ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σώος ο Έλληνας οδηγός του λεωφορείου

· Κατοχικά Νέα

Ολοκληρώθηκε από τα αλβανικά σωστικά συνεργεία η ανάσυρση των νεκρών και των τραυματιών από τα συντρίμμια του ελληνικού λεωφορείου που έπεσε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων στο χωριό Βράτανα μεταξύ Τεπελενίου και Μπαλς.
Επίσημα οι νεκροί ανήλθαν σε 7 και οι τραυματίες σε 20, μεταξύ των οποίων 3 σοβαρά. Τα αλβανικά ΜΜΕ όμως κάνουν λόγο για 10 νεκρούς. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων είχε ξεκινήσει από τα Τίρανα στις 19:00 το βράδυ και ύστερα από δυόμισι ώρες  ταξιδιού, έφθασε στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου Τιράνων – Κακαβιάς μέσα σε ισχυρή καταιγίδα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, εκεί μια νταλίκα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του στενού δρόμου και ο οδηγός του λεωφορείου, προσπάθησε να το ακινητοποίησει.

Το λεωφορείο όμως γλίστρησε, έφυγε από την πορεία του και έπεσε στην χαράδρα. Λίγα λεπτά αργότερα Έλληνες επιχειρηματίες, περνούσαν από το σημείο του δυστυχήματος και έσπευσαν να βοηθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανέσυραν από το λεωφορείο μια νεαρή έγκυο Βορειοηπειρώτισα και έναν νεαρό Αλβανό τραυματίες και οι δύο που με το αυτοκίνητό τους  μετέφεραν στο νοσοκομείο του Μπαλς.
 Η νεαρή ζει και εργάζεται σε καφετέρια στα Γιάννινα και εκμεταλλευόμενη τις εκλογές στην Ελλάδα επισκέφτηκε συγγενείς της στα Τίρανα και χθες το βράδυ επέστρεφε στην ελληνική πόλη. Ο Έλληνας Οδηγός του λεωφορείου, τραυματίσθηκε ελαφρά. Στο λεωφορείο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, όλοι οι άλλοι επιβάτες ήταν Αλβανοί.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Μπαλς και στη συνέχεια οι σοβαρότερα τραυματισμένοι, σε νοσοκομεία των Τιράνων. Η ανάσυρση τραυματιών και νεκρών από την χαράδρα ήταν πολύ δύσκολο έργο, και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

H τέλεια «οικονομική καταιγίδα»

Κατεστραμμένο κτίριο – συμβολική φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νέος απολογισμός στην Κομισουβάχα – 43 νεκροί και ένας επιζών βρέθηκε ζωντανός

Βιομηχανική εγκατάσταση – συμβολική εικόνα διυλιστηρίουΔΙΕΘΝΗ

ΡΩΣΙΑ: Πάνω από 200 drones στην περιοχή Ριαζάν – Φωτιά κοντά σε μεγάλο διυλιστήριο και φόβοι για τα καύσιμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *