Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:27 - 25/07/2015

Μια παράξενη ιστορία ενός άγνωστου νεκρού στο Λος Άντζελες …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://www.youtube.com/watch?v=TYUScnvzdoo



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΠΤΑ (7) ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΠΤΑ (7). ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ή ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ .

    ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ?

    ΚΕΡΑΥΝΟΣ ==> ΣΚΟΤΩΝΕΙ ==> ΕΠΤΑ ==> ΜΕΞΙΚΟ (ΩΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ) ==> 25 / 07 ==> 7 / 7 ==> ΤΡΙΑ 7 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ….

    ΙΩ

  2. καποιοι ανθρωποι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να απογοητεύονται!!!
    ενας από αυτους εισε κ εσυ…
    k0stas xotiatis

  3. ΓΙΑ ΤΟΝ RUSSEL HOUSER ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ Η ΕΞΗΣ ΕΙΔΗΣΗ
    ”DO NOT MISTAKE YOURSELVES FOR ONE MINUTE, THE ENEMY SEES ALL POSTED ON THIS WEBSITE.
    I DO NOT WANT TO DISCOURAGE THE LAST HOPE FOR THE BEST, BUT YOU MUST REALISE THE POWER OF THE LONE WOLF, IS THE POWER THAT COME FORTH IN ALL SITUATIONS” HOUSER WROTE ON A FORUM DEDICATED TO THE NEW YORK CHAPTER OF GOLDEN DAWN, GREECE’S FAR RIGHT NEO-NAZI POLITICAL PARTY.

  4. Ελευθέριος Ποπολάρος 07/26/2015 @ 12:56 ΠΜ

    Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, όλα αυτά κοστίζουν ένα ποσό 8-10 εκατομμύρια Ευρωμάρκα ή Δολλάρια ΗΠΑ. Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ότι προέρχεται απο την “Πόλη των Αγγελιοφόρων” και όχι περιοχή χαρακτηριστική των παραστρατιωτικών ομάδων, όπως πχ Τέξας. Πάντως η Καλιφόρνια είναι απο αυτές για τις οποίες υπάρχουν σενάρια απόσχισης της έτοιμα. Πολλοί άνθρωποι στην Αμερική τον τελευταίο καιρό ισχυρίζονται ότι είναι υβρίδια ανθρώπου-εξωγήινου, δεν ξέρω που το πάνε, αν και έχω 1-2 ιδέες.(πάντως, υβρίδιο εξωγήινου τι τα θέλει τα όπλα και τα οχήματα τα γήινα? Δεν έχει όπλα ακτίνων και βιμάνα? Και επίσης μετασχηματιστή μετάλλων που να κάνει χρυσό? Παρεπιπτόντως αυτό είναι και μια παράμετρος που δεν μου κάθεται ότι οι Ανουνάκι, ή όποιοι εξωγήινοι θέλουν το χρυσό μας, αφού ήδη και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέπουμε άλλα μέταλλα σε χρυσό, πόσο μάλλον δε, κοινωνίες τεχνολογικά προηγμένες. Εκτός και αν δεν είναι τόσο τεχνολογικά προηγμένες όσο θέλουν να νομίζουμε)

    Κατά “τύχη” παρακολουθησα ένα βίντεο μιας παράξενης περίπτωσης μιας Αμερικανης, Teal Swan(Πρώην Bosworth, Scott κλπ). Πολυπράγμων, μάλλον αγύρτισσα, νεοεποχιτισσα αρχηγός οργάνωσης-θρησκείας που ισχυρίζεται ότι είναι επίσης υβρίδιο εξωγήινων και πήρε απο τον 2ο άντρα της το επίθετο που κάτι μου έλεγε και μόλις θυμήθηκα ότι αφορά τον ψυχικό Ινγκο Σουαν, που παίζει το όνομα του και με προγράμματα τύπου ΜΚ Ούλτρα, μεταξύ άλλων. Μάλλον το πήρε για τον εντυπωσιασμό, αφού έχει χωρίσει, αλλά το κρατάω.

    Θεωρείται ψυχοπαθής μεγαλομανής, και πολλά άλλα με στρατιές φανατικών που θέλει μεταξύ άλλων να αγοράσει χώρες για να τις διοικεί και θεωρεί την αυτοκτονία ως θετική λύση σε κάποια προβλήματα και τον Χίτλερ ως παρεξηγημένο και απαραίτητο για τον κόσμο. Μόλις δε την είδα και πριν την μελετήσω, μου έκανε για ερπετοειδές κατευθείαν. Εμαθα δε ότι σκοπεύει να μετακομίσει στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*