προσπαθούν να φτιάξουν την Ν.Τ.Π. κάνοντας στην άκρη τους Αγγλοσάξονες, τους Σλάβους, και τους Ισραηλινούς (όχι τους Ισραηλίτες), και γενικά τα έθνη κράτη. Το Ισραήλ εκ του ασφαλούς θα προσπαθήσει κάτω από σωστές αστρονομικές συζυγίες (δεν αναφέρω χρονολογία) να παρασύρη τις Η.Π.Α. σε ένα γενικευμένο πόλεμο με το Ιράν, αλλά δεν θα τα καταφέρει, έτσι μου είπε ο Ωρίωνας… μιας και ο Τραμπ δεν ελέγχει το Αμερικάνικο κράτος… το Daesh δεν έχει σχέσις με το Ιράν, απεναντίας… Αυτά. Υγ. Δεν έχει σημασία ποιος η πως ξεκινάει κάτι… αλλά ποιος και πως τελειώνει.

 9. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ says:

  OI ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ…… Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ , Η ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ….. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ …..!!!!! .

  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΜΕΡΑ … ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ….!!!!! ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ …….!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ….. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ….. ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ…!!!!

 10. Ανώνυμος says:

  αγωνιστικη σταση αυτη που δεν πληρωνουν?εχεις επιχειρηση?γιατι αν ειχες κ παλευες γιατι παλι ειναι κ σκληρη γιατι τρωνε οικ με παιδια θα εβλεπες καμια φορα πρεπει να πας με το ρεμα κ οταν ερθει η ωρα πηδας.ολοι τον αγωνα τους κανουν φιλε οπως ετσι πιστευεις κ εσυ.ωρα καλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *