Διαφημίσεις

Σε μια άκρως περίεργη δήλωση που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στα πραγματικά δεδομένα της περιοχής προχώρησε η Καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της.

Η Μέρκελ μιλώντας για την περίπτωση του Ελληνικού προβλήματος και απευθυνόμενη στους 311 βουλευτές του κόμματός της δήλωσε πως «δε θα αφήσω την Αθήνα να γίνει Πρίστινα«.

Η δήλωση αυτή της Μέρκελ η οποία επιδέχεται πολλών ερμηνειών ανασύρει εφιαλτικές μνήμες από τον πόλεμο στο Κοσσυφοπέδιο με τις εκατόμβες θυμάτων το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έγινε τυχαία.

Το να εκλάβει η Γερμανίδα καγκελάριος μια περιοχή η οποία ακόμη και σήμερα είναι η πιο ασταθής των Βαλκανίων και πριν να ξεσπάσουν τα γεγονότα στην Ουκρανία ήταν και η πλέον επικίνδυνη ως «παράδειγμα προς αποφυγή» για την Ελλάδα αποτελεί ένα πολιτικό και γεωστρατηγικό ακροβατισμό που εφαρμοζόμενος στην Ελλάδα μόνο ζοφερές σκέψεις μπορεί να φέρει.

Ακριβώς δεν έχει ξεκαθαριστεί τι εννοούσε η Α. Μέρκελ όταν παρομοίασε την Αθήνα με την πρωτεύουσα του Κοσσόβου Πρίστινα. Κάποιοι εξηγούν πως εννοούσε το γεγονός ότι στο Κόσσοβο εκτός τοπικού νομίσματος υπάρχει και το ευρώ αναφερόμενη και απορρίπτοντας τα σχέδια του Β.Σόιμπλε για διπλό νόμισμα.

Από την άλλη όμως η δήλωσή της έχει επεκτάσεις που μοιραία γίνονται εξαιτίας του αιματηρού παρελθόντος της περιοχής.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολύ περίεργη όσο και πολλαπλά ερμηνεύσιμη δήλωση. Εάν η Μέρκελ ήθελε να καυτηριάσει τους κινδύνους από την ύπαρξη ενός διπλοπύ νομίσματος θα μπορούσε να διαλέξει μια άλλη περιοχή και όχι τουλάχιστον το Κόσσοβο που ακόμη και σήμερα συνιστά ένα πεδίο έντονης αντιπαράθεσης και το σημαντικότερο όπως αναφέραμε με αιματηρό, αιματηρότατο παρελθόν.

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε η Α.Μέρκελ στο πλαίσιο της εξαγγελίας της για την έκτακτη σύγκληση του γερμανικού κοινοβουλίου στις 18 Ιουνίου την πιο κρίσιμη ημέρα έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα για την Ελληνική οικονομία. Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Eurogroup, το οποίο πολλοί πιστεύουν πως αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας για συμφωνία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Δήλωση τρόμου από Α.Μέρκελ: «Νέο Κόσσοβο θα γίνει η Ελλάδα εάν δεν υπάρξει συμφωνία»”
  1. Καλησπέρα σε όλους.
    Λογικά κάποιου είδους “σκανδάλη ” ενεργοποίησε με αυτήν της την δήλωση.
    Προς έναν που βλέπει……Εχω την αίσθηση οτι πειράζουν ξανά τον χρόνο η μου φαινετε?
    C-Spec

  2. τα ομορφα χωρια ομορφα καιγονται κυρια μερκελ!!! ασε εμας και δες τι θα κανεις με τον πουτιν γιατι αν εμεις γινουμε πριστινα εσεις τα πυρηνικα δεν τα γλυτωνετε και εσεις εχετε πολλα ομορφα χωρια το νου σου!!!!!

  3. Behold, και θέλουσι και αυτοί γενηθήτω φως και θέλουσι και αυτοί διεχώρισεν ανά μέσον του φωτός και ανά μέσον του σκότους. Και θέλουσι και αυτοί γενηθήτω στερέωμα εν μέσω του ύδατος και έστω διαχωρίζον ανά μέσον ύδατος και ύδατος. Και θελούσει και αυτοί συναχθήτω το ύδωρ το υποκάτω του ουρανού εις συναγωγήν μίαν, και οφθήτω η ξηρά. Και θελούσει και αυτοί βλαστησάτω η γη βοτάνην χόρτου σπείρον σπέρμα κατά γένος και καθ ‘ ομοιότητα, και ξύλον κάρπιμον ποιούν καρπόν, ου το σπέρμα αυτού εν αυτω κατά γένος επί της γης. Και θέλουσι και αυτοί γενηθήτωσαν φωστήρες εν τω στερεώματι του ουρανού εις φαύσιν επί της γης, του διαχωρίζειν ανά μέσον της ημέρας και ανά μέσον της νυκτός· και έστωσαν εις σημεία και εις καιρούς και εις ημέρας και εις ενιαυτούς. Και θέλουσι και αυτοί εξαγαγέτω τα ύδατα ερπετά ψυχών ζωσών και πετεινά πετόμενα επί της γης κατά το στερέωμα του ουρανού. Και εξαγαγέτω υπό αυτούς ξανά η γη ψυχήν ζώσαν κατά γένος, τετράποδα και ερπετά και θηρία της γης κατά γένος. Και θέλουσι και αυτοί εποίησεν τον άνθρωπον, κατ ‘ εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν, άρσεν και θήλυ…. Και θέλουσι αυτοί ποιήσουν όλα αυτά, Νέα, πάνω από τα συντρίμια του φθαρτού. Βάση μιας ανάμνησης, μια ευλογιάς “αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και πληρώσατε την γην και κατακυριεύσατε αυτής”. Και όλα αυτά κάτω από κατάρες που έλαβαν χώρα μετά. Μα δεν εχεται διαβάσει και ακούσει ότι το Κακό θα επικρατήσει της τελευταίες μέρες του παντού από δω μεριά; Όπως η αρχή και το τέλως από δω μεριά. Δημιουργήθηκε πρώτα και συνετρίβη, πρην το τέλως και πάλι θέλουσι δημιουργήσει αλλά θα χαθεί. Behold, που είναι τώρα αυτοί οι δήθεν σοφοί που ερμήνευσαν του όφις τα λόγια όπως τους βόλευε η σε άγνοια “και έσεσθε ως θεοί”, επειδή όπως εξελίσσονται τα πράγματα, πιο καθαρά θα δουν πως διαχωρίζονται εν μέσω τούτου, όλοι. Behold, πως οι σοφοί του κόσμου τούτου έχουν μπει κάτω από την κατάρα του ποιήσαντος τους “επικατάρατος συ από πάντων των κτηνών και από πάντων των θηρίων των επί της γης· επί τω στήθει σου και τη κοιλία πορεύση και γην φαγή πάσας τας ημέρας της ζωής σου”επειδή δεν μπορούν να ασχοληθούν με του Ουρανού Σοφία που Υψώνετε πάνω από το Μέσω τούτου, και πως η αδυναμία τίθεται προς εκείνον τον εαυτό της, και εκείνος την κυριεύει σε καταραμένο τόπο και εν λύπαις φαγή αυτήν πάσας τας ημέρας της ζωής του φαγή τον χόρτον του αγρού. Και μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος, πως μπορεί να βγει κανείς από όλο αυτό; Ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή έγινε φανερός, ήρθε ανάμεσα μας και δεν μας παράτησε ποτέ. Δες: Λουκά 10:21-22. Όμως, όποιος γυρνάει την πλάτη σε ένα δρόμο που άνοιξε για αυτόν, προς τα που θα πάει;
    ( Behold – ελληνική μετά-φράση της λέξεις Ιδού. )

  4. Παίζουν τα ρέστα τους. Ο απόλυτος εκβιασμός για τον απόλυτο εκφοβισμό.
    Κι εμείς θα μασήσουμε σαν κότες, παραμένοντας στην αδράνεια

  5. eipe tin alithia , auto pou shediazete gia to melon
    isos na tis ksefige , eisos na to hrisimopiise ke gia fovera
    i ousia omos eine oti apokalipse ta shedia
    i arga i grigora auto proorizete na gini , kati eidous emfiliou etimazoun
    ke o kosmos psifizi, ke eki pou perimeni anakoufisi apo ta hrei tha ton htipisoun me poli hirotero tropo

  6. το σαιμποργκ πηρε οδηγιες για ριψη φυσιγγιου διασπορας νουμερο 9. οσοι ειναι ευαλωτοι να παρουν το κρανος του μαγκνετικ του κακου. τα υπολοιπα θα μας τα μεταφρασει ο προδο πικραμενος μετα το τελος της μπιλντεμπεργκ.

  7. δεν ειναι εκβιασμος ειναι καθαρη απειλη η βρωμα με το ζορι να μας παρει την πατριδα μας θα βαλει τα γνωστα καθαρματα τους τουρκους και αλβανους ,οπως εκανε παντα ,να ξεκινησουν την βρωμικη δουλεια ας ερθει δεν εχουμε να χασουμε τιποτε ,αρχιζοντας με τους τουρκαλαδες στην θρακη ,τους κατσαπλιαδες που ειναι μεσα στην χωρα μας ,και βεβαιως με τους πολιτικους και εβραιους που δεν πληρωνουν φορους ,και παρ’ ολα αυτα μας διαταζουν ,,οποτε θα πληρωσουμε πολυ ακριβα το τομαρι μας ελατε αποβρασματα σας περιμενουμε .

  8. Για να δω εαν καταλαβαινω καλα…

    Η αμερικη εχει φερει σχεδον σε ισοτιμρια το δολαριο με το ευρο= “πλεον”ξεκαθαρα ελεγχει την ευρωπη.

    λεκτικη επιθεση απο μαυρο δουλο του σιωνισμου οπου μας λεει συμβηβαστιτε να αγορασουμε και εσας με τα δολαρια μας [συνθικη νταγκι/πρεζακι;]…

    υποθηκε πως θα εχουμε εκλογες, και ποτε ε! Την εποχη οπου ολα και παντου ειναι ειδη κατεκτιμενα με ψευτουπογραφες καποιον δηθεν πρωιν δουλων αυτων… ενω αντι να ψαξουν να βρουν ακρι για το τι θα γινει ο ενας πεταει το μπαλακι στον αλλων με αποτελεσμα να δινουν χορο και χρονο στθς εταιρες μας λυγοβτας οι δηθεν χρονικες συμφωνιες μας…

    Και τωρα τι; τωρα δειλωνουν πως η ελλαδα θα γινει κοσοβο η ιραν ιρακ; μηπως αυτο ειναι που θελανε απο την αρχη; το χαος; και εαν θελουν το χαος για ποιον λογο θα ειναι; μηπως ο πληρης εξευτελισμος μας και παραδειγματισμος προς την ανθρωποτητα; τυπου: δειτε τι επαθαν οι ελληνες! αυτοι που παντα μας πολεμουσαν και παντα μας νικουσαν [αφου ποτε δεν περναν αυτο που θελανε.].

    η αλληλουχια που ακολουθουνε ειναι πολυ απλη. Πρωτα θελουν να μας κανουν να πινασουμε αφου μαζι με αυτο θα χτυπησουν [νομιζουν] την ψυχολογια. Μεσα απο αυτο θα ειναι πιο ευκολο να κανουν πραξη για το ν λογο που βγαλανε το ρητο/σχεδιο τους οπου λεει: διεραιε και βασιλευε και στις βασης αυτου θα προκαλεσουν εμφυλιο.

    Καπως ετσι κουμπονουν ολα. Γιατι εχουμε το ναζιστικο κομμα, γιατι μπηκε προωρα φυλακη, γιατι εχουμε τοσους μυσθοφορικους στρατους βαρβαρων, γιατι η εκκλησια δεν περνει μερος πουθενα και αντιθετα με την πιστη του λαου παει με τους κατακτητες, και πολλα αλλα γιατι που εχει σκεφτει ο κεθε ενας σας ξεχωριστα…

    Φυσικα και αυτα δεν ειναι κηνισεις που θα γινουν σε μια νυχτα.. αλλο θα γινει σε μια νυχτα… αυτο που δεν περημενουν οι οβριοι οι ανθελληνες προσκυνητες τους βλαχοι μασονοι μογγολομουλαδικα πολιτικα υποχειρια τους κτλ.

    Αληθεια ξερει κανεις απο εσας γιατι ο σιωνισμος/τεκτων Γ-G των τελευταιο χρονο τρεχουν τα γεγονοτα τοσο οστε τα ποδια τους να γλυφουν τα αφτια τους;

  9. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ/ΚΛΕΙΔΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ -ΣΚΑΝΔΑΛΗ- ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΥΛΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΨΥΧΗ.

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ 09/06/2015 ΩΡΑ 22:14 ΠΡΟΦΙΛ
    (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ/ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ)

    -ΚΕΙΜΕΝΟ-

    [ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ]

    ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΩΣ
    ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ ΄΄ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ΄΄ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-

    [ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ]
    ΦΩΤΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΞΑΣ (ΗΠΑ) ΗΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ/ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΠΑ
    (ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΜΕΞΙΚΟ)
    ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ/ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ/ΜΕΓΑΛΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΗΠΑ ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
    (ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΣΗ/ΚΡΑΧ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΕΥΡΩΠΗΣ/ΚΛΕΙΔΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ- ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΝΕΒΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΠΑ ΗΤΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ (ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΕΞΙΚΟ/ΤΕΞΑΣ)

    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΣΗ/ΚΡΑΧ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,
    ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΑΛΤΙΚΗΣ/ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ ΠΕΔΙΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ/ΣΙΝΙΚΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΔΙΟ ΤΑΥΡΙΔΟΣ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ/ΡΩΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΡΥΣΘΕΝΗΣ/ΔΝΕΙΠΕΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΠΕΔΙΟ ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑΣ ΔΝΕΙΣΤΕΡΟΣ/ΤΥΡΑΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΠΕΔΙΟ Β.Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΠΕΔΙΟ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ (ΣΤΟΧΟΣ ΕΛΛΑΣ) ΠΕΔΙΟ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΡΑΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ/ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΝΟΣ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-
    ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ/ΕΜΠΛΟΚΕΣ/ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΕΙΡΑ

    ΠΕΡΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ C-Spec 12 Ιουνίου 2015 at 20:01
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΄΄ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ΄΄ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΘΕΑΤΡΑ/ΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ/ΜΑΧΩΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ 2015 ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ/ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.

    -(Μ)ΠΛΕΞΙΜΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ- ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ-ΣΥΝ-ΑΙΣΘΗΣΗ (ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ) ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ-

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  10. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΄΄Η΄΄ ΠΟΛΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΄΄Η΄΄ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ/ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ (ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΙ) ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΤΡΑΙΑ).
    ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΔΙΣ) ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΑ

    http://katohika.gr/2015/03/sto-paraskinio-tou-pediou.html

    ΚΑΙ ΣΤΟ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ webcache.googleusercontent.com)

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VwbDBl0vmYkJ:katohika.blogspot.com/2015/05/oi-ellines-vriskontai-piso-apo-tin-antiparathesi-stokoumanovo-albright.html+&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr

    ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ

    http://www.katohika.gr/2015/05/oi-ellines-vriskontai-piso-apo-tin-antiparathesi-stokoumanovo-albright.html

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥ (ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ) ΑΦΟΥ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΄΄ΚΛΕΙΔΙ΄΄ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΄΄ΠΟΡΤΑ΄΄ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΝ (28 Μαρτίου 2015 – 11:24 μ.μ.) ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ
    ΄΄ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΄΄Η΄΄ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΛΠ.
    ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ΄΄
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)

    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ/ΚΛΕΙΔΙΑ/ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ,

    1 – ΚΩΔΙΚΟΣ ΄΄MONKEY TRICS΄΄
    ΕΓΕΝΕΤΟ O ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ RUN(1) to RUN (2)>CERN

    ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ> Robbie Williams ΄΄Me And My Monkey΄΄ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΥΠΝΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Rockwave Festival 2015>Ο Robbie Williams για πρώτη φορά στην Ελλάδα>Σάββατο 20 Ιουνίου στο TerraVibe Park

    2 – ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΛΙΝΤΟΝ

    ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ>Hillary Rodham Clinton ΕΓΕΝΕΤΟ O ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ>ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΤΗΝ 12η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ)
    (ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ Νο1) ΚΩΔΙΚΟΣ ΄΄ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ΄΄ ΜΕ ΤΗΝ
    -ΣΚΑΝΔΑΛΗ>ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (12/04/2015)ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΡΟΝΤΑΜ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ>Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «100 Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

    ΣΚΑΝΔΑΛΗ>Marie Jana Korbelová >Madeleine Albright (-Μαντελέιν- Ολμπράιτ) Εβραία και η πρώτη γυναίκα υπουργός (πρώην) Εξωτερικών των ΗΠΑ επί προεδρίας ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ
    ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ> 14 ΜΑΙΟΥ 2015-ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ (MRT) Σχολιάζοντας την πρόσφατη βία στην πόλη Κουμάνοβο, η Ολμπράιτ εξέφρασε την άποψη ότι η δράση αυτή υποκινήθηκε είτε από τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, ή από τους Έλληνες , ΑΚΟΜΑ , δήλωσε ότι, κατά την αμερικανική κυβέρνηση το όνομα «Μακεδονία» χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά και μόνο για την αναφορά στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία, ακόμη και πριν από την αναγνώριση της από τις ΗΠΑ, με το συνταγματικό της όνομα το 2004.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  11. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    3 – ΣΚΑΝΔΑΛΗ>Christine Lallouette (Κριστίν Λαλουέτ)>Christine Madeleine Odette Lagarde (Κριστίν -Μαντελέιν- Οντέτ Λαγκάρντ)

    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ
    Είδηση “βόμβα” το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις.
    ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΤΗΝ 11/06/2015 ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ BRUSSELS GROUP ΚΑΘΩΣ O ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΡΙΣΙ ΓΚΟΓΙΑΛ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ BRUSSELS GROUP (ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΡΚΕΛ- ΤΣΙΠΡΑ-ΟΛΑΝΤ) ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.

    ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ>Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «100 Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

    -ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΄΄ΕΙΔΩΛΟ/ΔΟΧΕΙΟ΄΄ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΄΄ΙΝΑΝΝΑ΄΄ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ/ΣΕΛΗΝΗ.

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΝ>
    Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ME TON ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ 2004 ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ/ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ) ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 60 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ
    ΣΚΑΝΔΑΛΗ>Christine Lallouette (Κριστίν Λαλουέτ)>Christine Madeleine Odette Lagarde (Κριστίν -Μαντελέιν- Οντέτ Λαγκάρντ) ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ.

    ΟΠΩΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟΥ
    ΄΄ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΩΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΄΄ΕΙΔΩΛΟ/ΔΟΧΕΙΟ΄΄ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΄΄ΙΝΑΝΝΑ΄΄ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΑΝΙΑ/ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΘΩΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ

    Η δύναμη να καταστρέφει τα χωράφια και να στερεί τη γονιμότητα από όλα τα γήινα πλάσματα.

    Λατρευόταν σαν θεά του πολέμου και του κυνηγιού, προστάτιδα των ιερόδουλων, οι οποίες την υπηρετούσαν στους ναούς της.

    Κάποια στιγμή θα πρέπει να κατέβει στο Βασίλειο των Νεκρών για να διεκδικήσει την εξουσία της με ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ.

    ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
    –Προσπαθώντας να καταλάβουμε γιατί έκανε ό,τι έκανε Γιατί έκανε ό,τι έκανε (ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ 1 – ΚΩΔΙΚΟΣ ΄΄MONKEY TRICS)

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ..

    ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΖΩΗΣ / ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 145 ΚΡΑΤΗ/ΜΕΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΚΑΘΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΜΕΙΣ΄΄

    4 – ΣΚΑΝΔΑΛΗ>Άνγκελα Δωροθέα/Κάσνερ/Μέρκελ (Angela Dorothea /Kasner/Merkel)
    ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.

    ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ>Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «100 Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ/ΥΣΤΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ.

    -ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

    1. H MAIMOY ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 23 ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ?
      ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 24.
      Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ 23.5.

      1. ΕΥΓΕ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ (ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ) ΚΑΘΩΣ Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ 23.5 ΠΕΡΙΠΟΥ.

        ΕΤΣΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ..

        — ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 23.45 ΄΄Η΄΄ ΑΠΟ ΤΟ 23 ΄΄Η΄΄ ΑΠΟ ΤΟ 21 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

        — ΕΤΣΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ (ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ /ΔΙΣ ΜΕ ΤΟ 2004) ΑΠΟ ΤΟ 24 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝ-ΕΔΕΣΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ (ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΕΞΗ>ΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ
        (ΠΕΡΙΕΡΓΟ/ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ/ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ/ΑΝΙΑ/ΧΑΛΑΡΩΣΗ/ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΦΕ=ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΚΕΤΟΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ΜΗΝΥΜΑΤΑ)
        ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ 23
        (TOY ΚΩΔΙΚΟY ΄΄MONKEY TRICS΄΄ HTOI RUN1 to RUN2 ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟ CERN)
        ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

        — ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ (ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 23.45) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΄΄ΚΡΥΦΗ΄΄ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΥΠΝΟΣ) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/06/2015 ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΘΩΣ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ..

        ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ> Robbie Williams ΄΄Me And My Monkey΄΄ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΥΠΝΩ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
        Rockwave Festival 2015>Ο Robbie Williams για πρώτη φορά στην Ελλάδα>Σάββατο 20 Ιουνίου στο TerraVibe Park.

        -ΤΙ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/06/2015 ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ (ΣΚΑΝΔΑΛΗ/ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ 20/06/2015 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ;

        ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ,
        ΕΤΣΙ,
        ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.

        ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ (ΑΝΑΛΥΣΗ) ΑΓΑΠΗΤΕ Γ.Δ. 13 Ιουνίου 2015 at 20:07 ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ.
        ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

        ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

        ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  12. Φιλε ενας που βλεπει σε ευχαριστω για τις επεξηγησεις.Μια ερωτηση εχω να σου κανω…μια μεγαλη απορια εχω καιρο τωρα…Αφου “αυτοι” συνεχιζουν να παιζουν το παιχνιδι τους και να κανουν την δουλεια τους…..και αφου οι δικοι μας ειναι ηδη εδω……για ποιο λογο δεν επεμβαινουν να τελειωνουν το “παιχνιδι” και τους αφηνουν να συνεχιζουν?Μην μου πεις για την προθεσμια των 13.500 χιλιαδων χρονων που τελειωνει το 2017.Αυτο μονο….δηλαδη…..ξερεις ποσες φορες το ρωταω?Πολυ περιεργος ειμαι.
    C-Spec

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ C-Spec

      (ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΄΄Η΄΄ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ)

      ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ/ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΝΟΗΤΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΑΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΚΑΘΩΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ/ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

      ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΟΣ 3ουΠΠ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ/ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ/ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ/ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ/ΙΧΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ (ΜΙΑΣ ΒΟΛΗΣ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ (ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΣΑ) ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ CERN ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΄΄ΒΙΑΖΕΤΑΙ΄΄ ΠΕΦΤΕΙ/ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

      ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

      ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *