Διαφημίσεις

Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του ενώ έδινε μάχη για τον περιορισμό μίας εκ των 18 πυρκαγιών που μαίνονται στην Καλιφόρνια, την οποία οι αρχές έχουν κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

[sc:stranger]

Τουλάχιστον 8.000 πυροσβέστες έχουν αναπτυχθεί στο σύνολο της Πολιτείας, διευκρίνισε η Εθνοφρουρά της Καλιφόρνιας που απηύθυνε έκκληση για την αποστολή ενισχύσεων.

«Η δριμεία ξηρασία και οι ακραίες καιρικές συνθήκες έχουν σχεδόν μετατρέψει την Πολιτεία σε πυριτιδαποθήκη», σχολίασε ο κυβερνήτης Έντμουντ Μπράουν.

Οι πυρκαγιές αποτελούν συχνό φαινόμενο στην Καλιφόρνια ωστόσο η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό καθώς η Πολιτεία μαστίζεται από την ξηρασία εδώ και τέσσερα έτη.

Στο πλαίσιο αυτό οι αρχές επέβαλαν περιορισμούς στην κατανάλωση νερού τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε τα μέτρα αυτά έχουν ενισχυθεί.
hellasforce.com/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Πύρινος εφιάλτης στην Καλιφόρνια – Σε εξέλιξη 18 μέτωπα”
  1. 18 ΜΕΤΩΠΑ, 8000 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ….. (18, 8…..), ΚΑΤΙ 7 ΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ….

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!!!!!

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *