Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:49 - 07/12/2011

ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ: ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ “ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατεύματα που υπάγονται στο υπουργείο Εσωτερικών αναπτύσσονται στους δρόμους της Μόσχας, μετά τις χθεσινοβραδινές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την καταγγελθείσα νοθεία στις βουλευτικές εκλογές.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για….
φορτηγά που μεταφέρουν στρατεύματα στην κεντρική Μόσχα. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι μοναδικός στόχος είναι να ενισχύσουν την «ασφάλεια των πολιτών», ενώ εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι «οι πράξεις όσων πραγματοποιούν διαδηλώσεις χωρίς άδεια πρέπει να σταματήσουν».

Εν τω μεταξύ, μετά τις σημαντικές απώλειες που υπέστη το κόμμα του στις εκλογές της Κυριακής και τις διαδηλώσεις, ο Πούτιν αναγνώρισε ότι η ρωσική κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει αλλαγές μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.

«Θα υπάρξει ασφαλώς σημαντική ανανέωση του προσωπικού στην κυβέρνηση», δήλωσε ο Πούτιν ενώπιον μελών του κόμματός του, Ενωμένη Ρωσία. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα προσαρμοστεί στο αίτημα της κοινωνίας για εκσυγχρονισμό.

Τουλάχιστον 300 διαδηλωτές συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Μόσχα, στη διάρκεια των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας για το αποτέλεσμα των εκλογών, μετά τις διαπιστώσεις για νοθεία από παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Περίπου 100 άτομα συνελήφθησαν και στην Αγία Πετρούπολη.

«Κάτω ο Πούτιν», «Επανάσταση», «Η Ρωσία χωρίς τον Πούτιν» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι διαδηλωτές. Ανταποκριτές αναφέρουν ότι επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης στη ρωσική πρωτεύουσα εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως ανακοίνωσαν οι διεθνείς παρατηρητές, οι βουλευτικές εκλογές στη Ρωσία σημαδεύτηκαν από νοθεία που ευνόησε το κυβερνών κόμμα του πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν. Ανέφεραν επίσης ότι η προεκλογική εκστρατεία χαρακτηρίστηκε από «περιορισμένο ανταγωνισμό και έλλειψη δικαιοσύνης».

Η καταμέτρηση των ψήφων «χαρακτηρίστηκε από συχνές διαδικαστικές παραβάσεις και περιστατικά χειραγώγησης, μεταξύ των οποίων σοβαρές ενδείξεις πολλαπλών ψήφων ανά άτομο», επεσήμαναν οι παρατηρητές στην προκαταρκτική τους έκθεση.

Νοθεία κατήγγειλαν και κόμματα της αντιπολίτευσης. Το Κομμουνιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αμφισβητώντας το «απολύτως μη νόμιμο» αποτέλεσμα.

Με σχεδόν όλες τις ψήφους καταμετρημένες, το κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Πούτιν απέσπασε το 49,5% των ψήφων, εξασφαλίζοντας τις 238 από τις 450 έδρες της Δούμας, 77 λιγότερες από τις προηγούμενες εκλογές.

O πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ επέμεινε ότι οι εκλογές ήταν ελεύθερες και δημοκρατικές, ωστόσο η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, εξέφρασε «σοβαρές ανησυχίες» για τη διεξαγωγή των εκλογών. ΠΗΓΗ.

Εντάξει, αφού το λέει και η Χίλαρυ, είμαστε σίγουροι πως…έγινε νοθεία!

Όπως βλέπουμε, τα ενεργούμενα της Νέας Τάξης προσπαθούν να χτυπήσουν έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς τους, τον Πούτιν και την ισχυρή Ρωσία, που από ανδρείκελο του ΔΝΤ (επί Γέλτσιν), κατάφερε να ξαναγίνει υπερδύναμη και να απειλεί τους Αμερικανοεβραίους!

Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως, σε μια χώρα εκατοντάδων εκατομμυρίων κατοίκων, τα δυτικά (εβραικά) Μμε υπερπροβάλουν τις διαμαρτυρίες μερικών χιλιάδων, λες κι αυτοί αντιπροσωπεύουν τον ρωσικό λαό!

Εκείνος, “μίλησε” στις Εκλογές κι έδωσε σχεδόν 50% στο κόμμα του Πούτιν, αφήνοντας δεύτερους τους Κομμουνιστές με 30 μονάδες διαφορά!

Τα ίδια έκαναν κάποτε και στην Ουκρανία για να ανατρέψουν τον Γιουσένκο, που δεν άρεσε στους Αμερικάνους: Ξεχνάνε όμως, πως στη Ρωσία…δεν αστειεύονται!

Έτσι, θα χρησιμοποιηθεί και ο Στρατός και οποιοδήποτε άλλο μέσο χρειάστεί για να διασφαλιστεί η τάξη και η ασφάλεια της χώρας από πρακτορίσκους του Σόρος και ροζουλί “επαναστάτες”!

Το έχουμε ξαναπεί: Μακάρι κι εμείς να είχαμε έναν “φασίστα” σαν τον Πούτιν και θα είχε ξεβρωμίσει η Ελλάδα!

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*