Διαφημίσεις

Όπως σας εξήγησα στο ‘’Η Πραγματικότητα’’ που περιγράφω τον μηχανισμό του σύμπαντος, ο ήλιος μας καθώς και οι άλλοι ήλιοι είναι στοιχεία (μόρια) ενός δίσκου που περιστρέφεται στην εσωτερική περίμετρό του.

Κατά την κίνηση που συντελείται, κάποιος βραχίονας του σύμπαντος (ράβδος ηλεκτρονίων) «λούζει» περιοδικά τον ήλιο μας και τα άλλα σώματα που αποτελούν κι αυτά ήλιους, με συνέπεια να τους προσδίδει τη γνωστή ενέργεια και δεν θα σβήσουν ποτέ όσο κινείται το σύμπαν.

Ο δίσκος όμως δεν κινείται παράλληλα με το επίπεδο του σύμπαντος, διαγράφει μια κυματοειδή τροχιά ως προς το επίπεδο αυτό.

Η αύξηση ή η ελάττωση της τάσης του «ελατηρίου», που σας εξήγησα από πού προέρχεται και πως επιδρά στην επιτάχυνση ή την επιβράδυνση του σύμπαντος, αφορά και στην κίνηση του δίσκου.

[sc:stranger]

Τα τελευταία χρόνια λόγο της αύξησης της τάσης αυτής, εκτός απ την υπερθέρμανση του σύμπαντος και της Γης κατά συνέπεια λόγο τριβών, ο κυματισμός του δίσκου μεγαλώνει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ράβδος ηλεκτρονίων να μην λούζει με την ίδια ένταση τον ήλιο μας με αποτέλεσμα η δραστηριότητά του να βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδό της εδώ και 100 χρόνια.

Το φαινόμενο αυτό επιδρώντας στο αίτιο που προκάλεσε την αύξηση της τάσης του «ελατηρίου», θα επιφέρει μείωση της τάσης αυτής, ομαλοποίηση του κυματισμού του δίσκου και σταθεροποίηση της λειτουργίας της μηχανής. (Σύμπαντος)
Ο δημιουργός έχει προβλέψει κάποια ανάδραση για να εξουδετερώνει τέτοια φαινόμενα! (σαν τον Άνθρωπο)

Πολύ ορθά λοιπόν προβλέψατε ότι Έρχεται η εποχή παγετώνων ξανά στη Γη και διαπιστώσατε ότι ο ήλιος έχει πέσει σε νάρκη!
Ιδομενέας
Υ.Γ.
Δε θα υπάρξει Άνθρωπος που θα οικειοποιηθεί κάτι απ αυτά χωρίς να αναφερθεί στον Ιδομενέα!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Γιατί έρχεται η εποχή παγετώνων;”
  1. Ο ηλιος ειναι ενα αστρο που παραγει φως φωτιζει ολο το ηλιακο μας συστημα δεν καιει ομως εχει μια καποια ζεστασια η φωτεινοτητα του δε καιει ομως δεν ειναι ηφαιστιο δεν ειναι λαβα.

    Οι εποχες παγετωνων και μη ειναι αποκλειστικο φαινομενο της γης δεν εχει σχεση με το συμπαν.

    Σκεφτειται να ζειται σε μια χωρα που τη μια μερα εχει 40 βαθμους και την επομενη εχει 13 το πολυ κι αν η λογικη λεει οτι οση βροχη κι αν ριξει η θερμοκρασια δε θα πεσει απο τους 20 κι ομως πεφτει..

    Ο δημιουργός έχει προβλέψει κάποια ανάδραση για να εξουδετερώνει τέτοια φαινόμενα! (σαν τον Άνθρωπο)

    Ιδεα δεν εχεις..

    Δες πρωτα εξω απο το μαγνητικο πεδιο που σε τυφλωνει και μετα αναφερσου για τον δημιουργο και το υπολοιπο συμπαν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *