Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:44 - 19/05/2011

Παραιτήθηκε από το ΔΝΤ ο Στρος Καν

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 07:10 το πρωί έστειλε επιστολή με την οποία παραιτείται από την θέση του στο ΔΝΤ. Όλη η ανακοίνωση του Ντομινικ Στρος Καν. Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του που εστάλει στο ΔΝΤ σήμερα το πρωί. Η ανακοίνωση του ΔΝΤ αναφέρει τα εξής:

Ο κ. Ντομινίκ Στρος-Καν ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, με άμεση ισχύ. Ο κ. Στρος-Καν έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη επιστολή παραίτησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο:


“Με απέραντη θλίψη αναγκάζομαι σήμερα να υποβάλω στο Διοικητικό Συμβούλιο την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ.


Αυτήν τη στιγμή η σκέψη μου είναι πρώτα στη σύζυγό μου, την οποία αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου.


Η σκέψη μου είναι επίσης στους συναδέλφους μου στο ΔΝΤ. Μαζί επιτύχαμε τόσα πολλά τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια.


Σε όλους, θέλω να πω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς σε βάρος μου.


Θέλω να προστατεύσω αυτόν το θεσμό τον οποίο υπηρέτησα με τιμή και αφοσίωση και ιδιαιτέρως, θέλω να αφιερώσω όλη τη δύναμή μου, όλο το χρόνο μου και όλη την ενέργειά μου στο ν΄αποδείξω την αθωότητά μου”.


Ο Στρος-Καν ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ το Νοέμβριο του 2007 για μια πενταετή θητεία.


Στην ανακοίνωση του αναφέρει πως δεν θέλει να προσβάλει το ΔΝΤ παραμένοντας στην θέση του και ότι θέλει έτσι να προστάψει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά πάνω από όλα τον ίδιο και την γυναίκα του.


“Δεν θα εγκαταλείψω τις ΗΠΑ για την Γαλλία”, δήλωσε από τις φυλακές


Ο προφυλακισμένος για τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού μιας 32χρονης γυναίκας, που εργαζόταν ως καμαριέρα σε μεγάλο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, στην προσπάθειά του να πείσει το Δικαστήριο να κάνει αποδεκτή την αίτηση αποφυλάκισης με καταβολή εγγύησης 1.000.000 δολαρίων, δεσμεύθηκε να μην εγκαταλείψει τις ΗΠΑ για τη Γαλλία, όσο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται υπό δικαστική παρακολούθηση.


Το στοιχείο αυτό που περιλαμβάνεται στο νέο αίτημα αποφυλάκισης με εγγύηση, που κατέθεσαν οι δικηγόροι του την Τετάρτη και θα εξεταστεί σήμερα Πέμπτη, αποκαλύπτουν με δημοσίευμά τους οι New York Times.


Οι δικηγόροι του Στρός Καν, έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του προβεβλημένου πελάτη τους, με καταβολή εγγύησης 1.000.000 δολαρίων. Στην ίδια αίτηση, όπως αποκαλύφθηκε την Τετάρτη από δικαστικά έγγραφα, προτείνεται ο κατ’οίκον περιορισμός αλλά και η 24ωρη ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω κλειστού κυκλώματος, του Στρος Καν.


Όπως ενημέρωσε αξιωματούχος από το Γραφείο της Εισαγγελίας της Περιοχής του Μανχάταν, η ακρόαση για το νέο αίτημα αποφυλάκισης με την καταβολή εγγύησης από τους συνηγόρους του Γάλλου επικεφαλής του ΔΝΤ, θα διεξαχθεί σήμερα.


Εν τω μεταξύ οι αρχές στη φυλακή Ράϊκερς όπου κρατείται ο Ντομινίκ Στρος Καν έχουν λάβει όλα τα μέτρα για την προστασία του έγκλειστου, συμπεριλαμβανομένου και του ενδεχόμενου της απόπειρας αυτοκτονίας, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους αξιωματούχος της Εισαγγελίας.
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_6088.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*