ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σκότωσαν τον Νο2 της Αλ Κάιντα

· Κατοχικά Νέα

Τα «χτυπήματα» των ΗΠΑ κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης συνεχίζονται με το θάνατο του δεύτερου στην ιεραρχία της, Ατίγια αμπντ αλ-Ραχμάν.
Ο Ραχμάν σκοτώθηκε…
στις 22 Αυγούστου στο Πακιστάν, δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμος αξιωματούχος των ΗΠΑ, χωρίς να πει πως πέθανε ο Νο2 της Αλ Κάιντα.

Ο θάνατος αυτός, σε σύντομο διάστημα μετά τη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν το Μάιο, είναι ένα μεγάλο χτύπημα στην εξτρεμιστική οργάνωση, δήλωσε ο αξιωματούχος των ΗΠΑ.


“Ο θάνατος του Ατίγια είναι μια τεράστια απώλεια για την Αλ Κάιντα, επειδή ο Άιμαν αλ-Ζαουάχρι στηριζόταν πολύ σε εκείνον προκειμένου να τον βοηθήσει να καθοδηγήσει και να διευθύνει την οργάνωση, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν”, δήλωσε ο αξιωματούχος.


Ο Ζαουάχρι αντικατέστησε τον μπιν Λάντεν στην ηγεσία της Αλ Κάιντα όταν ο μπιν Λάντεν σκοτώθηκε, επίσης στο Πακιστάν.


“Η ανακάλυψη υλικού από το συγκρότημα κατοικιών του Μπιν Λάντεν έδειξε σαφώς πως ο Ατίγια ήταν βαθιά αναμεμιγμένος στη διεύθυνση των επιχειρήσεων της Αλ Κάιντα ακόμη και πριν από την επιδρομή. Είχε πολλαπλές ευθύνες στην οργάνωση και θα είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί”, δήλωσε ο αξιωματούχος των ΗΠΑ.


πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φυτικό γεύμα, φωτογραφία αρχείου. Δεν απεικονίζει προϊόν Perfecta ή τρισδιάστατη εκτύπωση.ΔΙΕΘΝΗ

3D-εκτυπωμένο «κρέας» και «ψάρι» μπήκαν στα αμερικανικά ράφια: Τι κρύβει η συσκευασία και τι ισχύει πραγματικά

Πλήθος σε διαδήλωση στην Αθήνα, φωτογραφία αρχείου. Δεν είναι λήψη από τις συγκεντρώσεις 21 Οκτωβρίου 2026.ΔΙΕΘΝΗ

Έρχονται ταραχές στην Αθήνα; Οι πορείες, οι 25 προσαγωγές και η αλήθεια πίσω από τη φήμη για αφίξεις από την Ιταλία

Αεροσκάφος Eurowings Airbus A330, φωτογραφία αρχείου – όχι το Airbus A321 της πτήσης EW9631ΔΙΕΘΝΗ

Πτήση Ρόδος–Ντίσελντορφ με 212 επιβάτες: Πολλοί εμφάνισαν αδιαθεσία – Τρεις στο νοσοκομείο, ανεπιβεβαίωτος ο νοροϊός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *