Διαφημίσεις

Παραλίγο σοβαρό ατύχημα για τον Ερντογάν. Το ελικόπτερο που τον μετέφερε μαζί με την συζυγό του σε εκδήλωση για τα 562 χρόνια από την Άλωση της Πόλης κινδύνευσε με τουλάχιστον “βαριά προσγείωση” ,ίσως και με συντριβή!

Την στιγμή που ήταν έτοιμο να προσγειωθεί ,δυνατός άνεμος παρέσυρε ένα πανό και για λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε άμεσος κίνδυνος να “μπλεχτεί” στον έλικα του ελικοπτέρου, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο πιλότος εγκατέλειψε την προσπάθεια προσγείωσης και έδωσε ύψος στο ελικόπτερο. ΄Εκανε κύκλο μέχρι να μαζέψουν το πανό και τελικά προσγειώθηκε.

Δείτε το βίντεο.

https://youtu.be/u9_BgQPj3DQ

onalert.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Κινδύνευσε με πτώση το ελικόπτερο που μετέφερε το ζεύγος Ερντογάν! ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Για το πρωτο Μαλαισιανο αεροσκαφος δε μιλανε(και τι να πουνε,ο Αυστραλος πρωθυπουργος ακομα το ψαχνει),ειναι αδιαφορα τα υπολοιπα.Σχετικα με το ελικοπτερο του Ερντογαν που πηγε να προσγειωθει για τους εορτασμους της 29’ης Μαιου στην Πολη 1) δεν υπηρξε καμία περιπτωση πτωσης 2) μπορει να συντριβουν όλα τα ιπταμενα οχηματα του συμπαντος αλλα οχι του Ερντογαν που’χει αποστολή.Ο κοσμος περιμενει τη χρεοκοπια της Ελλαδας(αν και υπηρξε σκεψη για να τιμωρηθουν ετσι ορισμενα ζώα)και στροφη της στην καταρρεουσα Ρωσια,φυσικα οπως εχει γραφει πολλες φορες δε θα γινει και θα υπαρξει ….αλλιωτικη Νεμεση που τρεχει.Επισης εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ο Αντιχριστος μενει στη Δυτικη ακτη της Κωνσ/λης και οτι ο συνεργατης του(εικονα του) ειναι μες τα μαυρα μπαιρακια του ΙΣΙΣ το οποιο δε σταματιεται (αφου ειναι θελημα Θεου)ουτε απο ΗΠΑ-Ρωσια,ουτε και απο υποτιθεμενες υπερομαδες ευτραφων ψευτοΔιων(να αποφευγουν τους αρχαιολογικους χωρους γιατι ξαφνικα ανοιγει το…. θεατρο και πεφτουν κεραυνοι)και συντομα ο Αντιχριστος ( ο Μεχντι ή Μεσσιας) θα βρεθει στην Κωνσ/λη με την εικονα(κλωνος,ψευτοΙησους) του μελος του ΙΣΙΣ,καποια γκιούμια μπερδευουν τους παραπανω ρόλους,θα ξυπνησουν καποτε.Ο Ερντογαν ετοιμαζει το εδαφος και θα’ναι προεδρος οταν συναντηθουν οι παραπανω,το τελος του ΙΣΙΣ θα ερθει την ωρα που πρεπει.Τωρα θυμηθηκα και εναν παμπάλαιο Ιαπωνα φιλο,πηρε το μηνυμα του με το 8,5’αρι.Ξένε η φιλοξενια σου ειναι ευπροσδεκτη αλλά κοιτα να ξεκολλησεις απο Σεπτεμβριους του 2015 και αγκυρες γιατι εγω παιζω μπαλλα καθε κλασμα του δευτ/του και δεν περιμενω ημερομηνιες.Δε μπορεις να φανταστεις τι θα συμβει.

    δυναμη 5

    Υ.Γ 1 : Οταν λες σε καποιον οτι ειναι χαιβανι παρεξηγειται,οταν του λες οτι ειναι λιονταρι περηφανευεται και του αρεσει,ομως και στις 2 περιπτωσεις τον εχεις αποκαλεσει ζώο.

    Υ.Γ 2 : Τωρα δουλεουμε,δε μιλαμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *