Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:41 - 16/02/2012

Η σπίθα του πολέμου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την ώρα που στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ασχολούνται όλοι με μπούρδες όπως το κούρεμα του χρέους (psi), αν θα χρεοκοπήσουμε, αν θα υπογράψουν οι αρχηγοί των κομμάτων, αν θα γίνουν εκλογές τον Απρίλιο και άλλα τέτοια στον υπόλοιπο κόσμο όλοι εξοπλίζονται και μετακινούν στρατιωτικές δυνάμεις ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα ξεσπάσει η καταιγίδα.

Όμως αυτές οι μετακινήσεις περνάνε στις ειδήσεις στα ψιλά ή δεν τις λένε καθόλου ώστε ο απλός κόσμος να κοιμάται και να μην ασχολείται. Έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με το κόψιμο των μισθών, την φορολογία, την showbiz, την αστρολογία και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που συμβαίνει γύρω του.

Μάλλον δεν θέλει να το καταλάβει και όταν του μιλάς σου λέει <<δεν γίνονται πόλεμοι την σήμερον ημέρα>> ενώ άλλοι λένε << ο πόλεμος σήμερα είναι οικονομικός>>. Έχουμε και τους κομπάρσους της παγκοσμιοποίησης που με περίσσιο εγωισμό λένε …

<<εμείς αποφασίζουμε αν θα γίνει πόλεμος ή όχι γιατί εμείς έχουμε την δύναμη>>.


Δυστυχώς για όλους θα αιφνιδιαστούν.

Στην σημερινή εποχή υπάρχουν τα κράτη που ελέγχονται από την παγκοσμιοποίηση και αυτά που δεν την ανέχονται και που για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με την νέα τάξη πραγμάτων απαιτούν να καθίσουν σαν ίσοι.

Αυτά τα κράτη λοιπόν εξοπλίζονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ετοιμάζουν τους λαούς τους για την μεγάλη σύγκρουση. Εκφραστής αυτών των κρατών είναι η ΡΩΣΙΑ και η οποία κάνει και τις μεγαλύτερες στρατιωτικές μετακινήσεις.

Αντιθέτως στην δύση οι μόνοι που ασχολούνται κάπως είναι οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί. Όλοι οι υπόλοιποι ασχολούνται με τα χρηματιστήρια και το ΕΥΡΩ.

Οι κυριότερες ειδήσεις που δείχνουν το τι πρόκειται να συμβεί είναι οι πάρακάτω (οι πηγές θα είναι τυχαίες):

1. Πυρηνική στοχοποίηση της Τουρκίας με το “τέρας” Τu-160 Blackjack!



2. Ούγκο Τσάβες: Κίνδυνος πυρηνικού πολέμου στη Μέση Ανατολή

3. Αναζωπυρώνεται η ένταση Αργεντινής – Βρετανίας για τα Φόκλαντ


4. Ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη στα σύνορα της Ιαπωνίας


5. Aεροπλανοφόρο των ΗΠΑ πέρασε τα Στενά του Ορμούζ


6. Caucasus-2012: Μεγάλες ρωσικές ασκήσεις μια ανάσα από το Ιράν!



8. Τσάβες: Με τα ρωσικά όπλα η Βενεζουέλα αποκτά δύναμη πυρός

9. Ολόκληρη η Ρωσία θα καλυφθεί από τυχόν πυραυλική επίθεση


10. Το Ιράν ξεκίνησε να τροφοδοτεί τον αντιδραστήρα με καύσιμα


11. Η Τουρκία έθεσε σε λειτουργία ένα ραντάρ του ΝΑΤΟ


Αν όλα αυτά τοποθετηθούν πάνω στον παγκόσμιο χάρτη τότε έχουμε το εξής αποτέλεσμα

Και δυστυχώς εμείς είμαστε στην μέση.

Όλες αυτές οι κυκλωμένες περιοχές είναι εστίες εντάσεως της ΡΩΣΙΑΣ με τις ΗΠΑ και κατ΄ επέκταση με το ΝΑΤΟ.

Επειδή όμως όλοι είναι πολλοί προσεκτικοί (ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ-ΝΑΤΟ) ώστε να διατηρούν μια ψεύτικη νομιμότητα, κρύβοντας πίσω από αυτήν την πραγματική τους απληστία για τους ενεργειακούς πόρους διαφόρων κρατών, χρειάζεται μία σπίθα για να ανάψει όλο αυτό.

Άραγε ποιος θα ανάψει το φυτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα;

Ποιος είναι ο πιο μεγάλος καιροσκόπος  σε αυτή την παγκόσμια παρέα που έχει δημιουργηθεί;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο αν δεν σταματήσουν οι έρευνες


Κύριοι του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ εσείς που οδηγείτε την χώρα προς την χρεοκοπία δίνοντάς την βορά στην παγκοσμιοποίηση τι θα κάνετε όταν θα ξεσπάσει η καταιγίδα;

Με ποιανού το μέρος θα πάτε;


-Αν πάτε με το ΝΑΤΟ θα είμαστε στόχος για την ΡΩΣΙΑ.


-Αν πάτε με την ΡΩΣΙΑ θα είμαστε στόχος για το ΝΑΤΟ.


ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΟΙ. ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ;

ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*