Διαφημίσεις

ALERT – Ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ κατά πολιτών στη Βαυαρία της Γερμανίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο εξ αυτών να χάσουν τη ζωή τους.

Η αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, έχει συλλάβει τον δράστη, ενώ αναφέρεται ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται ένας άνδρας και μία γυναίκα.

[sc:stranger]

germany

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Μακελειό στη Βαυαρία – Πυρ εναντίον περαστικών – Δύο νεκροί”
  1. 1ον Βαυβαρια με 2 νεκρους προς το παρον!
    2ον Βολιβια ομιλια παπα : Να αλλάξουν την παγκόσμια οικονομική τάξη πραγμάτων
    3ον: Ινδονησια 5 αεροδρομια κλειστα λογω εκρηξης ηφαιστειου
    4ον: Νησια Σολομωντα σεισμος 7 ριχτερ

  2. ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΣΗΜΙ ΓΚΑΜΠΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ… ΑΦΟΥ Ο ΤΥΠΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΏΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?

    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ?

    ΙΩ

  3. Οκ λοιπον..

    Ο δραστης 47 ετων το ονομα του χωριου Leutershausen Λοητεχαουζεν εκπροσωπος της περιοχης το Ansbach Ανσμπαχ (πολλα χωρια μαζι ενας δημος) ο δραστης κατοικος του χωριου πλυθησμος του χωριου 5500 κατοικοι.

    Ο δραστης οδηγουσε μια μερσεντες με συρομενη οροφη το γκαμπριο που λεμε.

    Ο δραστης πυροβολησε απο το αυτοκινητο του το πρωτο θυμα το οποιο ηταν μια γυναικα συνταξιουχος 82 ετων αυτη η γυναικα προετοιμαζοταν για τη 50η επετειο γαμου της οποτε καταφερε να ζησει μονο 49.

    Ο δραστης συνεχισε με το αυτοκινητο του να οδηγει και λιγα χιλιομετρα παρακατω συναντησε εναν ποδηλατη και τον πυροβολησε κι αυτον ο δευτερος νεκρος ο οποιος ηταν 72 ετων συνταξιουχος κι αυτος.

    Ο δραστης συνεχισε τη πορεια του και πυροβολησε ενα τρακτερ πανω στο δρομο ο οδηγος του οποιου τραυματιστηκε απο τα θραυσματα προφανος πυροβολησε καποιο παραθυρο.

    Ο δραστης απειλησε εναν οδηγο με το οπλο του αλλα δε τον σκοτωσε ουτε καν δε τον πυροβολησε.

    Ο δραστης συνεχισε τη πορεια του κι εριχνε πυροβολισμους συχνα σε ολη τη διαδρομη που οδηγουσε δεν οδηγουσε ομως μεσα σε πολη αλλα στον δρομο εξωτερικα.

    Ο δραστης τελικα πιαστηκε σε αποσταση 30χμ απο το Ανσμπαχ σε ενα μερος που λεγεται Bad Windsheim μπαντ βιντσχειμ στα ελληνικα θα μπορουσε να το πει κανεις κατι σα το κακο σπιτι του ανεμου.Το μερος που πιαστηκε ηταν ενα βενζιναδικο κι ακινητοποιηθηκε απο 2 μηχανικους.

    Ο δραστης πιαστηκε και διαγνωστηκε και βγηκε το πορισμα της ψυχολογικης ασταθειας κατι σα ψυχοπαθης ας πουμε.

    Φυσικα οσον αφορα το πληθος σε χωρια με τοσους κατοικους δυσκολα συναντας πληθος στους δρομους ηταν και ωρα λογικα που σχολαγε ο κοσμος απο τις δουλειες του και δυσκολο να δεις ανθρωπο στο δρομο οποτε πληθος δε παιζει.

    Απο λιγο να το ξεχασω το προηγουμενο αμοκ ηταν το σεπτεμβριο του 2009 στην ιδια περιοχη σε αλλο χωριο ισως αλλα στο ανσμπαχ Τοτε ηταν ενας 18αχρονος ο οποιος με μολοτοφ κοκτειλς και μαχαιρια τραυματισε 15 ατομα στο σχολειο που πηγαινε τ δευτερο μου θυμηζει κατι απο αμερικη παλι σε σχολειο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek