Διαφημίσεις

Συνήθως ο άνθρωπος είναι πανεύκολος στην διαχείριση του προτού αρχίσει να σκέφτεται τι του συμβαίνει και να επαναστατήσει.

Στην Δανία μια χώρα όπου η Νέα Ταξη έχει μπει ολοκληρωτικά σε όλες τις πτυχές τις κοινωνίας και σύντομα θα είναι μια από τις πρώτες χώρες που θα απαγορεύσουν τα μετρητά συνέβη το απρόοπτο…εκαψαν τα αυτοκίνητα της εφορίας. Ο σημερινος ευρωπαίος κατακλέβετε από την κυβέρνηση του προσφέροντας τον μόχθο του στους τραπεζίτες… Όποια και αν είναι η αδικία, η διαφθορά, η κατάχρηση εξουσίας, η χειραγώγηση, η απόλυτη κλοπή των περιουσιών των εργατικών πολιτών, ο νοητικός ελέγχος από τις κυβερνήσεις για λογαριασμό των εντολοδόχων τραπεζιτών και της ελίτ…η εφορία ενός 40-50% είναι η μεγαλύτερη αποδεκτή απάτη που συμβαίνει.

Οι πολιτικοί δεν έγιναν μέλος της βουλής με σκοπό την προστασία της δημοκρατίας και των νομων σε μια χώρα… αλλά πάντα αντιπροσώπευαν τις εταιρείες σε μια χώρα και αργότερα τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια στις αγορές. Σύμφωνα μ’ αυτά τα δεδομένα εκτελούν τις διαταγές υπό την ηγεσία των τραπεζιτών και των μυστικών ομάδων και οικογενειών στις χώρες.

Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι πρωτοφανές. Ο άνθρωπος φιμώνετε καθημερινά.… το νέο φίμωτρο εκτός από την συστηματική απαγόρευση των ελευθεριών του είναι ο φόρος που μας επιβάλουν… τα χρήματά των πολιτών τα έχουν βάλει μάτι αυτοί που πηγαίνεις να τους δώσεις τα λεφτά σου να στα προσέχουν.

Στην Δανία όπως βλέπετε στην εικόνα η πληρωμή της φορολογίας αρχισε να ενοχλεί κάποιους συνειδητοποιημένους πολίτες. Πρέπει να αρχίσουμε να κατανοούμε ένα πράγμα.… η προοδευτική Δύση… οι φίλοι και εταίροι μας… ξεκίνησαν απο παλιά με την εμφάνιση των κεντρικών τραπεζιτών, να φορολογούν τους πολίτες και να καρπώνονται τον μόχθο τους.

Με την ίδρυσή των Κεντρικών τραπεζών ξεκίνησε η μεγάλη ληστεία.… η Federal Reserve (Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ / FED) σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε το 1913. Από τότε ξεκίνησε το μεγάλο κακό.…ο φαύλος κύκλος του χρέους με το πιπίλισμα του πλούτου στις ΗΠΑ και της μεταφοράς των χρημάτων από τους εργαζομένους στους σούπερ-πλούσιους και τους διεθνείς τραπεζίτες. Αυτό το μεγάλο τέχνασμα είναι προφανώς δική τους εφεύρεση…

Στην Δανία φαίνεται ότι κάποιοι βαρέθηκαν να δίνουν στους νταβατζηδες το ψωμί τους.

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Στην Δανία έκαψαν τα αυτοκίνητα της εφορίας”
  1. εμ εσείς …. κλέψατε τον τόπο όλο εσεις
    Οι εφοριακοί σας φταίνε τωρα?
    δε λεω οι παλιοι τα εχουν πάρει χοντρά …εμείς οι νέοι ΠΟΤΕ
    Αγρότες με 800.000, με 1 με 1.5 εκατομ στις τράπεζες
    Πλαστά τιμολόγια, εικονικά τιμολόγια …… τεράστιος αριθμός
    υδραυλικοι, μηχανικοί, μπογιατζήδες, γιατροί, έμποροι, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, επιπλοποιοί, δικηγόροι, εργολάβοι…..
    ΕΣΠΑ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΦΠΑ, ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΠΛΑΣΤΑ,ΠΛΑΣΤΑ,ΠΛΑΣΤΑ
    ΟΛΟΙ ΚΛΕΨΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ……..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ “ΚΟΡΟΪΔΑ”
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    Μ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΥΨΗ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ
    ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007 -2013
    ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ “ΔΩΡΑΚΙΑ” ΑΠΟ
    “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ” ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ?
    ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!
    ΚΟΠΡΟΛΑΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=VjLrLt5LOLs

    1. Δηλαδη κυριε αγνε ασπιλε και αμολυντε χαρτοκατσαριδα μου ο λαος φταιει που φτασαμε εδω που φτασαμε και οι αγιες κυβερνησεις μας δεν ειχαν καμμια ευθυνη.Περι ανικανοτητας ελεγχων και εφαρμογης των νομων καμμια κουβεντα?Μην ξεχνας οτι το κρατος εχει την ευθυνη και της ψηφισης και της εφαρμογης αλλα και της τιμωριας.Ο σκατολαος λοιπον εκλεβε βασει νομων που το σκατοκρατος ειχε ψηφισει για να πετυχουν οι σκατοκυβερνωντες τα σκατοσχεδια τους.ΕΤΣΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ..

      1. Λάθος
        Ο λαός έκλεβε χωρις νόμο
        Μαζί τα φάγαμε
        αλλα φάγαμε πολύ λιγότερα αλλα φάγαμε καλά
        διάλεξε λίγο Δημοκρατία ή απόλυτη Δημοκρατία

        Ναι μεγάλε είμαι αγνός κι άσπιλος κι αμόλυντος όπως ίσως να ήσουν κι εσύ αλλα και χιλιάδες άλλοι Έλληνες
        Αν δε δεχθούμε κι αυτό τότε δεν έχει νόημα τίποτα σ αυτή την κωλοκοινωνία
        Συμφωνώ οτι πήξαμε στα σκατά …. Δεν είναι ευθύνη μόνο του λαού αλλα και είναι μόνο του λαού αν το πάρεις απόλυτα
        Ψάχνουμε για άλλοθι στο λαό?
        Όλα είναι σχετικά
        Το οτι δεν μπήκαν ακόμα φυλακή αυτοί που έπρεπε….πχ Σημίτης, Τσουκάτος κλπ σημαίνει πολλά
        Ένα που μου έρχεται στο μυαλό οτι ανεχόμαστε τη λαμογιά γιατί έχουμε ενοχές
        Πίστεψέ με φιλαράκι το χρήμα που έβγαλε ένα τεράστιο μέρος του λαου δε στηρίχθηκε σε νόμους
        Δεν σου λέω ψέματα….την εμπειρία μου καταθέτω
        ΑΝΩΜΑΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ

      2. Να συμπληρώσω ότι για να κλέψει ο λαός το κράτος αυτό γινόταν (και γίνεται ακόμα) γιατί ο κύριος χαρτογιακάς που είναι “αμόλυντος” μαζί με όλο το σκυλολόι των συναδέλφων του ΔΕΝ έκαναν καλά την δουλειά τους (ή μάλλον καλά την έκαναν αλλά για πάρτη τους) και ΖΗΤΟΥΣΑΝ και έπαιρναν χρήματα παράνομα για να πλουτίζουν οι ίδιοι και όχι γιατί έκλεβαν οι πολίτες!!!!

        Αν αυτά τα λαμόγια οι εφοριακοί ΔΕΝ τα έπαιρναν ΔΕΝ θα μπορούσε ο λαός να κλέψει!!!!! Φυσικά και οι πολιτικοί έκαναν τα στραβά μάτια, αφ’ ενός για να μην κάνουν απεργίες οι εφοριακοί (θυμάστε να έκαναν ποτέ σοβαρή απεργία οι εφοριακοί;;;; μπορούσαν με απεργίες να ρίξουν κυβερνήσεις) και αφ’ εταίρου γιατί έφτανε και σε αυτούς το “λαδάκι” ψηφίζοντας “κατάλληλους νόμους” για να έχουν τη δυνατότητα τα λαμόγια να πλουτίζουν ξεζουμίζοντας τους πολίτες!!!!!

        “Αμόλυντε” χαρτογιακά, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗΣ να αμφισβητήσεις αυτά που λέω. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τί σημαίνει εφοριακός και τί περιουσίες έχουν οι οικογένειες των εφοριακών!

        1. μεγάλε μόνος μου το ειπα για παλιους συναδελφους μου……..
          σχεδον ολοι
          Πλούτησαν τα καριόλια
          κάνεις ομως ενα τεραστιο λαθος
          ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ
          Ή ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
          ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ
          ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ
          αλλα έχεις βλεπω τυφλή εμπάθεια δεν μενεις στην ουσια αλλα λειτουργεις οπαδικά …. οπως οι περισσοτεροι

          Ο εφοριακός πρεπει να κανει σωστα τη δουλειά του να χρεωσει αυτους που αποδεδιγνενα έκλεψαν ωστε να εχουν τα παιδια σου μελλον
          (που δεν το βλεπω)
          ο κοσμος αν θελει να πυρπολισει κατι …..να βαλει φωτια στα μπατζακια του
          ετσι?….δε μας φταινε ολο οι αλλοι…..

        2. Δηλαδή ποιός τα έπαιρνε και δεν έκοβε τα πρόστιμα ή δεν χρέωνε όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έπρεπε να πληρώσει ο καθένας;;;; Ο κάθε πολίτης ή ο εφοριακός;;;;; Και όταν το κράτος κλέβει τον πολίτη και ο πολίτης θα προσπαθήσει να αμυνθεί κλέβοντας το κράτος!!!

          Μόνος σου λές ότι τα έπαιρναν οι συνάδλφοί σου! Εσύ μπορεί να μην τα έπαιρνες αλλά τα έπαιρναν οι συνάδελφοί σου! Αν ΔΕΝ τα έπαιρναν τότε το κράτος θα εισέπραττε αυτά που έπρεπε! Και αν οι πολιτικοί ΔΕΝ τα έπαιρναν για να καλύπτουν τις κλεψιές και τις ρεμούλες των “δικών” τους, μέσω πάλι των εφοριακών που κρατούσαν στο χέρι για τις δικές τους ρεμούλες, το κράτος θα εισέπραττε πάλι τους φόρους.

          Και φυσικά παραλείπεις να πεις ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι (ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα) που είναι και οι περισσότεροι φορολογούμενοι ΔΕΝ μπορούν να κλέψουν! Κλέβουν όσοι έχουν επιχειρήσεις και μάλιστα όχι μαγαζάκια και βιοτεχνιούλες αλλά οι Μεγαλοκαρχαρίες. Αυτοί βγάζουν τα μαύρα Δις στις Ελβετίες και στα εξωτικά νησάκια!!!

          Άρα μην τα βάζεις με τον λαό αλλά με τις κυβερνήσεις που μέχρι τώρα καταδυνάστευσαν αυτόν τον τόπο (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και με τα λαμόγια τους πολιτικούς Σαμαροβενιζέλους και Γιωργάκηδες και τις “πλάτες” τους, τους MEGAλοκαρχαρίες και λοιπά σαρκοβόρα που χρόνια τώρα ρουφούν το αίμα του λαού (μαζί με τους συναδέλφους)!!!

        3. κύριοι
          Τελικά χρειαζόμαστε αμολυντους εφοριακούς για να μην κλεβουμε το κράτος?
          Τροχονόμους για να μην περνάμε με κόκκινο?
          Πολεοδομίες για να μη φτιάχνουμε αυθαίρετα?
          τι συμβαίνει?

        4. Έλα ντε! Καλύτερα να τους καταργήσουμε!
          Μήπως Χρειαζόμαστε γιατρούς για να μην αρρωσταίνουμε;
          Δασκάλους για να διαβάζουμε;
          Αστυνομικούς για να μην εγκληματούμε;
          Πολιτικούς για να κυβερνηθούμε;;;
          Ας τα καταργήσουμε όλα!!!

          Φίλε μου πλάκα κάνω, γιατί όπως το έθεσες ΟΛΟΙ είμαστε κλέφτες, και απατεώνες και κακοί οδηγοί!!! Αυτό όμως δεν αληθεύει!

          Αν π.χ. κλέβουν 1000 μεγαλοκαρχαρίες (τόσες είναι οι οικογένειες που μας ρουφάνε το αίμα) ζημιώνονται ΟΛΟΙ οι Έλληνες! Γι’ αυτούς χρειάζονται οι εφοριακοί να είναι τίμιοι!! Αν ένας εργοδότης ΔΕΝ πληρώνει στο ταμείο και την εφορία τις εισφορές για 100 υπαλλήλους που έχει ΔΕΝ κλέβουν οι 100, αλλά ο ΕΝΑΣ για τον οποίο φυσικά χρειαζόμαστε τον τίμιο εφοριακό! Όπως χρειαζόμαστε και τους τροχονόμους για να μας προστατέψουν από τους λίγους κακούς οδηγούς που περνάνε με κόκκινο και τις πολεοδομίες για να μας προστατέψουν από τους λίγους (χμμμμ) κατασκευαστές που παρανομούν χάρη του κέρδους και χτίζουν σπίτια που μπορεί να γκρεμιστούν και να μας πλακώσουν κάποια στιγμή!

          Είναι αδύνατον στην κοινωνία που ζούμε να συμβιώσουμε χωρίς ΤΙΜΙΟΥΣ πολιτικούς που θα εκπονούν ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ νόμους και χωρίς τίμιους εφαρμοστές αυτών των νόμων!

          Μπορεί να κάνω λάθος αλλά χωρίς όλα αυτά θα πρέπει να ζήσουμε σε μια κοινωνία αναρχικών (με την σωστή έννοια και όχι την έννοια των μπαχαλάκηδων και των γνωστών αγνώστων), ανθρώπων δηλαδή τόσο τιμίων και σωστών που οι “Αρχές” θα τους είναι άχρηστες. Αμ δε…

          Α.. και μην σου διαφεύγει ότι όλοι εμείς που προσπαθούμε να δώσουμε όσο μπορούμε λιγότερα στο κράτος και κάνοντας μικροαπατεωνιές φοροδιαφεύγουμε, είναι γιατί οι κυβερνώντες μας κλέβουν χρόνια τώρα πολύ χοντρά αυξάνοντας τους προσωπικούς λογαριασμούς τους. Είναι όπως με το ΜΕΤΡΟ. Όσο ήταν (παλιά ο Ηλεκτρικός) βρόμικο και τρισάθλιο το βρομίζαμε ακόμα κι εμείς ακόμα περισσότερο,ενώ από τότε που είναι φροντισμένο, καινούριο και καθαρό το σεβόμαστε!!!

    2. Προς 23.19 Κανεις ένα βασικο λαθος…αυτοι που κλέβανε και ακομα κλέβουνε είναι ένα μικρο μερος του λαου. μην παίζεις τον Παγκαλο και μην σκορπάς τον διαχωρισμο μεταξυ μας. Αν εισαι σωστος στην δουλεια σου και τίμιος μπραβο σου! τα λεφτα δεν εκαναν κανενα πλουσιο…πλούσιος είναι αυτος που ξερει να μοιράζεται με τους αλλους. Διαβασε τον Ζορμπα του Καζαντζάκη…έχουμε ελαττώματά σαν λαος συμφωνω… αλλα εχουμε και πολλα προτερήματα..μονο που δεν τα γνωρίζουμε

      Προς 11.16..σωστα τα λες ενας τίμιος φορος δεν μπορει να είναι 30 ή 50% αλλα 10-15% για ολους μας.
      Και ολοι μας πρεπει να πληρώνουμε συμφωνα με το εισόδημά μας…αυτος που δεν πληρωνει αλλλα κλέβει το κρατος στην στρούγκας για να μαθει….
      ΚΟΡΑΞ

      1. ΚΟΡΑΞ
        συμφωνω τοσο πολυ μαζί σου
        ναι δεν τα γνωριζουμε τα προτερήματά μας ….. διαφωνω για το ποσοστό των λαμογιών ….. αυτό απο προσωπικά στατιστικά.. ..μακάρι να κάνω λάθος
        και ποιος ειμ εγω που θα σκορπισω τον διαχωρισμό…..ειμαστε τοσο πολυ δεμενοι μεταξυ μας
        εχουμε ολοι ενα κοινό
        τη βλακεία
        οχι κακία
        τη βλακεία
        δεν μπορω να βλεπω ακομα αμετανοητους Έλληνες ….. πότε θα φτασει η ωρα να ψαξουμε τα προτερηματά μας? και…….
        δεν γραφω για τα οικονομικά προβληματα της χωρας μας

      2. Γιωργο
        Δεν μπορει να διαφωνησει κανεις
        σ αυτα που γραφεις
        Ωστοσο η έννομη και Δημοκρατικη συμπεριφορα των πολιτων μπορει να καταργησει τη διαφθορα στο Δημοσιο
        Ουτοπικο ναι…..αλλα μ αυτο προσπαθω να πω πως…..
        ουδεις αναμαρτητος.
        Η πλαγια οδος ειναι εξω απ το κοινο καλο

  2. και συμπληρώνω τον φίλο 12 Ιουνίου 2015 at 08:06, πότε η φορολογία αυτού του τόπου ήταν δίκαιη για να μην “κλέβουνε” οι πολίτες (όποιοι μπορούσανε – γιατί οι μισθωτοί και οι συνατξιούχοι στην πλειοψηφία τους δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα).
    Η τελευταία δίκαιη φορολογία ήταν στην εποχή του Μ Αλέξανδρου ήτοι 10% από το ετήσιο εισόδημά σου. Ούτε πάνω ούτε κάτω.

    1. καλα εσυ το ψωφισες και βρωμισε
      35 χρονια ο λαος ηθελε Τσοχατζοπουλο
      Τσουκατο
      Καραμάν αλί
      Σημιτη
      Οικογενειες μητσοτακη παπανδρεου
      μπάλα
      σκυλαδικα
      ψευτομαγκιά και φραπεδια
      ο αθωος λαος δε θα βαλει μυαλο ποτε
      οχι για να γινει ευρωπαιος
      δολοφονοι ειναι ολοι τους
      αλλα να βαλει μυαλο να γινει Έλληνας
      συνεχιστε λοιπον τη μαλακία

  3. Μα πόσο δύσκολο επιτέλους είναι να ξεχωρίσετε την ενεργητική από την παθητική φωνή; Παθητική με “αι” ενεργητική με “ε”! Όσο σωστό ή έγκυρο (ή όχι) και αν είναι αυτό που γράφετε, αν δεν γνωρίζετε ορθογραφία δημοτικού, δεν είναι δυνατό να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά…

    1. Την περίπτωση να μην είμαστε ορθογράφοι γιατί δεν την σκέπτεστε. Εμείς έχουμε δηλώσει παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε, όχι για τα πτυχία μας. Ορθά μας διορθώνετε αλλά πιστεύω ότι σημασία έχει αυτά που γράφουμε – κυρίως – και όχι το πως τα γράφουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *