Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικσό ρεσιτάλ του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον κλασικό εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων.

Ο αρχηγός των παπικών και αρχήαιρεσιάρχης του χριστιανισμού όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση. Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού. Φυσικά υπήρξε και η οικουμενιστική στήριξη αυτών των πρωτοφανών αναφορών, πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων.

Να σημειωθεί ότι πρόθεση του Πάπα όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, είναι να πυκνώσει τις επαφές του με το μουσουλμανικό ιερατείο και θα έχει σημαντική συνάντηση σε λίγους μήνες ίσως τον επόμενο Φεβρουάριο, για να διατρανώσει την θέληση του να επιτευχτεί σύγκλιση με το Ισλάμ. Χαρακτηριστικές είναι και οι πόζες του ίδιου Πάπα που φέρεται να ασπάζεται ευλαβικά το Κοράνι.

Αλλά για το Κοράνι και για την ιερότητα του ο Πάπας δεν διεκδικεί την αποκλειστικότητα. Και ο προκαθήμενος του Φαναριού έχει στο παρελθόν δωρίσει το Κοράνι χαρακτηρίζοντας το σαν ιερό βιβλίο, ενώ το ίδιο έχουν κάνει και οι προκαθήμενοι των Ιεροσολύμων και της Αλεξανδρείας. Και όλα αυτά με το πονηρό και σατανικό δέλεαρ της… «αγάπης» και της «ενότητας»!

Δηλαδή της… «ενότητας» με τον «Έξω από εδώ»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ : ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ”
  1. Αντε, μη μου πεις ότι είναι ιουδαϊκές θρησκείες γιατί θα τρλαθώ, χαχαχαχαχα

    Θωμάς

  2. Κατι ξεραν αυτοι που ειπαν οτι αυτος ο παπας θα ειναι ο τελευταιος παπας της ιστοριας.
    η προφητεια εγινε υποτιθεται κατα το μεσαιωνααλλα το μαθαμε μολις πριν λιγα χρονια.
    Το σχεδιο τους προχωραει αν θα πετυχει ή οχι ομως αυτο ειναι αλλο θεμα.

  3. Τι έγινε ρε παιδιά, άρχισαν να ακούγονται οι αλήθειες χωρίς να απαντηθούν με βρισίδια, αφορισμούς και κατάρες;
    ΘΑΥΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΘΑΥΜΑ και αυτή τη φορά χωρίς να το κάνει κάποιος πρωταγωνιστής της ιουδαίκής ιστορίας!

  4. Εεε…, αφου το ειπε ο παπας , θα το επαναλαβει και το τσιρακι του ο Βαρθολομαιος !!!

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ….. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ !!!!!
    Γιαυτο να ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ , και αντι να περιοριζομαστε σε σχολιασμους και φλυαριες και μπλα μπλα μπλα…., ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ , να διαβασουμε και τις επομενες σελιδες , που ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ στα δεινα που ερχονται….ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ !!!!

  5. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΒΙΒΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ… ΔΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΡ!
    ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΣΜΑΗΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ “ΒΟΗΘΗΣΕ” ΤΗ ΣΑΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΑ… 90(!!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ!
    ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ, ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΙΣΜΑΗΛ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΟΣΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΜΑΗΛ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ (ΟΧΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΑΒΡΑΑΜ). ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ! ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ… ΠΟΜΝΙΟ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ (ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΞΑΛΛΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ…. ΔΟΓΜΑΤΑ!
    ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ)!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ (ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΜΝΙΟ!
    Τ Ι Δ Ε Ν Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Ι Ν Ε Τ Ε Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek