Διαφημίσεις

Απαγόρευση διέλευσης των ρωσικών πολεμικών πλοίων από τα στενά του Βοσπόρου ζητά από τους δυτικούς ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ.

Μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο “Ukrinform”, ο Ουρτσίνοφ κάλεσε να προστεθούν νέα απαγορευτικά μέτρα στις ήδη υπάρχουσες απαγορευτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

“Πιστεύω πως θα άξιζε τον κόπο να σκεφτούμε σοβαρά την προσθήκη νέων κυρώσεων όπως το μπλοκ διέλευσης των Ρωσικών] πολεμικών πλοίων μέσω Βοσπόρου, καθώς και την αποσύνδεση του ρωσικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από το σύστημα SWIFT, καθώς οι ρωσικές τράπεζες υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν επιθετικά πυρηνικά προγράμματα και τρομοκράτες. Θεωρώ πως θα είναι αποτελεσματικά μέτρα” λέει ο Τουρτσίνοφ.

Σύμφωνα με τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της κυβέρνησης του Κιέβου, η Ουκρανία θεωρεί πρωταρχικό μέλημα την αποκατάσταση της “αντιπυραυλικής της ασπίδας” της, η οποία έχει ως κύριο στόχο την “άμυνα εναντίον της Ρωσικής εισβολής”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ουκρανία ζήτα απαγόρευση διέλευσης από τα στενά του Βοσπόρου στα ρωσικά πολεμικά πλοία”
  1. Δεν τσιμπαει ρε μουλοαμερικανακι Τουρτσινωφ , ….. ΚΑΝΕΙΣ !!!
    Με τι παπ@ρια ,ρε παπ@ρα Τουρτσινωφ θα κλεισετε τον Βοσπορο ; Και μαλιστα σε μια υπερδυναμη σαν την Ρωσια;
    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ , οι εντολοδοχοι σου , ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ….,ΠΡΩΤΟΣ – ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ( 15% μη φιλοΡωσων) …ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!
    Και δω , (πουστιδες ) σαν εσενα , κυβερνουν χροοονια τωρα την χωρα μου !!
    Μονο που σε αντιθεση με την δικη σου χωρα εναντι της Ρωσιας , .. η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ !! Αλλα σφυριζουν…, κλεφτικα…., προδοτικα !!!!

  2. ΚΑΝΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ ΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ.

  3. Παίζει ο λύκος με το αρνί. …παίζουμε και εμείς μαζί. ……κάπως έτσι σας βλέπει ο Ρώσος. …..Πάντως οφείλω να ομολογήσω. ..είστε πιο βλακες απ ότι νόμιζα και η ηλιθιότητα σας πάνω του μετρίου. …

    1. Ο Ρωσος ετσι μας βλεπει ; Για πες μας ΕΣΥ …. εξυπνε…!!!!!! Αν γινεις τυφλοποντικας και κρυφτεις θα γλυτωσεις ;;
      ‘η θα κρυφτεις πισω απο το δακτυλο σου και θα φωναζεις …, κουκου , δεν με βλεπετε !!!!!!!
      Ομολογεις ΟΝΤΩΣ….ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ “”ΚΡΙΝΕΙ”” ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ αφ’ υψηλου !!!
      Κουταβακι !!!!!! Τρεχα στο μαμα Αμερικα , μη σε……μαλωσω !!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek