Διαφημίσεις

Τρία άτομα σκοτώθηκαν και περισσότερα από 20 τραυματίστηκαν όταν σεισμός 6,4 βαθμών έπληξε τμήμα της δυτικής επαρχίας Σιντζιάνγκ τα ξημερώματα της Παρασκευής (03/07/2015, ώρα Ελλάδας), όπως δήλωσαν Κινέζοι αξιωματούχοι.

Ο σεισμός έγινε στην άκρη της ερήμου Τακλιμακάν, 164 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Χοτάν και 131 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σάτσε (ή Γιαρκάντ, στη τοπική διάλεκτο).

Ένας παρόμοιας ισχύος σεισμός τον Αύγουστο του 2014 στο Γιουνάν (κοντά στα σύνορα με το Λάος) άφησε πίσω του 600 νεκρούς.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Κίνα: 3 νεκροί”
  1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΙ.

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ..

    ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ

    ΄΄Έκτακτο..Μεγάλος σεισμός το Τόκυο..8,5r΄΄ ΣΤΙΣ 30 Μαΐου 2015

    http://katohika.gr/2015/05/%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%8C%CE%BA%CF%85%CE%BF-85r/.html

    ΄΄ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟ,
    ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ
    [drone>1-2-3-4-5-6-7-8-9]Japan/China/SouthChinaSea/India/Iran/Azerbaijan/Armenia/Turkey/ΕΛΛΑΣ/
    WAIT REDESCRIPTION Be SAFE
    ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ Japan drone>1-2-3-4-5-6-7>Sentai WAIT REDESCRIPTION
    (ΑΝΕΜΕΝΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΗΝΥΜΑ)
    ΚΑΙ,
    China drone>1-2-3-4-5-6-7>Beijing/Yellow River/Xian/Lanzhou/Yinchuan/Yulin/Xinjiang Taklamakan Desert/Hotan
    WAIT REDESCRIPTION (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝΕΜΕΝΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΗΝΥΜΑ)
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ΄΄

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ,

    -ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Solar Impulse 2 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ 76 ωρών ατομικής πτήσης
    ΑΠΟ 30/05/2015

    -ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ

    -ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΙΝΑΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΠΛΟΙΟ ΜΕ 458 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑΝΓΚΤΣΕ ΜΟΝΟΝ 14 ΒΓΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

    -ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ (38οΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΝΩ/ΚΑΤΩ)
    ΤΗΝ 09/06/2015 ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3R ΚΑΙ 5ΧΛΜ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΙΚΟ 38.65 N – 23.40 E ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ (Π.Χ. ΕΠΙΒΟΛΗ CAPITAL CONTROLS)

    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΚΑΘΩΣ Η ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΄΄ΑΚΟΥΕΙ΄΄ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ PSI ΤΟΥ 2012 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ (ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ).
    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΓΙΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΛΘΕ ΣΕ 3,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΑΜΟΥΡΑΙ.
    ΗΤΟΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΄΄SAMURAI΄΄ MIZUHO ΕΞ ΙΑΠΩΝΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΄΄SAMURAI΄΄ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *