Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:33 - 24/09/2011

Ερντογάν: “Αν χρειαστεί θα πάμε σε πόλεμο με το Ισραήλ”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Ερντογάν χαρακτήρισε το Ισραήλ ως το κακομαθημένο παιδί της Δύσης.
Συνεχίζει την προκλητική του συμπεριφορά ο τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην εκπομπή αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου PBS, καθώς ορθά κοφτά δήλωσε πως η χώρα του θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα και σε πόλεμο με το Ισραήλ, αναφερεόμενος στην επίθεση των ισραηλινών κομμάτο στον τουρκικό στολίσκο με την ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.



Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπης, “ο θάνατος εννέα ανθρώπων είναι αιτία πολέμου. Θα μπορούσε να είχε πάει σε πόλεμο με το Ισραήλ. Αλλά εμείς δεν είδαμε αυτή την πράξη με αυτό το τρόπο και, σαν μεγάλο έθνος, κάναμε υπομονή”.

Μάλιστα, στέλνοντας τα καρφιά του στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν αδειάσει πολλές φορές την Τουρκία στο θέμα των κυπριακών ερευνών, ο Ταγίπ Ερντογάν διερωτήθηκε, τί θα έκαναν οι ΗΠΑ αν κάποιο κράτος σκότωνε εννέα πολίτες τους στα διεθνή χωρικά ύδατα”. 



Ο Τούρκος πρωθυπουργός επανέλαβε επίσης ότι δεν θα υπάρξει εξομάλυνση των σχέσεων της Τουρκίας με το Ισραήλ, εκτός εάν το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη για την θανατηφόρα επιδρομή, καταβάλλει αποζημίωση για τις οικογένειες των θυμάτων και άρει τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το Ισραήλ “κακομαθημένο παιδί της Δύσης” λέγοντας πως έχει ήδη αγνοήσει πολλά ψηφίσματα του ΟΗΕ εναντίον του, ενώ επεσήμανε και τη διαφορά σε σχέση με άλλες χώρες, όπως το Σουδάν που πχ δήλωσε ότι αντιμετώπιση διεθνείς πιέσεις. 


Τουρκοκύπριοι: “Ανέκδοτο οι απειλές Ερντογάν”

Από την τουρκοκυπριακή εφημερίδα AFRIKA

Η κοινωνία μας άλλαξε. Δεν είναι όπως παλιά… Τα λόγια πατριδοκαπηλίας δεν έχουν πια πέραση…Και προφανώς αυτό οι πατριδοκάπηλοι ακόμη δεν το κατάλαβαν…Για αυτό αυτοί ακόμη συνεχίζουν.. Προσπαθούνε να εξάψουν τον κόσμο….
Πως δήθεν η Τουρκία αν ήθελε θα έθαβε στον βυθό της θάλασσας αυτήν την πλατφόρμα γεώτρησης…
Και ότι αν πει να ψάξει για πετρέλαιο εδώ, δήθεν δεν υπάρχει καμμία δύναμη που να μπορεί να την εμποδίσει !

Και πόσα άλλα ακόμη….
Αν προσέξεις τις επικεφαλίδες των εφημερίδων θα νομίσεις πως οι δύο λαοί περιμένουν όπου να είναι να χτυπήσει η Τουρκία…
Και όμως στον κόσμο δεν υπάρχει ένα τέτοιο κλίμα…
Το κλίμα δεν είναι αυτό που υπήρχε το 1974…
Δεν υπάρχει κάτι από τότε…
Μέχρι το 1974 όλοι περίμεναν να έρθει και να τους σώσει η Τουρκία. Τουλάχιστον εγώ μέχρι τις 20-7-1974 δεν συνάντησα κάποιον που να ήταν ενάντιος στην στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας…
Τώρα ακριβώς το αντίθετο…
Η πλειοψηφία δεν θέλει ούτε να έρθει, ούτε να χτυπήσει…
Και όλοι γελάνε με τις απειλές που εκτοξεύει προς την μεριά των Ελληνοκυπρίων…
Άλλωστε αυτά που λένε οι αξιωματούχοι στην Άγκυρα είναι τόσο ασυνάρτητα, τόσο κωμικά που δεν γίνεται να μην γελάσεις…
Ο Ταγίπ Ερντογάν που μέχρι χτες έλεγε πως “Δεν υπάρχει Κυπριακό κράτος”, τώρα θυμήθηκε πως είναι εγγυήτρια δύναμη σε αυτό το κράτος !
Είναι να μην γελάσεις με αυτά;
Η για την συμφωνία της Τουρκίας με την ΤΔΒΚ τι πρέπει να ειπωθεί;
Η ΤΔΒΚ δήθεν θα δώσει άδεια στη Τουρκία για οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας !
Μα και αυτό ένα ανέκδοτο είναι…
Και προκαλεί το γέλιο σαν τα ανέκδοτα που λέγονταν για τον τέως υπουργό Γιλντιρίμ Ακμπουλούτ…
Είχε πάει λοιπόν ο Ακμπουλούτ να ανεβεί στο ασανσέρ…
Και είδε ότι το ασανσέρ έγραφε πως ήταν 4 ατόμων.
Μόλις το είδε δεν ανέβηκε…
Και βάλθηκε να περιμένει τα άλλα 4 άτομα….

Πηγή


πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*