Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:11 - 21/07/2015

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα (NDB) των χωρών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιας Αφρική) έκανε τα επίσημα εγκαίνια της σήμερα στη Σανγκάη.

Το περασμένο καλοκαίρι στην Fortaleza της Βραζιλίας, ελήφθη μια πολύ σημαντική απόφαση για το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Οι πέντε μεγάλες ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιος Αφρική, συμφώνησαν να ιδρύσουν δύο σημαντικούς οργανισμούς στον αντίποδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Διεθνούς Τράπεζας. Πρόκειται για μια σημαντική ομάδα χωρών που καταγράφει το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ παράγει το 20% του παγκοσμίου ΑΕΠ.
ρύθμιση

Η βασική αιτία κατά τους ιδρυτές για να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση, ήταν η ανεπαρκής εκπροσώπησή τους στο ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα αφ’ενός, καθώς και η αυξημένη επιρροή των ΗΠΑ και της Ευρώπης στις χρηματοδοτούμενες περιοχές. Κοντά και τα οφέλη από τις αναθέσεις έργων και προμηθειών που πηγαίνουν κυρίως σε αμερικανικές εταιρείες.

Η νέα αναπτυξιακή τράπεζα, επονομαζόμενη και τράπεζα των φτωχών, θα έχει την έδρα της στη Σαγκάη, ο δε πρώτος Διοικητής της θα είναι Ινδός. Κάθε ιδρυτικό μέλος θα συνεισφέρει με 10 δις δολάρια στο αρχικό κεφάλαιο. Ο στόχος είναι τα αρχικά 50 δις δολάρια να αυξηθούν σταδιακά στα 100 με τη συμμετοχή και άλλων κρατών, με μικρότερα όμως μερίδια. Με τα κεφάλαια αυτά θα χρηματοδοτούνται αναπτυξιακά έργα σε υπανάπτυκτες περιοχές, αλλά επίσης και στις ίδιες τις χώρες εφόσον υπάρχει ανάγκη.

Το νέο αποθεματικό ταμείο (Contingent Reserve Arrangement, CRA) θα προικιστεί με 100 δις δολάρια, όπου η Κίνα θα συνεισφέρει με 41 δις, η Βραζιλία, η Ρωσία και η Ινδία με 18 δις και η Νότιος Αφρική με 5 δις δολάρια.

[sc:stranger]

Σκοπός του ταμείου θα είναι η παροχή χρηματοδοτικής στήριξης σε όποιο μέλος βρεθεί σε δυσκολίες.

«Η NBD», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Λου Τζιγουέι, «θα βοηθήσει στην ανάκαμψη και ανάπτυξη των αναδυόμενων οικονομιών. Μπορεί να προωθήσει τη συνεργασία μεταξύ των αναπτυσσόμενων χωρών, χωρίς να υπονομεύσει τους ρόλους των υφιστάμενων τραπεζών, όπως της Παγκόσμιας Τράπεζας», χαιρετίζοντας την έναρξη δράσης της Τράπεζας των BRICS.

«Η στήριξη της NDB για την κατασκευή υποδομών θα μειώσει αποτελεσματικά τη στενότητα που περιορίζει τις αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες χώρες επί μακρόν και θα στηρίξει την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των οικονομιών τους», δήλωσε ακόμη ο υπουργός, προσθέτοντας: «Η NDB είναι ένα νέο μέλος και εταίρος στο σύστημα παγκόσμιας ανάπτυξης».

tvxs.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ιωαννης 07/21/2015 @ 4:45 ΜΜ

    Η 7η Αυτοκρατορία ΗΠΑ – ΕΕ – Βρετανίας βαδίζει προς το τέλος της…

    Η βάση της Νεας Αυτοκρατορίας BRICS τέθηκε…

    μελος της είναι και ο γνωστός μας EDWARD SNOWDEN μέσα στους δημοφιλέστερους ανθρώπους και ΗΡΩΑΣ για πολλούς μετα τις αποκαλύψεις που έκανε….

    Σύντομα θα έχουμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που θα τους φέρουν στο προσκήνιο αφου πρώτα ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ 07/21/2015 @ 5:30 ΜΜ

    Εμείς πρέπει να φύγουμε οπωσδήποτε από το ΔΝΤ και να ενταχθούμε στην Τράπεζα των Μπρικς. Δεν έχουμε καμία δουλειά με αυτούς τους εγκληματίες, που θέλουν να μας εξοντώσουν και ο Τσίπρας δεν ξέρω τι έπαθε και πήρε αυτή την απόφαση. Φοβήθηκε, πουλήθηκε, του κάνανε πλύση εγκεφάλου. Δεν ξέρω τι έγινε. Κανονικά πρέπει να παραιτηθεί. Πρέπει να παραιτηθεί διότι κινδυνεύει πλέον η ζωή του. Εμένα, όταν τον είδα μου θύμισε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν έβγαινε από το Ονάσειο. Τότε που τα είχε τελείως χαμένα και που στη συνέχεια ήλθε ο Σημίτης και γίνανε τα Ίμια. Αλλά αυτός ήταν μήνες άρρωστος. Ε τούτος εδώ όμως τι έπαθε. Αρρώστησε, πουλήθηκε. Τι έγινε. Όπως και να έχει το πράγμα. Αυτός κινδυνεύει και μαζί του κινδυνεύουν και όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ από τους δικούς του ή από τους ΑΝΕΛ. Η δε διαφορά των 21 μονάδων ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ οφείλεται στη δυναμική του ΟΧΙ και στο ότι αυτοί που υποστήριξαν το ΟΧΙ δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει το ξεπούλημα, το οποίο μέχρι το Σεπτέμβρη θα το έχουν συνειδητοποιήσει. Αλέξη Τσίπρα, πρωθυπουργέ αυτού του κράτους που λέγεται Ελλάδα. Παραιτήσου και δώσε την πρωθυπουργία στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, που δεν χαμπαριάζει κανένα, διαφορετικά κινδυνεύεις και εσύ και μαζί σου όλος ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος κινδυνεύει και το γνωρίζει και για αυτό έχουν αρχίσει να διώχνουν τις οικογένειές τους.

    • Ελευθέριος Ποπολάρος 07/22/2015 @ 1:51 ΠΜ

      Πολιτικός, ΔΕΝ σωζει την Ελλάδα, είναι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, πουλημένα τομάρια. Η Κωνσταντοπούλου ΔΕΙΧΝΕΙ οτι δεν χαμπαριάζει κανένα, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα. Πρέπει να έχει αποκούμπι σε κάθε χώρο για να μην τίθεται εύκολα προ τετελεσμένου. Απο το τίποτα όπως είναι φανερό, δημιουργεί καταστάσεις, ιδεολογίες, πολιτικούς σχηματισμούς…αρκει να έχει χρόνο. Που του τον δίνουν αυτοί που ενώ είναι μέχρι το λαιμό πιόνια του συστήματος, τους βάζει σε ρόλο επαναστάτη…

      Προφανώς ακόμη δεν μάθαμε…το βρίσκω εντυπωσιακό…

  3. Ιωαννης 07/22/2015 @ 8:34 ΠΜ

    Aγαπητοί μου, οι ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ αυτου του κόσμου έχουν τους ανθρώπους τους παντού ακόμη και εκεί που το αποκλείουμε…Μην ξεχνάμε με τι μεθοδεύσεις-σχεδιασμούς-δολιότητες έπεσαν αυτοκρατορίες-κυβερνήσεις κτλ κτλ απο ανθρώπους ελεγχόμενους απο την εξουσία, και εξουσια σε ανωτερο επίπεδο….Οπότε και οι πολιτικοί μας είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ και ΑΒΟΥΛΟΙ εντολοδόχοι καθώς είναι γνωστό οτι όποιος θέλει να ανέβει σε πολιτικά αξιώματα παιρνει το χρίσμα απο τις Πρεσβείες και την προαναφερόμενη εξουσία….Και έτσι έχουν καταφέρει να ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ και ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ επίσης όλο το φάσμα της πολιτικής (απο Δεξια εως Αριστερα)….Πάντα μετα απο αυτη την απαξίωση και με οδοδείκτη την ΙΣΤΟΡΙΑ, ακολουθεί περίοδος ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ που συνήθως είναι ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ….Ετσι και με εμας εδω τώρα, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ωστε να μας “πάνε” στην μορφή εξουσιας που επιθυμουν, τελικά αυτη θα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*