Διαφημίσεις

Πριν από μέρες ένας ολλανδός γονέας ανέβασε στην σελίδα του Facebook δύο εικόνες από το βιβλίο της κόρης του από το μεσο-επίπεδο της προπαρασκευαστικής επαγγελµατικής εκπαίδευσης”. Στις Κάτω χώρες, ένα τέτοιο σχολείο είναι παρόμοιο με το γυμνάσιο.

Το βιβλίο περιγράφει την Ρωσία ως μια πολύ εχθρική χώρα, που κανει τα πάντα για να αρπάξει την άμοιρη Ουκρανία των Ναζιστών….Η πρώτη εικόνα δείχνει τη Ρωσία ως την κακή χώρα που προσπαθεί να κατασπαράξει την Ουκρανία, ενώ η Ευρώπη απεικονίζεται να δίνει ένα χεράκι βοήθειας. Μία από τις ερωτήσεις που θέτετε στους μαθητές, είναι: «τι κάνει η Ρωσία, και τι κάνει η Ευρώπη σε αυτή την εικόνα;” Είναι πολύ δύσκολο να απαντηθεί μια τέτοια ερώτηση όταν καθημερινά προγραμματίζεις τους εφήβους να μισούν τους Ρώσους και να τους παρουσιάζεις σαν αρπακτικά;;; Αισχροί δολοφόνοι που είσαστε παλιοκαθάρματα!

Τέτοια Δυτική προπαγάνδα σε βιβλία έχουμε να δουμε από την εποχή πριν από τον ΒΠΠ. Όμως τέτοια μεγάλη προπαγάνδα… σε σχολικά βιβλία εφήβων ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ σε σχολικά βιβλία.

selida-apo-vivlio

Η δεύτερη εικόνα βρέθηκε στη σελίδα 67 του βιβλίου, στο κεφάλαιο 7: χώρες χωρίς Δημοκρατία.

Με τίτλο «πόσο ελεύθερος είναι ο κόσμος;» στον χάρτη δείχνουν τους ελεύθερους (πράσινο) και αυτούς που δεν είναι και ζουν στον φασισμο (κόκκινο) όπως είναι η Ρωσία. Δείτε και την Ελλάδα να είναι γκρίζα…πολύ γκρίζα η Ελλάδα και απεικονίζεται ως μια λιγότερο ελεύθερη χώρα, ενώ οι ΗΠΑ και η Ευρώπη απεικονίζεται ως οι «πιο ελεύθεροι».

Μπράβο σας δημοκράτες μου! Συγχαρητήρια για την ελευθέρια σας…αναρωτιέμαι καθημερινά τι στο διάολο θα έκανε ο κόσμος χωρίς εσάς;;;;

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Οι Δημοκράτες γνωρίζουν τι εστί ελευθέρια προπαγάνδα σε σχολικά βιβλία της Ολλανδίας”
  1. Πουτιν πατα το κουμπι ντε χορτασαμε πολυυπολυπολυτισμους παιδεραστες ναρκωτικα τοκογλυφους φτωχεια και δγμοσιογραφικη αλητεια.

  2. Πούτιν, άρχισε τις εκτοξέυσεις των διειπειρωτικών πυραύλων, και πρόσεξε να στοχεύσεις καλά, ξέρεις ποιοί καταστρέφουν τον κόσμο……..

    1. ο μουφας ο πουτιν? ο σωσιας?
      ε ρε προβατα,λετε αυτο που θελουν να πειτε.
      πριν απο σας για σας.
      καποιος που βλεπει.

  3. Tελικα… ,
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ .., ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ….. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ !!! που ΜΟΝΟ την τριχα τους αλλαζουν…ΟΧΙ το μυαλο και την νοοτροπια τους !!!!

    ΕΜΕΙΣ Π Α Ν Τ Α ΘΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ….
    ενω ΑΥΤΟΙ …, ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΩΒΕΝ , ΧΙΤΛΕΡ , ΜΕΡΚΕΛ , ΝΤΑ’ΙΣΕΜΠΛΟΥΜ , ΣΟ’ΙΜΠΛΕ , που .., ακουσον – ακουσον , ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ !!!!!!!!!

    ΑΛΛΑ…ΟΠΩΣ ο γεωργος βγαζει και ξεριζωνει τα αγκαθια απο τα σπαρτα του..,
    ΕΤΣΙ και η ανθρωποτητα θα ξεβρωμισει …με το “ΒΟΤΑΝΙΣΜΑ” που θα ΓΙΝΕΙ απο τον ΓΕΩΡΓΟ…ΠΟΥΤΙΝ !!!!!!!!!!

    πολυ βάτο ρε αδερφε !!!!!!!!!!!! μας επνιξε !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *