Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:31 - 20/07/2015

Μασονακια με χαρά μεγαλώνουν σωστά παιδιά !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

11

[sc:stranger]



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Νίκος Κάλαντας του Καβουρδίρη 07/20/2015 @ 10:40 ΜΜ

    Άπειρες φορές έχω χαιρετήσει έτσι ανθρώπους όπως και άλλοι…είναι όπως δώσει το χέρι ο άλλος…δηλαδή ήμαρτον

    • ενημερώσου για του μασονικούς χαιρετισμούς και πες μετά ΗΜΑΡΤΟΝ που δεν γνωρίζεις.

  2. απολλων 07/20/2015 @ 10:57 ΜΜ

    Γιατι ο αντιχειρας του τσιπρα ειναι σαν μελιτζανα?? Μοιαζει με κανονικο δαχτυλο ή μηπως ειναι λιγο πειραγμενο?? Συν οτι το αλλο του χερι πιανει τα @ρχιδι@ του…ειναι κι αυτο στους μασονικους χαιρετισμους??

  3. ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.
    ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑ Ο “ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ” ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ “ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ”…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΚΤΟΝΩΝ…

  4. ONTOΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ….ΛΥΣΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ!!!
    ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ (ΧΑΛΑΡΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

  5. ενας δημοσιογραφος ειχε ρωτησει τον γερο καραμανλη

    κυριε καραμανλη ειστε μασωνος???

    και του απαντησε………………………γιατι ρε ποιος δεν ειναι μασωνος??

    ολοι εκει ειναι μασωνοι αλλιως το πολυ πολυ να κολλανε αφησες στα κομματα τους στις προεκλογικες εξτρατειες αν δεν ειναι μασωνοι!!!

    η καρεκλα εχει θυσιες τετοιου ειδους!!!

    ολοι οσοι ξεκινανε απο δαπ κνε και νεολαιες γενικα με αισθηματα να σωσουν τον κοσμο ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ η απογοητευμενοι οι μασωνοι η βλαμμενοι μεχρι θανατου(αφισοκολλητες και επαγγελματιες διαδηλωτες)

    λιγο μυαλο να ειχες θα καταλαβαινες οτι……………………..το σοι παει βασιλειο………………..βασιλευομενη δημοκρατια επρεπε να την λενε!!!απο πατερα σε γιο η καρεκλα!!!η μηπως κανω λαθος????>>διορθωσε με

    βενιζελος γεννηματα καραμανλης μητσοτακης παπανδρεου και δεκαδες αλλοι……

  6. Ανώνυμος 07/21/2015 @ 12:51 ΠΜ

    ειναι μασονος η του κανανε mind control????????
    μια ετσι μια γιουβετσι

    • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ (ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜIND CONTROL, ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.

      ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

      ΑΠΛΑ ΟΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ” ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ…. ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΄40 ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ “ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ”

  7. Ολοι ειναι τι δεν καταλαβενετε προβατακια ετοιμα για σφαγη .αν δεν εισαι δεν γινεσαι πολιτικος οεεεεεοοοοοο ….. Ημαρτον ρε παιδιαξυπνατε επιτελους ρεεεεεεεεεε

  8. ΜΗ ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ, ΕΧΩ ΜΥΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΣΕ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ… ΟΥΤΕ “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ” ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΙ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΛΠ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΕΚΤΟΝΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ).

    • Φιλική Εταιρεία στο Ιόνιο και η σχέση της με τον τεκτονισμό:
      http://tektonikadromena.blogspot.gr/2015/06/blog-post_7.html

    • Ανώνυμος 07/21/2015 @ 12:56 ΜΜ

      Καλά, κάθεσαι κ πιστεύεις εκείνους που είναι συνεργάτες τον εχθρών μας κ παραχαράζουν την ιστορία…
      Ο Κολοκοτρώνης μασόνος? Ούτε για κωμική σειρά τέτοιο σενάριο. Eπειδή παρίσταναν ότι τον τίμησαν για να μπερδέψουν την ιστορία (για το ξεκάρφωμα) νομίζουν ότι θα το πιστέψουμε όλοι. Οι Έλληνες λένε ότι τον βγάλανε από την μέση οι εβραίοι μετα την επανάσταση γιατί φοβόντουσαν μην τους πάρει χαμπάρι κ στραφεί εναντίον τους …Εκτός αν πιστεύεις ότι τον κλείσανε Έλληνες στην φυλακή. Βαλέ το μυαλό σου κ σκέψου τι ταιριάζει καλύτερα κ έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Έχει βρομήσει ο τόπος από κάτι τέτοιους παραμυθάδες…

      • Βρασίδας 07/21/2015 @ 11:26 ΜΜ

        “Ο Κολοκοτρώνης μασόνος? Ούτε για κωμική σειρά τέτοιο σενάριο.”

        Ήταν. Μυήθηκε στη στοά “Ένωσις της Αγίας Μαύρας”, στη Λευκάδα, το 1815. Όχι επειδή πίστευε τους τέκτονες, αλλά επειδή κατάλαβε ότι μονάχα έτσι θα προσέγγιζε το αγγλικό κατεστημένο, με την ελπίδα βοήθειας της Ελλάδας.
        Γιά τους ίδιους λόγους έγινε συνταγματάρχης του Αγγλικού Πεζικού. (Από εκεί τού ‘μεινε η περίφημη περικεφαλαία.)

        (Ο εγγονός του, ο επιλεγόμενος Φαλαίζ, ήταν κι αυτός τέκτων.)

    • ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ… ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..

  9. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*