Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Στραβωσε για τα καλα ο μικρος…”
  1. αν έχεις μεγαλωσει παιδιά καταλαβαινεις οτι ήρθε η ώρα της αφόδευσης και όχι της παρεξήγησης…

  2. Λοιπόν ναι stranger το ξέρουμε πως στράβωσες κανονικά και με το νόμο !!!

    Χθες λοιπόν, είδα την ταινιία “Unbroken” (όσοι δεν την είδατε, την συστήνω ανεπιφύλακτα), αληθινή ιστορία, εκείνη με τον ολυμπιονίκη αθλητή που πιάστηκε αιχμάλωτος κατά την διάρκεια του Β’ Π.Π. από τους ιάπωνες.

    Βλέποντας την ταινία, συνειδητοποίησα πως ως αιχμάλωτος δεν έχεις πολλές επιλογές. Περιμένεις την στιγμή ή που θα τελειώσει η αιχμαλωσία σου ή έχεις τα κότσια και δραπευτεύεις από το στρατόπεδο αιχμαλωσίας αλλά βέβαια, πρέπει να είσαι πολύ καλά δικτυωμένος και οργανωμένος για να μην ξανασυλληφθείς και με νέες δυνάμεις να πολεμήσεις εκ νέου τον εχθρό.

    Τι θέλω να πω με αυτό. Πως είμαστε Αιχμάλωτοι ενός Οικονομικού Πολέμου !!! Και δικαιωματικά στραβώνουμε όταν το σχέδιο απόδρασης δεν πετυχαίνει !!! Εντός ολίγων ημερών θα ψηφιστεί και το τρίτο και πιο φαρμακερό μνημόνιο !!! Ε! και ? Θα φάμε ακόμα περισσότερο οικονομικό ξύλο !!! Αντέχουμε ?!?!? ΝΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ !!!

    Καθίστε και σκεφτείτε … και δειτε ταινίες με στρατόπεδα αιχμαλώτων να δείτε τι ξύλο τρώνε … τέτοιο ξύλο έφαγε και κάποιος επί 17 ώρες και το πρόσωπό του ήταν γεμάτο “μελανιές” και γκριμάτστες που δικαιολογημένα κάποτε o stranger έγραψε πως χρειάζεται βοήθεια ο άνθρωπος !!!

    ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ … τότε στο τέλος θα πεις: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑ !!!

    Διότι αν το καλοσκεφτείτε … η Ζωή είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές δοκιμασίες αλλά και με πολλά bonus !!! Και ως Παλιά Ψυχή .. που και που μου αρέσει να κατεβαίνω και να παίζω αλλά ΚΑΙ να παρατηρώ πως παίζουν οι άλλοι και το σκεπτικό του παιχνιδιού τους …

    1. γερο εργο με ωμη πραγματικοτητα ισως αν ρωτουσαμε τους δικους μας παλιους θα μας λεγανε οτι περασανε ετσι και χειροτερα μονο με δυναμη το μυαλο του ελευθερου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek